thumbnail

Friday, September 06, 2013

Oh My Diet!!


Hancus!Hancus....!Abis la diet aku minggu ni!

Makaroni Cheese Baked

Buat utk incik suami tapi TERmakan sekali!Oh tidakkk...

Ok lagi..
Sekali..

My feveret all the time!

Ohhooo...my adik bawak balik 5 biji durian yang bapak besar utk aku!

Oh no..dia kata "hari tu ngah ngandung & pantang tak dpt mkn kan, ni nah..mkn ar.."

Oh my diet..hancus!

nota kaki : lepas ni kene puasa seminggu!


26 comments:

Qhaifa Nur said...

sedapnya durian...
lepas bole sambung diet balik...

Ratu Hatiku said...

Hihihi... Xpelah hrni jerk esk start diet balik eh :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alamak...Durianssss....sedap!

Eye_nee said...

Makan jer dulu apa yg diimpikan..Pas tu extavaganza berdiet laaaaa.....

Nurzakiah Hanum said...

pergggggg durian tue

ZazaMyMoon said...

sekali dlm pada puasa tu dtg lg godaan serupa ini.. hahha lagi hancus dibuatnya ;P

Nur Atira said...

sedapnye duriann . ala , badabn cantik , tak yah diet lahh . hentam je makan tu . hehe

RamRamCute said...

dugaan selepas berpantang...itu normal izwa...kena kuat semangat..akk yg tak berpantang ni pun penuh dugaan bab makan-makan ni....owh..hidangna yang cukup enak!

Dee said...

alah..makan sikit puasa seminggu..hahaha..makan je..pastu exercise..hahaha..tu lagi malas nak buat kan..

Mia Kassim said...

Takpe.....bukannya selalu kan...pasni boleh diet balik......:-)

Hanis Azla said...

As-salam Izwa..

telan2 liur akak tgk macaroni dan durian tu.. dgn diet yg dah lama hancur, terus rasa nak cari dua-dua benda tu balik kerja ni he..he..

nea lopah said...

duriannnnn!!!

maszmadi said...

cheese + durian..... terbaikkk untuk diet.. hehe

aizamia3 said...

memang dugaan kan bila dah habis pantang.. nak pulak lepas raya.. vavava.. ;)

Fiza Rahman said...

Jgn risau.

'Setiap kali menyusukan anak, sebanyak 500 kalori di dalam badan ibu akan dibakar. Jadi tidak mustahil bagi ibu-ibu yang menyusui anak akan mendapat berat badan yang ideal atau sama sebelum dia mengandung'

Cho Zila said...

ha.. ha.. habis dietkan.. nak buat camnerkan.. time nak berdiettuler duguaannyer lebih besar...

Ain Noraini said...

tak pe makan dulu puas2.. lepas tu sambung semula diet..kannn...

Asyifa Mustaffa said...

alaaaa...kalau naik pun..sikit jer...slim lgi tu...

Myra Jay said...

Hheheeee, takpe sekali sekala ;D

Tina Othman said...

Olala durian itu rugi klu tak dimakan haha

Rose Azadir said...

Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

Hazmin Hamudin said...

Sedap gile makaroni tu kak.. Lama dah tak makan makaroni bakar ni.

pha is said...

makan je... tak makan rugi, rezeki tuu. hehehe

Bitt (double IS) said...

nyumm nyummm...sedapnyaa

HeNRieTTa JoSe said...

Ooo tidak....ekekeke....rietta ku jmpa dua benda tu...mmg hancus segala diet...tpi xdiet pown...sebab pantang nmpak...ekekeke....

Cik Puan Rara said...

xpelah kak.lain kali lah diet.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang