thumbnail

Tuesday, October 29, 2013

Update 3 bln 9 hari


Sila jangan boring dengan update bab Syakirah Irneena ye..he..he..he..

Nampak tak lengan sasa saya nii..?

Alohh..comel plak anak aku nie..miahahaha..

Tunggu turn nak injek nie..
Last check-up mase 2 bulan is 5.5 kg, sekarang ni 3 bulan 6 hari (hari sabtu lepas injek 3 bulan) is 7.2 kg!
Injek pun tak nangis, mungkin sebab lemak paha berlebihan sangat kot..keh..keh..keh..
Naik lenguh lengan nak menyusukan dia..


nota kaki : mcm mane gamak nyer manusia bleh buang baby kan?

34 comments:

cheqna said...

weh...cheqna ada kes remaja ngandung luar nikah..kes dia best..nanti i story dalam blog hokeh..tungguuuu

asyifa mustaffa said...

Perghhh...semangat! !!

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Amy said...

Bestlah Izwa sebab ada anak baby lagi...anak akak dah besar-besar..

Knor said...

Comel pun...suka bau baby...harum

RamRamCute said...

aloh comeynya...teringat pulak anak kat rumah tu...huhuhuhu

Kakzakie said...

Tambah geraaammmnya bila macam pandai posing pulak adik ni tau, boleh senyum-senyum lagi:)

Fiza Rahman said...

Alololo...sasanya dak domok ni. Best klo dapat gomol ni. Rambut pacak.

PinKy MoMMa said...

dak domok mmg lah copy paste muka mak dia hahahaha..gerammnyerrrr!

tu la naper la diaorang smpai ati buang bayi..kita tgk pun dah saying..acaner tu

Eye_nee said...

alalalala...sicomel mata bulat rambut terpacak ni..kalau dapat akak kidnap bawak balik ni..kompom kene uli2 dgn 3 kakak kat umah tu...

rostina76 said...

xboring tgk baby…….mmg x syak lagi anak u mmg comellllll. heheh

ZazaMyMoon said...

dah 3 bulan nampak semangat dah badan dia Izwa.. lengan dah mula nak nampak ketak2 hihihi

org yg buang anak tu sbnrnya syaiton!! Gggrrrr

NM03 said...

ala timang timang sayang...

noks, bawang kecik tu kat jj setiawangsa.

Qhaifa Nur said...

kejap dah 3 bulan lebih..
comel...

Efa Nur said...

comel nyaaa.. geramm rasa nk cubit2 pipi tuuu...hihihi

Dee said...

jeles pulak dok update pasal baby ni..tp i taknak pregnant..boleh? hahaha..gurau aje..

Nini D.. said...

alolololo..comeinya dia.rasa nak peluk2..geramm!!

Nasuha said...

Assalamualaikum. Comelnya...

EZAN IDMA said...

comelnyee rembut terpacak hehe

maszmadi said...

wah.. dah besar lah dia..

aizamia3 said...

ala.. turn dak tecik ni lah pulak kan.. ;)
sebelum ni abang dengan kakak.. hehehe..

Rozita said...

izwa...lamanya akak tak singgah sini.. wah.. dah besar dah dia.. comel.. sama cantik dgn maknya esok ni... tahniah ye izwa..dpt baby cute miut camni.. wah.. terasa nak ada baby gak la..husna dah xleh nak manja2 dah beso..

faraherda.razalan said...

Comelnya. Mana de lengan sasa. Nmpk petit, ade le. Hehehehe! Comel!!!!

PakcikLie PCL said...

yeah memang comel dak kecik nih..

Daddy Ziyyad said...

saya panggil " lengan/peha Michelin" ...hahaha

nea lopah said...

alalalalala...comelnye!

wahida said...

comeyyyyyy....

Amanda Suria said...

Nak pinjam boleh? Nak gomol2 je...

SSulieana said...

hai syakirah...ololo dh besar la

~aYu~ said...

wahhh sgt bambam la dia...
sama je dgn baby aqil ayu tak nangis pun xinjek 3 bulan..

mamyharraz said...

mmg comellnya dikkk
geram.dpt kt maklong mmg masak ko dikkkk

hihi maklong ganti nama sy kehkeh

QasehnyaRania said...

cepatnya masa berlalu ;)

mrs Fiza said...

wah semangat berat dia.. tk jauh beza ngn danish yg 1tahun 4bulan tu..hiks

Kesuma Angsana said...

eeee makin comel lah dier !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang