thumbnail

Thursday, September 26, 2013

Mango Chilli Wangsa Walk


Lokasi : Wangsa Walk la..
Acara : Ibu belanja anak-anak sempena hari lahir semua pada September (kami 3 beradik lahir di bulan September & termasuk abg ipar aku)











Yang sedap Tom Yam dia je, yang lain so-so je la sebab takde satu makanan pun pedas.tak pedas tak kick la!

Siakap 3 rase..err..err..mcm mane nak ckp?kuah rase cili sos aje..kecewa sebab siakap tiga rasa adalah salah satu makanan kesukaan aku..hurmmm..

Dari 10 bintang aku bagi 5 bintang..ini pendapat peribadi aku ye, org lain mungkin rase sedap & mungkin akan cakap sangat sedap :)


nota kaki : tekak kita kan berlainan rasa.

32 comments:

mama leen said...

adoi tak boleh geng la.. i tak makan pedas.. hihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

oo..makan kat sini .. dulu pemilik restoran ni bos saya ..sekarang dah tukar :)

http://fromthepasttothefuture.blogspot.com/2011/04/mango-chl-smply-tha.html

ZazaMyMoon said...

nampak mcm meletops.. tp kalau kata kurenggggggg hurmmm 1st & last lah gamaknya hehe

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

~AmyLiana86~ said...

sedapnya...tomyam tu mmg betul2 nampak sedap..tgk pun da tau..nampak pekat semacam jer..

♥ Wina ♥ said...

alahai...tak menepati cita rasa ek huhu..

- dieyana - said...

selalu ke wangsa walk? ;-))

Ratu Hatiku said...

Tgk pun tau tomyam tu sedap..terliur dah nie hihihi

Aziela said...

Tom Yam dia memang sedap. Mango Chili kat Kinrara Puchong nie fav spot kami sebab nak kan tom yam dia jer.

Asyifa Mustaffa said...

kan..! tekak lenlain..mna nak tau orng lain plak kata sedap kan...

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah...semoga dia murah rezeki...tapi betul la rugi dia masak siakap mcm tu :)

Nana Aris said...

salam,

looks can be very deceiving kan..nampak semuanya macam sangat sedap..tp indah rupa dari rasa ye..hehe

Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye

http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

Myra Jay said...

Huwaaaa terliurnya tengok...
tp tomyam je ke yg sedap..
tengok somtam tu cam best je ;)

LYAfrina said...

same dgn lya.. suka mkn pds2 gak.. ermm klo siakap 3rasa tu rsa sos j mmg xsdp la. agknyer ni sos segera y dsediakan.. x sama cam y msk kt restoran biasa

Ibu Lala said...

Cedapnya makanan.....lapar la.

Ayang Noorainie said...

nampak mcm sedapp jek iwa oi..terliur bukak blog anda pepagi..:D

Nieyl said...

makan..makan...wah!sedap tuh...

Amy said...

akak pun rajin gi WW tapi tak pernah menyinggah kat Manggo C tu..

Dee said...

masuk wangsa walk sekali je..tapi kalau c4 wangsa maju tu mmg selalu..

tapi bab2 mkn ni..lain org lainlah citarasa dia..

Kakzakie said...

Nampak sangat Izwa ni kaki pedas ye:)
Kakak tengok sedap bukan main..

Mia Kassim said...

Betul tu izwa....kalau tak pedas tak kick lah.....

Hannyy said...

SALAM KAK ..
SELERA YER TGK MAKANAN TUH..
TANG KERABU MANGGA TU YG KECUR LIUR NIH..HUHU SDAP3...

JEMPUT KE BLOG HANI YE KAK..BR NAK AKTIF BALIK..HEHE

Eye_nee said...

kalau tgk pd gambar nmpk cam sedap jer makanan nyer sis...tp tulah kan .apa yg kita beria kata sedap..org lain so so jer..yg org lain berhiya-hiya kata sedapppp..kita punya rasa hrmmmm ok lah..anak tekak lain2 kannn...

jaakechik said...

wow... bestnya makan-makan. nk lagi bila ada org yg belanja lagi best kan. hihi. sume hidangan kat atas tu nmpk lazattttt belaka....

PinKy MoMMa said...

nak makan tom yammmmmmm..kecur dah ailio ni huhuhu..byk betul rasa nak makan :P

Hazmin Hamudin said...

Tengok macam best je yang lain2 tu. Ke sedap tak pedas langsung jatuh rating ni? Hehe

Nora Karim said...

tak pernah lagi makan mango chili ni... tapi gambar2 tu nampak sedap!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...memang terliur tengok...:)

Izwan Wan said...

sedap betul tengok makanan ni semua.....

kiera'sakura said...

Tgk semua sedap. Ke mata org dalam pantang nie semua pun nmpk sedap? Hihi

Mummydearie said...

Tak pedas memang takleh masuk tekaklah. Pernah pergi restoran ni tapi tekak saya rasanya so-so ajelah makanannya.

ashra said...

hehe..best nye makan.samalah kita mesti mau pedas pedas baru kick nak dtg lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang