thumbnail

Tuesday, August 06, 2013

Selamat Hari Raya!


Selamat Hari Raya Aidilfitri...semua!
Dari kami sekeluarga : izwa, eady, syahmi, sufiya & syakirah..

Berhati-hati di jalanraya ye, semoga selamat pulang ke kampung halaman & semoga selamat kembali :)

Saya?Takde kampung..orang KL la kate kan!


nota kaki : tengah diet demi 20kg haritu! :)

18 comments:

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari raya..maaf zahir batin :)

ZazaMyMoon said...

Selamat Hari Rayaaaaa ;)

POP said...

Cik POP ajak join segmen :) Jom join :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2013/08/segmen-ucapan-hari-raya-blogger.html

Ratu Hatiku said...

Selamat hari raya... :)
Chaiyokkk mst blh pya turun 20kg tu! :D

Aziela said...

Selamat Hari Raya Izwa. First day hari raya tu kira cheating day lah dik. Kasi chance sikit...hehehehehhe

mama ila said...

Selamat Hari Raya..maaf zahir dan batin =)

♥ Wina ♥ said...

selamat hari raya sayang!! hikhikkk :)

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya...
maaf zahir batin...

Mia Kassim said...

Selamat Hari Raya...maaf zahir dan batin...

aizamia3 said...

selamat hari raya Aidilfitri.. ;)
dok KL pun masih boleh beraya kan.. ;)

wahida said...

selamat hari raya dear...

ampun zahir batin sepanjang kita berkawan di dunia blog ni ye...

kiera'sakura said...

selamat hari raya maaf zahir batin kak. xpe biar kira tlg makankan tuk akak raya nt hihihi :p

che mid said...

Kotaraya KL akan lengang.. jangan merempit tau!

Knor said...

Ramadhan dah nak labuhkan tirai..
knor nak minta maaf jika knor ada buat salah
sama ada knor sengaja atau tak sengaja
tapi knor tetap hamba Allah yang jahil
asif jiddan semua..

selamat hari raya buat izwa sekeluarga

Dee said...

selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin sis..

mamyharraz said...

selamat hari raya utk awk dan family.
maaf zahir dan batin dr akk.
jika ada terkurang sepanjang perkenalan kita harap dimaafkan.

salam lebaran utk awk :)

jeBateja said...

Selamat HAri Raya...maaf zahir batin

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....selamat hari raya...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang