thumbnail

Thursday, August 15, 2013

???


Takde idea!
Takde cerita!
Tak tau dah hari apa!
Tak ingat dah tarikh berapa!

Semua gara-gara duduk dirumah saja...
Setiap hari bagai sama sahaja..
Waktu bagai tak bergerak ke mana..

Yang ada...matahari,tv,katil,bulan & baby saja...

nota kaki : nampak sgt tak sesuai jadi surirumah!he..he..he...

25 comments:

mama leen said...

selamat hari raya ye izwa.. :)

Eye_nee said...

Rilek der..rilek....jgn dihitung hari...jgn ditunggu waktu...sgt lambat uuuuuu.....

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya

Fiza Rahman said...

Citer lah pasal baby syakirah ☺☺

Erk..klo duduk umah memang slalu lupa tarikh lah.

Hanis Azla said...

Salam Izwa..

he..he.. biasalah.. akak pun kalau duduk rumah, tarikh semua dah tak ambil tahu dah.. sabar ya..

aizamia3 said...

demi kesihatan diri dan baby kira gagah jugaklah dok kat rumah.. ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..selamat hari raya..

alahai ciannyer ye..

ZazaMyMoon said...

boring giler bunyi nya tu izwa.. chill ok ;)

Aziela said...

Kalau ada tv..ada baby, tanpa sesiapa yang mengganggu...best juga rasanya...hehehehe

Qhaifa Nur said...

sabar yup...sikit saja lagi
boring tak usah cakaplah...

misz sheyla said...

selamat hari raye...first time singgah sini...baru lepas bersalin ke??? tahniah..comel2 anaknye

Ema Johari said...

golek-golek dgn baby jer

Mia Kassim said...

Sabar2.....nanti klu dah keja mesti ingat kat rumah pulak kan....hehe

Amanda Suria said...

Moga cepat la habis cuti nya yer...

Cho Zila said...

selamat hari raya izwa.. cantik gak baju raya orang dalam pantangni yerk...

Tina Othman said...

Selamat hari raya izwa

mamyharraz said...

sebab awk berpantang kot
sbb tu jemu.
kalau tak pantang boleh jalan2 ke sana sini tu yg best jd suri rmh hehehe

che mid said...

Salam, boring meh sini join che mid jadi suri rumah paling menyibuk sedunia.. tak menang tangan punya..

Ayang Noorainie said...

hahahahaa...dulu kite suke membaking+memasak..tp x suka msk..3 bulan dok ceras terasa sgt sekejap tau sbb dok celah ketiak mak..ni yg rasa nak pantang lg ni..kikikiii...

ainnoraini said...

selamat hari raya..
Masih dlm pantangkan,.terbatas sikit gerakanya tuu..,

AdaM Hawa said...

mama dah mula rasa bosan ea.. nak jalan-jalan cuci mata..

PinKy MoMMa said...

tak pe sikit lagi hehehe..sabar ye kak wa..ai suka duk umah..tak stress ahaks..

tp dgn syarat bukan dalam pantang..waktu luar pantang..suka oii leh golek2 ;P

Hazmin Hamudin said...

Kalau dah lama sangat duduk di rumah memang kadang-kadang tarikh dan hari pun boleh tak ingat. Hehe

Nia said...

salam ziarah..hehehe, luahan hati yang comel!

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

memang kalau duduk rumah semua kita tak tahu huhu jadi pelupa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang