thumbnail

Monday, October 14, 2013

Bersiaran dari Labuan


Hello..hello?Anybody home?
Hehehehe..ehh keje ke korang? (soalan maut ni!)

Aku bersiaran dari atas katil kat umah mertua aku kat Labuan ni :) raya haji di sini & bakal beraya di atas feri nanti!

Kami akan ke Kota Kinabalu esok lepas solat raya & mkn-mkn.Cadang nak jalan ke KK, rabu ke Kundasang tido sana semalam, esok nyer balik ke KK balik.

Harap cuaca indah-indah aje sebab kat Labuan ni siang mendung berangin, mlm hujan je..sejuk!Tapi dengar-dengar KK hujan gak..eh?

*tapi sedih plak..nak berjalan dlm keadaan sakit ni..tetiba lutut ku krem sakit giler x bleh bergerak & tempat jahit sakit balik..akibat angkat beg berat kat airport haritu..*


nota kaki : tak syok nak berjln dlm sakit ni..

21 comments:

aizamia3 said...

ai kat office.. kerja tak cuti.. ;)
makanya hadap kejap blog.. kihkihkih..

Fizalinolie said...

Selamat bercuti. Take care yer :)

Fiza Rahman said...

Daku cuti sampai rabu. Selamat berjimba di sabah ba. Nak fridge magnet..*mukatakmalumintaFM :-)

Laaaa...napa angkat berat2 yunk. Harap2 luka dlm tu x apa2. GWS.

faraherda.razalan said...

Happy holiday. Take care ye? Org pompuan ni kena berjaga. Jgn angkat brg berat. Serahkan segalanya pd org lelaki. Heheheheh!

♥ Wina ♥ said...

adoiii nape pi angkat beg berat² tuuu??

bawak 'handbag' kecik tu je hehee

happy holiday, selamat hari raya haji & take care laling!

Kakcik said...

Semoga segera sembuh sepenuhnya sebelum berjalan-jalan... :)

Dee said...

hi..jgn angkat barang berat2 lagi tau..jaga diri..salam aidiladha..

ZazaMyMoon said...

seronoknya dapat berjalan dihari raya.. hurmm kalau dah sakan berjalan sok sure ok lah kaki tu nanti ;P

Amy said...

Salam Eidul Adha Izwa...knpa angkat beg berat...memang dah habis pantang, tapi jahitan tu tak habis pantangnya lagi...kena jaga...
lutut sapu minyak panas..Selamat Bercuti!!!!

NM03 said...

ko dah sampai labuan beb? syok ar... jgn lupa mkn lokan bakar beb.

RamRamCute said...

selamat bercuti izwa..dan salam aidiladha.

eda_ej said...

slamat hari raye dear.. asben keje lagi hari ni.. tak balik.. huhuhu... sadisss...

nieda said...

Happy holiday

Cho Zila said...

selamat hari raya.. jauhnyer emak mertua dia ... seriau akak baca tempat jahittu sakit... harap okler hendaknyer.. memang tak syiokler nak jalan2... cuti panjanglerkan..

Cik Kumbang said...

selamat hari raya kakak comel :)

Mimi Azirah said...

Bestnye raya kat Labuan

Mia Kassim said...

Dah sampai labuan ke Izwa? Kat KK dah seminggu hujan, tak pasti pula area kundasang...
Moga cuaca elok je minggu ni ye, Happy Holiday! :D

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye....rindu kndasang....cuaca sejuk...nyaman....sukanye.....

Tina Othman said...

Wah bestnya, teringinnya saya nak ke kundasang

Hazmin Hamudin said...

bestnya orang lain bekerja, dapat jalan2..

lady scooter said...

tempat jahit sakit balik? bersalin ceaser ye? hoho... jgn lasak2 sgt... sygkan badan ye.. n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang