thumbnail

Friday, October 25, 2013

Assalammualaikum!


Hai cik adik yang manis..

Alhamdulillah, jadual budak domok ni dah stabil..
Sebelum aku pegi kerja, susukan dia dulu pkl 6.15 pagi..dah susu tepuk-tepuk sikit bagi tido balik untuk senangkan mak tok dia nak sarapan nak sidai baju, nanti agak-agak dekat pukul 8 budak domok ni akan bangun mandi susu dan tido balik sampai pukul 11.30/12 tengahari.

Nanti pukul 12 tu dia main-main kejap sampai agak-agak ngantuk, dia akan susu balik dan tido sampai pukul 5 ptg, 5 ptg tu dia main-main sampai la pukul 6 time aku sampai umh!

Serius antara 3 anak yang ni paling senang la nak jaga..mlm pun mcm tu jugak!Bangun takat 3 kali je..Pukul 10 mlm, 1 pagi & 3 pagi..
Tak sabar nak tunggu sabtu ni utk injek 3 bln dia, tak sabar nak tau berat budak domok ni sebab sekarang tiap kali menyusukan dia memang sampai lenguh la tangan nak tampung dia!


nota kaki : HR dah bgtau mungkin dapat taska Januari ni :) dekat skit dgn aku nanti,senang nak susukan.

37 comments:

Mimie_Zatun said...

tomeinyer die..

asyifa mustaffa said...

Rupa mak dia lah...:-)
Anak no.3 sy pun time baby sngt2 senang dijaga...yg no.4 ni mcm agak lain skit...huhuhu...

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

Amy said...

Tomei..tomei..tomei...
mesti mcm Izwa masa kecik dulu..

Amy said...

Tomei..tomei..tomei...
mesti mcm Izwa masa kecik dulu..

Eye_nee said...

alahaiii budak domok tomeyyy niii..sedapnya dapat cium mulut dia yg tgh menganga tuu...

Fiza Rahman said...

Wsalam budak domok. Rambut pacak.

Erk...dah mcm muka kamu lah izwa ☺☺

che mid said...

Domok berkat susu ibu dia yang berkhasiat dan ada beribu-ribu lemon.. syabas!

Phat said...

alolo comey nya dia

faraherda.razalan said...

Olololo....comelnya. Sebijik muke maknye...heheheh! Comellah awak ni!!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....tomey nyer die...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....tomey nyer die...:)

Zul Fattah said...

kuat tido baby ni.. haha, bagus utk pembesaran..

RamRamCute said...

Comelnya dia...sebijik Mika izwa dengan kakak safiya.....gerammmmm

mama leen said...

ala... baiknya dia..

NM03 said...

so nnt dekat ngan abag kakak la ye?

mamyharraz said...

muka baby sebijik rupa mama nii
comel.

sudipVSsenduk said...

ikut rupa mama rupanya budak comel ni...

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...senang jaga
comel bila senyum...

Ayang Noorainie said...

si domok ni klo senyum..huii...gugur jntung auntie tau..geram kt gusi diaa..

happy breastfeeding mama..sonokkan taska dkt..bole trun susu anak..

aizamia3 said...

sebiji ikut rupa mama dia.. ;)

SYANI said...

Memang anak mak ni.. Sebijik!

*∽ IZAN ∽* said...

alahaiiii... comeyynyerr babyyyyy.
sebijik muka mak diaaaa.... maklum la sama acuan hihihihihi

- dieyana - said...

manisnya cik adik! dapat taska dekat ngan opis kah? syukur Alhamdulillah...

Cik Itah@RRP said...

ala..comel :)

salam jumaat ya..

PinKy MoMMa said...

taska mara bestttt..iols dulu sekolah batu road girl school tu jer..ramai lah anak mara pas balik skolah balik taska tu hehehe..

sebijik muka mu mek wa oiii hahahaha

Kesuma Angsana said...

terima kasih mendoakan Adik

Kakzakie said...

Itulah Izwa kalau dah di didik/doa dari dlm kandungan yg senang kita juga.

Geram tengok adik sengih:)

Ratu Hatiku said...

Alololo..comeynya dia senyum..mcm muka izwa lah.. :)

Amanda Suria said...

nok..pinjam kejap boleh x..nak gomol2..geram la tgok dia...

Teena Tna said...

Seronoknya tengok dia senyumm...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel...Alhamdulillah senang nak jaga...Manis senyuman dia..^^

the malay male said...

baby aina pun injek 3 bulan hari sabtu jugak..kat kpj ampang putri :-)

uncle gedek said...

Oih! Tolong cubit pipi dia untok uncle!

pha is said...

cerianya gambar..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

arghh..comelnya dia!

ros_reeza said...

Waalaikumussalam.. comelnya dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang