thumbnail

Monday, October 07, 2013

Terasa Diriku Begitu Berharga!


Wahhhh...gitu ko!Tajuk kemain lagi..he..he..he..


1st time dibelikan wedges oleh incik suami,sebelum ni hanya heels & sandal je di kaki.Itu pun sandal yg hampir 4 thn disesah pakai!Almaklum la aku ni amat jarang bershopping utk diri sendiri dan aku sendiri memang bkn kaki shopping..aku lagi suka pegi makan & jalan sana sini :)

Ohhh...tudung adijuma tu pun dia yang belanje!RM5 je sehelai...murah kan?
Colour dia pun menarik!Cantikk... :)


nota kaki : sesekali di reward begini rasa sgt dihargai..


33 comments:

Lynda Che Lah said...

Syok!

Nieyl said...

wah!syoknyer... :)

mama leen said...

untunglaaaaaa

Kopiolimauice said...

murahnye tudung tu...kaler pun cantik

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Eye_nee said...

kuning ijau biru pepel...mcm2 kaler tudung tu..cantekkk sis...tak kisah harga janji tutup kepala...itu yg penting...wedges merah itam gituuu...cantekkk...

Cik Kumbang said...

kalerpul gitu :)

RamRamCute said...

seronoknya sekali sekala dimanjai gitu... :-)

- dieyana - said...

Alhamdulillah.... terasa dihargai...;-))

asyifa mustaffa said...

wlau murah...tp yg pnting...orng yg mmberinya tu...:-)

Kakzakie said...

Beruntung en abe pandai nak pilihkan yg cantik-cantik...

Ayang Noorainie said...

sonokkan sesekali dihargaii...clap clap..:D

Fiza Rahman said...

Untung nya. Cantik2 kaler tudung tu.

4feet8 said...

suka tgk sandal awk. cantik warna merah.. ;)

PinKy MoMMa said...

nak gi jalan tarrrr..tapi boleh le bertabah ngan twins ni hahaha adui..lama tak shopping tudung ni

NM03 said...

kaler pelangi... antek sangat

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cantik la kasut wedges tu .... :)

~ yus ~ said...

bestnya!

Tina Othman said...

Murahnya tudung tu, ada sale ke, kain dia best ke izwa

::EIDA:: said...

pandainyeee pilih tudung suami akak? hehehehhe..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Alhamdulillah.. bestnya!

eLLy said...

Ada lagi tudung RM5 hingget... kalau kat jln TAR paling murah pun RM7 kot... dan sandal merah hitam itu adalah cantik!

wahida said...

best ah dapat koleksi tudung banyak2 cenggitu...cantik2 lak tu kaler...

Mila Ahmad said...

kak, aidijuma tu rm5 je kat mana? mila selalu beli rm7 kat CM

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...seronoknyakan kalau dpt barang pemberian dr hubby..;)

Mia Kassim said...

Murahnya tudung tu!
Memang terasa diri sangat dihargai bila dapat hadiah dari en.suami kan...:D

Hazmin Hamudin said...

Suami tengah mood baik la tu. Hehe

IDAZS said...

best!

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer !

aizamia3 said...

memang sangat dihargai rasanya.. ;)
banyak warna pilihan.. lembut2 je warnanya.

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah..wahh tudung banyak color paling best :)

Bitt (double IS) said...

eh lupa...adakah kita sama saiz? hehehe

Cik Puan Rara said...

bestnyaaa~ laki ku tau bg duet je.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang