thumbnail

Monday, September 02, 2013

44 Hari


44 hari sudah!Legaaaa.. :)

Err..sebenar nyer gambar ni kaki berstokin tau!Tapi disebabkan tak nak tunjuk terpaksa la crob skit..he..he..he..

Walaupun hari pantang dah habis tapi berpantang tetap diteruskan.Makan, ais & sesetengah benda tetap berpantang.

Payah tau nak turunkan berat badan ni so skrg tinggal nak maintainkan je & ais or air sejuk mmg aku pantang lama laaaa...biase dekat setahun!
Almaklum..aku susu badan anak so kene pikir ape yg aku amik akan effect pada anak :)

Pengarang hati kami :)

nota kaki : tak sabar nak tggu minggu depan!wottwott :)

40 comments:

Kakcik said...

Anak-anak yang comel dan sihat. Alhamdulillah. :)

Asyifa Mustaffa said...

Alhamdulillah....selesai...:-)

Mia Kassim said...

Dah abiss pantang ye....alhamduillah. Tak sabar lah tu nak bercuti2an...hehe

IntaNBerliaN said...

dah boleh kuar umah.. hihii..

tahniah utk anak yg comel tu.. dah 3 org anak.. :-)

Nurzakiah Hanum said...

horey dah hbs pantang

mrs Fiza said...

tinggal nkmaintainkan mknanya berat dh trun mencapai target lah kn? tahniah sis

Raha Mohd Iskak said...

Tahniah dah abis pantang :)

Comelnya anak2..mmg sejuk je hati tgk diorang..

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...dah abis dh 44 hr....akak nie mmg disiplin....kagum rietta....dah kembali comei macam anak dara...walhal...anak dah tga...

Fiza Rahman said...

Phewitttt...nampak slim ☺☺

NM03 said...

kejap je ek...

PinKy MoMMa said...

air batu nangisss aaa nak kena pantang hukhukhuk...tp apakan daya..kena la jg huhuhu..

ai tak sabar tunggu oct ni..baru je belas2 ari ni hahaha

Eye_nee said...

uhhh dah 44 hari dah....sedar tak sedar ek sis...

Zul Fattah said...

anok2 ni la, masa besar nanti akan jd harta yg berharga.. doa anak2 yg soleh.. x smua miliki

Ayang Noorainie said...

wajib berpantang lelame mcm dahku..100 hari..ais lps 6 bln bru terjah..demi ank yg menyusu..kite pon dh 30 thun melantak mcm2 kan..ape slh pantang skit utk ank..ye dakk..:D

cayok cayok iwa..

Mila Ahmad said...

Ala cutenye tiga beradik ni.

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah..habis dah...

wahida said...

fuhyoooo...kurus ko noks...i is jelessssssss....

nieda said...

Alhamdulillah....happy breastfeeding ya

Nieyl said...

hihi~bebas...
mmg pun...kakak ipar nieyl pantang dekat setahun jugak..:)wow!kurus daaa...:)

- dieyana - said...

wow!! ;-))

Ema Johari said...

rasa cepat berlalu..dah slim

ieda immi said...

wahhh cepat je masa berlalu kan ;)

rostina76 said...

wah!!!!dah slim

RamRamCute said...

slim sudah...tahniah dan alhamdulillah..selamat semuanya!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah dah abis berpantang..^^

Hazmin Hamudin said...

Tahniah. Kira dah lepas azab la ni kan.

Tina Othman said...

Dah kurus

Senangnya izwa kurus jeles tau

Fizalinolie said...

Fiza dulu masa pantang lahirkan Alia pun setahun tak sentuh ais. Nak slim kenalah berpantang lebih. Hikhik...

AdaM Hawa said...

alhamdulillah.. dah 44 hari..

Dee said...

alhamdulillah..lepas dah seksa ye..tp k dee dulu pantang 100 hari..ais tu mmg lama sketlah kan..hehehe..

Kakzakie said...

Lagi lama berpantang lagi baik utk kesihatan diri dan baby Izwa...

Baby dah macam muka abang Syahmi kan:)

Bitt (double IS) said...

akhirnya...habis juga kan...hehehe apa2 pon semoga sihat sentiasa k

ros_reeza said...

Alhamdulillah dah 44 hari.. rasa macam cepat je.. hihi.. (tuan badan mesti rasa cam lama kan)...

Azian Elias said...

sekejap je dah bertiga beradik.. bila nak tambah lagi tu. heee.. saje je usik2.

::EIDA:: said...

huwaaaa dah lame ida tak on blog, akak pun dah selamat habis pantang ehh? hahahhaha ketinggalan idaaaaa ;p

aizamia3 said...

yey.. masa yang ditunggu telah tiba.. ;)

Kesuma Angsana said...

sekejap je rasa yer

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...sekejap jer dah habis berpantang ...;)

eMMe said...

mama anak tiga, hope sihat la mama Nurul Izwa...

kayzie said...

salam kakak cntik..hehe..maaf sbb dah lama sgt tak jengah blog sndiri apatah lg bw blog org tatau pun akak dah dpt bb comel tu..tahniah kak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang