thumbnail

Tuesday, September 17, 2013

Akhirnya!


Finally..dpt jugak jumpe makwe ku sorg ni!

Me, kak Risa & makwe hindustan! :)

Debaran nak jumpe nyer mcm nak jumpe pakwe blind date..fuhhh..!

Pilih baju pun payah korang tau tak?Hahahaha..percayalah bahawa baju aku tu baju yg ke-3 aku tukar sampai puas hati!Begituuuuu....

Sorg kakak alam maya ku & sorg lagi my bff alam maya :) now dah jadi realiti.
Wina ni sangat neatural beauty!Mata dia cantik :) colour coklat terang u!
Cantik..cantik..cantik...! :)


nota kaki : dulu nak dating dgn ed pun tak seteruk mcm ni..hehehehe..

30 comments:

♥ Wina ♥ said...

suka suka sukaaa sgt!

ade banyakkk nak cerita, nak bualkan tapi malu menguasai diri >>> betul, zaman dating dulu pun x nervous mcm nie ekekekekekk

izwa sangat comel, kecik, slim, putih, gebu, sweet, cantik...semua la! :)

Lulu Caldina said...

belum lagi jumpa lulu kan.. :P

ZazaMyMoon said...

mimpi jadi reality haha mcm AF2013 pulek.. ;)

4feet8 said...

wah..perjumpaan rakan alamaya.. ;)
haha..samalah situasi kita, tetibe jam2 tu rasa mcm tak de baju..

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....bestnye jumpe secara realiti...rietta blom pernah jmpa sesiapa pown....

Asyifa Mustaffa said...

realiti lg best sbnrnya...:)

Tina Othman said...

Bestnya jumpa kakrisa

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
apa khabar hari ini

Fiza Rahman said...

Bila kita nak ngedate plak...hehehe...

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

akak pun nervous juga dulu masa nak jumpa izwa he..he.. cantiknya wina.. macam izwa juga..

Aziela said...

Waaahhhh...seronoknyaaaa.

Ayang Noorainie said...

hahhaaaa...bile nak date ngn ai plak mama iwa??

jd ke purshase cooking clas utk syahmi?

mama leen said...

bestnya.. kita bila nak jumpa plak.. hehe

Dee said...

seronoknya kan jumpa kawan blogging..nak pulak kepala boleh masyuk..lagi happeninglah..

IDAZS said...

seronoknyaaa!

Bitt (double IS) said...

wahh bestnya...napa tak ajak :)

Kakzakie said...

Bila dah bertemu kelu tak lidah?
Sweetnyaaa:)

Mia Kassim said...

Best Best Best......!!!!
(^__^)

Amy said...

Akhirnya jumpa secara realiti....bagus...bagus...

Kesuma Angsana said...

semua sweet2 belaka hehehe

ayu said...

Best kan izwa

ayu said...

Ops lupa...ayu tak de la apa petua sgt...cuma skrg ni nak kecikkan pehaaaa....waaaaaaa

deno said...

Baju tiga2 sedondon

Fizalinolie said...

Jeles ni siap dpt jumpa wina lagi. Mesti best kan. Dari alam maya jumpa pulak di alam realiti. Teruja tu...

ros_reeza said...

syoknya dapat berjumpa.. first time jumpa, memang akan nervous.. hihi.. malu-malu kan?...

ashra said...

jeles ni jeles....
hehe....

seronok dapat kumpul borak2 kan...

Myra Jay said...

Mungkin sebab rakan alam maya tak pernah jumpa memang debaran dia lain kan :D

ieda immi said...

amboii penant dgr saling memuji nie ekeke ..
panjang cakap tiga2 comel lahh ;)

PinKy MoMMa said...

kakak lolly memang sgt peramah..baik ati..tapi skarang dah kurus sgt niiii!

jeles kak oiii..uit bile nak dating berdua pulak ngan iols hahahahaha

fiza saiza said...

best juga dating dgn kawan alammaya kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang