thumbnail

Thursday, September 19, 2013

Cafe Vienna


 2 minggu lepas ehhh ke 3 minggu lepas kami brunch kat KLCC, mkn lite-lite je sebab dapat baucer :)

Btw..ku tak mkn pun!hehehee..ed & anak-anak je mkn!

Cafe Vienna

Nice deco

:)

Ohh mkn dia ala-ala breakfast mat salleh!
Ini bukan tekak ku ye, ini lebih kepada tekak ed.Tekak aku cuma nasi, pagi-pagi pun breakfast nasi kat umh!

Coffee - feveret all the time.Lagi pahit pahit manis lagi sedapppp!

Mat salleh la sangat

Minah salleh?

Ed ckp sedap bangat! :)

Cafe Vienna ni simple je, ade promo set breakfast & lunch skrg ni.Staff dia pun sangat friendly walaupun tak reti sangat berbahasa melayu!hahahaa..

nota kaki : ....... tak tau nak kata apa...hehehe..

30 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Eye_nee said...

mat dan minah saleh sgt nampaknya breakfast ni.....

PinKy MoMMa said...

hadik ni kalau makanan mat salleh mcm tak berapa kenyang nak makan hahaha..tp kopi tu mmg nmpak menggodaaaa youuuu...

aduhai..tekak tertelan2 dah ailio ni :p

Fizalinolie said...

Terliur tengok. Nak2 coffee tu... Huhu.

mama leen said...

sedapnya...

♥ Wina ♥ said...

kat morib hari tu sanggup beratur tunggu nak english breakfast heheee

Mia Kassim said...

kopinya memang amat mengoda.....hehe

ashra said...

hehe.wah.sdp.rugi x makan

izwa tekak melayu eh?sy bfast ok lg.tp kalu lunch,memang tekak melayu.mesti mau nasi lauk.

beta kupu said...

skali skala btukar selera best gak kan wlupun tekak tetapppp melayu...;)

Nieyl said...

hamboi...mat saleh n minah saleh yea...nmpk mcm sedappppp....

mamyharraz said...

lazatnya menu

Dee said...

sakitnya hati..dee takleh view pic dlm blog u ni lah..huhu..

Qhaifa Nur said...

dapat tukar menu bekpes pun sedapp..

RamRamCute said...

Lapar balik tengok entri awak ni....

HeNRieTTa JoSe said...

Looks yummy to me...

Aziela said...

Walaupun yummy, tapi tetap nak nasi juga kan.

Ayang Noorainie said...

mmg nampak sgt sedap dap dap hokeyy..

Kakzakie said...

Kalau kakak tak tolak ni. Sedap!!

Cik Kumbang said...

aduhai tergoda tengok

AdaM Hawa said...

kakak senyum sampai sepet matanya.. comel!
sesekali layan western ok la.. tekak melayu ni nak nasi.. 1 hari x makan nasi x sah.. hehehe

lieyalatif said...

yummy!

~AmyLiana86~ said...

olo sedapnyer...

Kesuma Angsana said...

nampak sedap sgt ni !

Daddy Ziyyad said...

cantik la deco dia...
tekak melayu? haruslah b/fast pekena nasik lemak...tak pun nasik kerabu kan? hahahaha

jeBateja said...

sodap..sesekali makan mcm mat saleh....

eB said...

nmpk xclusip :)
hepi wiken dear :)

fiza saiza said...

breakfast ala2 mat salleh sekali skala tak apa...hehheee


pha is said...

owh.. kat klcc.. ingatkan kat vienna, austria...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal xmkn rugi la eheeeee

Cik Puan Rara said...

wow~ healty sgt makanan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang