thumbnail

Monday, October 28, 2013

Teh Tarik Place Paradigm Mall

INI SEMUA SALAH MEK JAH & SALAH KAK SURIA AMANDA!

Hehehehe...aku bukan boleh tgk entry makanan eh skrg ni!Gian nyer lagi teruk time menyusu ni dari waktu pregnant!Serius ckp..makan time menyusu mcm mkn utk 3 org..grrr...kdg-kdg sampai takut tgk diri sendiri!

Anak dara berpimpinan dgn abah dia..kemahinn...

Deco kat dalam simple je but nice & bersih

Menu & No.Order

Sirap Bandung, Sirap Bandung Laici & dah tentu la teh tarik kannn...

Mee Goreng Mamak sedap nak mampsss..

Sekali lagi nak tayang makanan sedap...dap..dap..dapp..

Set Nasi Kerabu ade offer hari sabtu tu..incik suami ckp sedap sambil tambah sambal belacan dia 2 kali.

Ni sambal dia!Pergghh..perah asam limau lagi..

Arghh..sekali lagi Mee Goreng Mamak sedap...terliur balik plak!Iskk..

Roti Milo abang Syahmi

Milo Dinasour abang Syahmi punyer jugak

Me & Mini Me! Ehh..yang ni tak jual laaaa...he..he..he..

Okeh..serius ckp..makan kat sini menepati tekak kitaorg!
Aku adalah orang yang paling cerewet bab makan mee ni..mee tak kembang la, mee kering la, mee rase kapur la..bla bla bla..org cerewet makan mee kata laki aku!
Tapi..dekat sini mee goreng mamak ni aku makan sampai licin kecuali sayur dia je..fuhh..sedap!Mee dia tak kering tak basah sgt tak pedas sgt..pendek kata cukup rasa la.

Nasi kerabu dia pun not bad kata suami ku, begitu jugak teh tarik dia..sedap!
Aku adalah org hantu neskefe tapi dekat sini aku bleh terima teh tarik itu :)

Setakat yang aku tau Teh Tarik Place ni ade kat Paradigm Mall & KL Sentral..tempat lain aku tak tau..korang google la eh!Aku ni pun tau sebab baca blog kwn-kwn gak.


nota kaki : lepas ni mgkn bnyk entry makanan..eh?kata aku diet...acanne ni?


32 comments:

NM03 said...

hahaha... tejebak jugak ke noks... kikiki... okes, lepas ni aku nak try nasi kerabu dia plaks.. aku pun banyak n3 makanan dok Q jugak nih. huh... loteh nak perabeh hapdet gambar. kuikuikui...

wadihana yang aku selalu pegi tu kat PV128, danau kota. bangunan sebelah ngan sepital colombia setapak.

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Lynda Che Lah said...

wah sy ngidam mee goreng mamak ni..nmpk menarik tambah pula testimoni kak Izwa..harus cuba..TQ

asyifa mustaffa said...

bahaya tu mkn mee goreng dia....' sedap nak mampos' huhuhu...naye je tau...kikiki....

cheqna said...

ko diet????
x payahlah...
hahahahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

boleh try bila2 :)

Fiza Rahman said...

Ok...terliur sudah.

PinKy MoMMa said...

kak wa..mu makan mee and teh tu ok ke? teringin nak makan..gulppp telan telan ailiooo dah ni tapi tkt baby kembung hukhukhuk..

tunggu diaorang besar skit baru berani..sroootttt...

ZazaMyMoon said...

ha betul Izwa.. kadang tengok kawan2 post pasal mkn kat blog bleh tersampuk kita jdnya.. tu yg kena jg pergi try tu hehe

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Ya ALLAH.. mmg mee goreng dia nmpk sangat mengancam.. sampaikan 2,3 kali akak scroll nak tgk gambar tu balik ha..ha.. Alhamdulillah.. ada rezeki untuk makan di situ kan..

Kakzakie said...

Mee mamak kena limau kasturi tu yg menggoda mata kakak:) Lagi satu yg menggoda si chubby adik - geraaam aje:)

mama tisya said...

lpr tgk menu2 makananye

Aida Salleh said...

memang Nampak menyelerakan :-)

Mia Kassim said...

Memang sangat sangat sangat menyelerakan......nasi kerabu tu buat perut aku berkeroncong skg ni :D

adyna said...

Tgk pun dah terliur

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tgk je pon dah terliur ni...

hmmm ada roti milo ehh??? moon baru tau.. huhuhu

RamRamCute said...

Nampak menarik mee goring tu...tapi baby yang bawah tu lagi menarik...GEBU!! hihihi....

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. lama tak pekena teh tarik.. milo dinasour tu nampak menarik :)

mama ila said...

amboii..sedap sangat lah tu ye mee goreng mamak tu sampai tepek banyak kali...hehehe..buat Ila terliur jer tau...kene try nie =)

faraherda.razalan said...

Selalu je lalu dpn kedai ni tp tak terpk pun nak singgah....

Eye_nee said...

mengeledak cacing dlm perut bila tuan dia baca N3 NM03...makan combo avanza bagai..masuk sini...dgn nasik kerabu teh tarik dan mee goreng mamak...sabar tekak sabar perut..jap dah nak tutun mkn ni...kan dah susah akk nak pujuk tekak ni....

Qhaifa Nur said...

mee tuh nampak sedap...
roti milo geramnya tengok ha..ha..

Mila Ahmad said...

oke nasi kerabu tu memang terliur

- dieyana - said...

kena try ni! anak Diana mmng hantu mi goreng

isy, tak pyh la diet2 kang melepek pulok nk menyusu si kecik tu..;-))

Tina Othman said...

Serius terliur nya haha

mamyharraz said...

semuanya lazat
mata memandang ni pun tergoda hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...yer la mmg nampak sedapnya...:)

Nasuha said...

Nasi kerabu ! kesukaan sy..

~aYu~ said...

ok.. sgt terliur dgn milo tabur tu....

QasehnyaRania said...

nak try nasik kerabu tu la

QasehnyaRania said...

nak try nasik kerabu tu la

mama leen said...

nasi kerabu macam best je.. iluv teh tarik.. tapi nescafe pun suka gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang