thumbnail

Tuesday, October 01, 2013

Give Away dari Pinky Momma..Saya Mahu Hadiah Ni!


Give Away dari adik cute kiter Pinky Momma.

Okey serius ckp memang nak sgt hadiah ni!!
Tapi 1st kene : follow blog beliau Pinky Momma ni, 2nd kene LIKE page FB Pinky Momma, 3rd kene LIKE page FB Savon De Bali yg dikatakan sgt awesome & menarik!Ai is memang dah tertarik hokey!Then kene tag 5 kwn utk ajak join sekali dua utk menang hadiah yg awesome itu...so nak tag : Wina CunAyang NoorainiAdik KumbangMama Jue & Cik Puan Rara utk ber-spa bersama-sama di bilik air sendiri eh..he..he..he...

Ni hadiah dia...super super awesome okey..

See...awesome tak?

Hah tak nampak..hurmm...okey okey..sila baca kat sini eh jenis-jenis sabun pilihan hati..

Ade ni..

Ha..yg ni utk laki saya kalo menang nanti..ha..ha..ha..

Saya suka!Saya suka!

Yang ni pun best!

Haaa...teruja tak?Ai is teruja mcm nak gilaaa...!

Oh...sebelum terlupa kene tulis slogan or kata-kata harapan yg menusuk kalbu supaya boleh menang hadiah nie..ha..ha..ha...

"Saya ingin pengalaman berspa di rumah dengan Savon De Bali kerana sejak dari bersalin & habis berpantang bulan lepas, saya masih lagi tak sempat nak membelai diri! Dan alangkah indah nyer kalau dapat berspa dengan sabun Savon De Bali ini kerana hanya dirumah sahaja saya ada masa utk diri sendiri iaitu ketika mandi..uhhh...alangkah indah nyer dapat membelai diri utk laki..ha..ha..ha..malah keterujaan melihat sabun-sabun Savon De Bali ini membuat hati teruja tak henti-henti!"

Huh..saya nak menang sebab saya nak hadiah ni!ehh..tetibe ber saya dengan sopan nyer :)


nota kaki : korg jom join..kalo menang aku nak 1 sabun ni tau!

21 comments:

Asyifa Mustaffa said...

gud luck...

Zana Adieyza said...

wah, bestnya hadiahhhhhhhh... terbaik!

gud luck dear!

PinKy MoMMa said...

wahhhh kak wa..ayat tak menahannnn...all da best tau! ;)

RamRamCute said...

Gud Luck Izwa!!

Mia Kassim said...

Semoga berjaya mendapat sabun....hehe

Qhaifa Nur said...

gud luck....

Fizalinolie said...

Good luck :)

ieda immi said...

gud luck !

aizamia3 said...

Moga berjaya.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

good luck

wahida said...

all the best nok...

aku baru je berspa jumaat lepas dgn mekjah kat baliayu :)

Mimi Azirah said...

good luck

lieyalatif said...

all the best!

Cik Puan Rara said...

heee sy dh join kak.sape lah yg menang ni.sume slogan hebat2 ni.

Kesuma Angsana said...

gd luck yer dear

♥ Wina ♥ said...

tq tag kite..all the best!

jeBateja said...

mak oii....berfesyen2 sabun sekarang...

ashra said...

gud luck..fren! :)

fieda said...

wow..hadiahnya mmg awesome..nk join gak la..good luck ye

Bitt (double IS) said...

good luck bebeh :)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...selamat berjaya yer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang