thumbnail

Monday, September 23, 2013

Nando's Favvy All The Time!~


Tajuk kemain lagi padahal nak citer Nando's je pun :)

Kegemaran setiap masa (dlm kepala je!)

Jari tu utk cover muka gemuk ye :)

Air boleh refill itu wajib diorder ye

With abang Syahmi :)

Full Platter (for 2-3 person)

Set for kids

Ini puteri tido nama nyer..he..he..he..

Ntah la..kalau tiap kalo ditanye nak makan ape Nando's ni sentiase laju je terbit dikepala!Macam ketagih pun ada padahal makan bukan selalu pun..amat jarang-jarang-jarang sekali dapat mkn!

Nak makan ni pun kene berkira almaklum la kan..zaman skrg ni zaman penjimatan sehingga 20 sen pun kene ambil kira..hehehehe...

nota kaki : ni kira belanje mkn sempena besday aku haritu..kalo tak mmg tak dpt..hahahaha..

30 comments:

4feet8 said...

nandos ialah feveret saya.. ;)

beta kupu said...

tu la xley slalu, mahal...hehe

nota kaki: ska tgk muka akak, tenang je, maknanya nak puji cantik la =)

♥ Wina ♥ said...

sama kita...fav Nando's all the time!
lagi pedas, lagi sedap!

pssstt..jom 'family dating' kat nando's nak nanti? ngeeee

Lynda Che Lah said...

feveret juga..

Nieyl said...

jarang2 p makan kat nando's nie...
amboi...untung nyer...

Ayang Noorainie said...

mmg sedap pon mkn kt nandos ni tp x ley selalu..parahhh poket beb..jimat jimat..doposen pon berkira laa niii..hikhikhkk..

Qhaifa Nur said...

jarang masuk nandos..
nampak sedap juga...
baik sikecil tu..tido

MRS. K said...

suka jugak. tapi slalu makan KR lagi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xpernah masuk nando's lagik... ntah bila nak masuk makan kat situ..hehe..

Dee said...

yeay..nando's..dee pun suka..

Mia Kassim said...

belum ada cawangan kat kk ni so tak tau komen sedap ke tidak tapi tengo gambar cam best pulak....hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak pernah lg mkn kat Nandos..tapi tgk gambar makanan tu sangat menyelerakan.. :)

Eye_nee said...

sedappppnyaaaa.....

wahida said...

aku pulak tak berapa suka sgt nando's ni...boleh mkn tapi bukan feveret la...huhu...

adianiez AIDA said...

aida baru sekali makan di nandos. memang menarik... cuma terhad kan makan fastfood utk anak2 1 bulan sekali :-) tu yg jarang dpt makan.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kat sini xder nando's...rugi3

PinKy MoMMa said...

nak chillis kak wa boleh tak tak hahaha..besday oct ni..tetiba nak request kat sini..kbai ;P

diana said...

yang sedap semestinya mahal..heheh

ashra said...

five!!! kita pun suka nandos..hehe..
lagi hat pedas2...tapi kena makan time teringin je,baru nikmat kan....

Aida78 said...

sedapnya bestkan makan aje....hi2...

Kathy Tuah said...

Gambar full platter tu buat hati ni membuak2 nak ke nando's ;D

*∽ IZAN ∽* said...

wahahahaha dah masuk stage 'pantang' nampak dah ni congrates hihi.

ayam.nandos mmg sedapp.. lembutt je isinya. tapi sos nyer kurang sikit di tekak saya. tapi kadang2 still teringin gak hiji

Ain Noraini said...

ayam nandos mmg sedapkann.. tak la selalu pergi tapi bila teringin tu singgah la jugak...

ZazaMyMoon said...

mmg macam addicted makan kat nandos ni.. mgkin sbb cili dia kot..

kalau nak lagi bertambah feeling nandos, beli je sauce dia letak kat rumah.. bila goreng ayam cicah ngan sauce nandos.. hehe

Emma said...

assalamualaikum sis, emma tak suka sangat makan Nando's but kalau Kenny Rogers tu memang feverat :)

HeNRieTTa JoSe said...

Dh lamer jugak xmakan nandos...

Cik Puan Rara said...

rara pulak x minat nandos.ntah kenapa.xkena dgn selera.

aizamia3 said...

sesekali layan bolehlah.. nak makan selalu tak mampu.. hehehe..

Kesuma Angsana said...

Lama juga KA tak layan nandos ni hehehe

Hazmin Hamudin said...

Memang sedap Nandos ni. Daripada kenny rogers baik lagi Nandos ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang