thumbnail

Thursday, September 12, 2013

3 Benda


3 benda yang aku memang nak cari lepas abis pantang.Macam mencari semangat baru la konon nyer!He..he..he..

1. Penimbang Berat

2. High Heel baru

Last

3. Seluar baru

Berat jgn ditanya lagi skrg berapa sebab ada lagi 5-6kg perlu dihapuskan.

Heels tu sebab nak lepaskan geram 9 bln pakai sandal ala-ala makcik je..hehehe..

Seluar tu saiz S ye..wehuuu...

nota kaki : lagi 5kg ni yg agak payah nak turun tau!





34 comments:

Asyifa Mustaffa said...

waaa..suar siza s...! Jlezzzzzz i....hik3....

Kakzakie said...

Tapi kakak suka izwa macam ini. Tak gemuk dan tak kurus...

Cik Puan Rara said...

ok lah tu size S lagi.sy ni jgn harap nk jumpa S.

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah pagi disini
apa khabar hari ini ?
:)

Mimie_Zatun said...

tetap manitain
(^_^)

Mia Kassim said...

Wah sangat slim seluar saiz S.......hehe

♥ Wina ♥ said...

saiz S? muat sampai lutut ai je kot! ekekekekekkk

Fiza Rahman said...

Ok lah ni. Dah nampak slim.

Cantiklah heel tu ☺☺

Lynda Che Lah said...

all the best..hehe

lieyalatif said...

kasut itu sgt2 cantik lar!

NM03 said...

sejak banak czer ni, aku takleh dah nak pakai heels. mau menangkap rasa kebas kat belakang. uii... sakit woooo

HeNRieTTa JoSe said...

size s? wehuuu...tahniah..maintain tu...

Eye_nee said...

size S tuuuuuuu....walaweiiii....maitain cam size anak dara sweet 19 koooooo......

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

seluar saiz s... wah.. seluar saiz m pun akak jarang muat he..he.. digital weight scale mmg best sebab bila nampak penurunan 300 atau 400 gm pun dah boleh buat kita suka.. selamat mencari ketiga2 barang tu izwa..

RamRamCute said...

wahhh izwa ..boleh mengekalkan size 's' lagi ye..saya since sizer jangan katakan S nak masuk M pun dah payah dah...tangkap kat perut..huaaaaaaa

Qhaifa Nur said...

bila dah slim...tak jadi masalah kan..kasut tu cantiklah..

pena rozie said...

Saiz s... Ok la tu

Cho Zila said...

memang kalau pakai heels nampak lebih comel.. dah teringin kena ler beli semuatu...

SYANI said...

Tak banyak naik ok la tu... Aku masa pantang turun berat bdan, habis pantang naik balik...jenuh nak kurus ni...

luqman zakaria said...

chaiyok2..berusaha lg..hehe

the malay male said...

lepas gerammm la ni

4feet8 said...

waha.. size s..?
anak 3 size s.. tahniah.. nak bergurulah cmni.. ;)

Tina Othman said...

Hamboi saiz s jelas u, haa guna penimbang digital senang nak trace turun naik berat

Green Apricot Resources (002158733-U) said...

Tahniah izwa, dpt baby... 5-6kg tu sikit je... mesti boleh...hehe.

pha is said...

good luck turunkan berat.. hehe

Dee said...

size S? ok..dee jeles..hahaha..

Hazmin Hamudin said...

High yang tak menahan tu. Hehe. Siap cakap sandal ala makcik ye..

aizamia3 said...

Memang empunya blog ni kecik orgnya kalau nak dibandingkn dgn mak budak ni.. huhuhu..

ashra said...

hehe..awak da cukup chumel la..tak perlu penimbang tu =p

Kesuma Angsana said...

slimnyer !

deno said...

lovely couple.... <3

#akak kurus :)

ros_reeza said...

usaha tangga kejayaan :)

Myra Jay said...

Seluar saiz S?? Wowww :)
Kagum :D

~aYu~ said...

Samala kak... Pas bersalin susahnya nak turun berat.. Dah asyik melantak makan jek... Tapi tgk akak dah ok dah ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang