thumbnail

Monday, October 21, 2013

Di Mana?


Bersiaran dari rumah..kate ko!

Sebenar nyer patut naik keje jumaat lepas lagi tapi disebabkan balik rumah mak mertua di Labuan maka tambah 2 hari je lagi cuti (jumaat & hari ni - isnin) so tolak tambah bahagi 94 hari aku cuti..fuhhh..lama giler!

Maka..jangan salahkan aku kalo mood kerja tu tak dtg lagi walaupun rasa rindu membuak-buak kat org office!
Bleh lepak lunch, bleh ronda SOGO, gelak-gelak, gaduh-gaduh..TAPI..mana mungkin perasaan rindu kat sana dpt lawan perasaan bersalah kerna bakal meninggalkan dia dirumah..uhuksss..

3 buah hati aku!Adu..du..du..

Alahaiii..mcm mane nak tinggalkan yang tengah tu..si montel montel abah ni!Ehh..abah?Manja mama la..dah 3 bulan dah dia :)


nota kaki : mane mood ni?huwaaa...

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

Aisy Nasiha said...

Bawa je ke ofis...haaa...makin comel syakirah ni...mana tak geram

RamRamCute said...

masuk je dalam bag..bawak pi ofis..ngeee...
sekejap aje dah dekat 3 bulan cuti kan? tak rasa pun...nsk nak bila cut bersalin...rasa cepat aje nak meningalkan si kenit ni huaa...

tembammmm!

Siti Asiah said...

bolatnye dia...geram nk cubit pipinye tu. Anak Asiah xde pun yg bolat camni...;)

NM03 said...

ngko tggal kat maner nnt? sekali kat taska abang kakak ker?

wei.... dorang tiga badek seketui seketui muka... baguih tenunan ngko beb. hehehe

Ayang Noorainie said...

penah merasainya dulu..
cuti 3 bln dok ceras tambah 2 bln ulang alik keje ceras- shah alam sbb mikiokan taknak anta si kecik ke neseri lg..pastu tgh train minum pakai botol..masuk bulan ke-6 baru hegeh2 dok umah sendri..hihihi..

asyifa mustaffa said...

Ye kan...lma teperap ngan bebudak ni...mmg malas da la nak g keje..

ZazaMyMoon said...

kalau ikutkan nak je dok rumah kann izwa.. sayang nak tinggalkan anak2.. tp nak buek canor.. kena jg lah kojer hehe

Tina Othman said...

Bestnya cuti bersalin 90 hari

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh dah 3 bulan si kecil comel ni yerkk...

Qhaifa Nur said...

lamanya cuti...tuh yang sedih nak tinggalkan sikecil tomey ni...

Fiza Rahman said...

Montelnya. Tangan berketak². Bertabahlah nak tinggalkan si montel tu ☺☺

Selamat kembali bekerja.

Dee said...

alahai..mmg susah hati lah nak start kerja..sbb tgh syok bergomol dgn yg kecik tu kan..

Kakzakie said...

Alahai mestilah hati pun ingat aje.. lagi-lagi bila nak mengepam susu yg membengkak laaagilah rindunya..

Eye_nee said...

alah bisa tegal biasa nnt tu sis..tp akk dulu pun...huaaaa..nanges hari pertama nak dtg keje pas pantang tu...mak akk ckp "MENYAMPAH PULAK AKU TGK"....padahal mak jer pun yg jaga anak akk tu...

aizamia3 said...

macam tu lah ai rasa dulu.. ;)
mula2 memang rasa cenggitu.. tapi lelama nanti ok dah tu..

Cik Puan Rara said...

akk.anak bongsu akk tu dh ada iras mcm akk lah.

Ain Noraini said...

mula2 mmg mcm tu kann..sedih jer..lagi la kalau masa utk menyusukan sicomey tu...

rostina76 said...

alhamdulilah!!!!comel2 belaka nak2 yg tengah yg bam2 tu. heheh mesti xsenang duduk kat opis mamanya nanti

Kesuma Angsana said...

hehehe comel2 budak2 ni.. & tq mendoakan Adik juga yer

lieyalatif said...

alamak! tang nak start masuk opis tu bercinta tu...lagi2 nak tinggal kan intan payung baby kecik kan....huhuhuh....sila kuatkan semangat ye beb....

Cho Zila said...

ala ciannyer si comel .. demi tugaskan... rupa mak dialer akak tengok...

diana said...

kena bawak sama la nampaknya..heheh

Mia Kassim said...

Lama cuti memang gitulah...mood keja ke laut...lebih2 lagi sayang nak tinggalkan budak comel tu semua.....:D

Cik Ecah said...

adik sejibik mcm kakaknya...
heheh...

HeNRieTTa JoSe said...

94 hr?bestnye....ooo bby kecik blk rya jmpa nnek yea...comeinye dia....

Chenta Ummi said...

comeynyee.. tak sabar nak ada baby!
salam pertama kali saya menyinggah ke sini dan suka blog ni :)

Bitt (double IS) said...

beso dah dia...tembam bam bam

Daddy Ziyyad said...

Untung laaaaaa rumah mak mertua kat Labuan....boleh selalu gi Sabah bah..hahahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Hello Syakira ...kenapa comel sgt ni ? hihi

Myra Jay said...

Comelnyerrrr :)

Nora Karim said...

alolololo...comeinya adik beradik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang