thumbnail

Wednesday, September 11, 2013

WW...Gold Coast Morib...eh?


Tajuk pun haru tak tau nak letak ape!

Asal rabu je blur tak tau nak letak gambar ape walaupun ade beratus-ratus gambar dalam kamera!Ehh..bnyk gambar kami sekeluarga kang takut korang muak plakss..ahaks :D 

Ye betul korang teka haritu, aku bercuti di Gold Coast Morib. Hadiah bercuti dari kakak aku & incik Eady, pakej bercuti 3H2M kat situ anak-anak & aku.

Nak cerita pasal Gold Coast Morib pun malas sebab korang pun dah pegi kan, cuma aku je terlambat sikit.Gambar yang ade pun kat dalam bilik je, kat theme park takde sebab si kecik Syakirah Irneena ni keje dia tidoooooo je siang mlm.Sudah nyer aku & dia lepak dalam bilik je..pegi mkn naik turun stroller pun dia tido gak..iskk la..


Kami di tepian pantai Morib 

Cik adik manis

Gambar diatas sebelum check-in
Welcome to the Gold Coast Morib.

Nice Room

Jakuzi yang kami jakun sekali..hahahahaaa...

Selftimer..kamera dari dlm bilik air!

Pesta buih!!Oh yeahhh...

Budak kuat tido!

Aksi wajib bak kata Wina..hahaha..

Tak banyak nak cerita walaupun banyak benda nak share.
Dinner kat sana super ohsem!Udang Butter dia wallahhhh...sehingga menjilat jari!Breakfast biase-biase je & cuaca sangat elok ketika kami kat sana.Cuma sayang nyer takde gambar kat theme park.
So far kami berpuas hati duduk sini, cuma sesekali bau udara yang tak best tu kami anggap bagaikan angin lalu je..he..he..he..

Ohh..kalau nak cuci mata pasal Gold Coast Morib ni sila terjah blog mama & anak gorjes nie, si cantik manis Wina :) kat blog Wina lagi banyak gambar dari blog ni.


nota kaki : mlm tadi incik suami tanye : lepas ni nak cuti mana lagi?wahhh..green light nampak!


37 comments:

Fiza Rahman said...

Bestnya. Tak pernah jejak sana lagi...huhuhu...

Geram tgk adik manis tu. Makin montel.

♥ Wina ♥ said...

ekekekekkk mmg wajib pun aksi tu untuk family izwa..kalau wina nie hurmmm berkerjaran dalam bilik suruh anak² posing tau :)

pssttt jom gi Cameron lepas nie!!

pena rozie said...

Seronok la dpt adiah percutian....

NM03 said...

aku suker lepak kat gcm... tak tau kenapa. biliknye pun aku rasa best. tak tau kenapa

rasa nak pegi lagik...

mama leen said...

bestny dah pegi jalan2 ye.. tu la malam dia memang bau.. orang kata bau ba alif ba ya.. ada ladang kat situ

rostina76 said...

putih!!!!! suci murni sesuci salju. heheh comel plak tema baju putih tu. btw ramai jugak ckp morib ni best…kena terjah gak ni bila2 kami blk…byknya lg tempat2 @Msia yg blm terjah

Masya said...

mmg seronok.. lg² kalau bwk budak² ke thempark dia... bau u mcm bau getah bakar... kan kat sana

careno said...

bercuti sakan.. best best...

Mia Kassim said...

Bestnya cuti2 Malaysia......!

Qhaifa Nur said...

seronoknya dapat bercuti...
ada laut best...

wahida said...

besar bilik dia...aku jugak yg x sampai sana lagi...

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...rietta blom pernah smpai lg...

Eye_nee said...

dgr citer dan baca review geng2 jer...tak pernah sampai lagi kesini...seronok yer sis...

Amboi baiknya incik suami dia...siap tanya next vacation lagi..jeles makchikkkkkk......

Amanda Suria said...

untung ko nok..dapat laki suka pi cuti2 malaysia...

Kakzakie said...

Adik cepat montel sebab kuat tidurlah. Senang nak jaga baby macam ini. Jalan mana pun buat tak tahu aje..

SYANI said...

Amboi jauhnya berjalan si kecik tu... Comel je dia tido..

Ratu Hatiku said...

bestnya..wah dua beradik tu sedap berendam ya.. :D

KhaiZa said...

kita belum pernah pergi..

aizamia3 said...

hadiah birthdaylah ni ek.. ;)

4feet8 said...

haha..besnya jakuzi dia?
dari luar nak masuk ke apartment tu, nampak cam tak konfiden sj pd mulanya. sekalitu masuk bilik, rasa taknak keluar.. hehe.. main kat theme park, kt bhgn yg gelongsor pusing2 tu kena pakai swim suit. jadi main kat sekitar2 bwh tu saja..

Tihara said...

best! happy family :)

Nini D.. said...

wah! xpernah lg sampai sana!!

~ yus ~ said...

kejap je dah slim melim izwa ya? pandai jaga badan...hehe

Mila Ahmad said...

serba putih.cumel sangat.

Daddy Ziyyad said...

Serba putih semuanya! :)

Ada jakuzi, best..bleh berendammmm

Asyifa Mustaffa said...

kami sekuarga pun x penah smpi lgi sini...
senangnya bby asik tdo..ok la cmtu...x bnyk ragam kan...lgi senang biar dia tdo rasanya..

Dee said...

lepas ni gi duduk avillion PD lah sis..hehehe...saja je cucuk kan..gold coast morib best..anak2 dee suka lah sbb ada theme park tu..

Umi Qi said...

Best yer sis...Umi QI pun dh pi

::EIDA:: said...

sucinyaaa putih gitu.. aummmm

Amy said...

Comelnya baby...seronok kan cuti dah berbulan duk rumah...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...bestnya pergi bercuti...:)

Mimi Azirah said...

Bestnye...lum smp lg kat sini....xtau la ble

pha is said...

cantik gambar yg dari kamera bilik air.. hehe

Hazmin Hamudin said...

Nampak luas jugak biliknya. Saya belum pernah sampai lagi ke sana.

ashra said...

wow!!!...bestnyee...
haha..izwa,saya pun jakun kalau ada jakuzi tu..tapi setakat ni,duk otel belum ada jakuzi tu..

sob sob.....

cute la...putih sedondon

ibuayu said...

Tak pernah ke sini lagi...

~aYu~ said...

Bestkan sini. Rasa cam nak pegi lagi je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang