thumbnail

Wednesday, October 09, 2013

WW : Sama Berbeza



Mood nak taip entry hampir ke laut dah...
Help!

Aku hutang BW, nanti aku byr balik okey :) mood ke laut dah ni!


nota kaki : next week ke KK then minggu satu lagi dah start kerja!huwaaaa.....

33 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ni misti tiga beradik tu kan ? hihi

asyifa mustaffa said...

Mmg la sama...da satu acuan...ngeh3....

Amboi...g kk wat pe..? Ayat nyibuk...bwk juga ke...?

asyifa mustaffa said...

tnggl satu perktaan..baby bwk ke..?

LYAfrina said...

tang mata n senyuman..mmg sama ;-)

4feet8 said...

yg ke3 sama mcm yg pertama..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Memang sama..Comel..^^

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

♥ Wina ♥ said...

copy & paste heheee

Mia Kassim said...

sama je semua...comel dan cute!

ZazaMyMoon said...

gambar yg tengah tu nampak gebu sangat.. rasa mcm nak gigit je ;P

Tina Othman said...

Semua pun comel2, wah izwa nak ke Kk bestnya

Nieyl said...

mate,hidung n mulut :) same...

Eye_nee said...

dah 3 beradik.. tak bnyk sikit..mesti ada persamaan....

Kakzakie said...

Adik ada copy muka abang dan kakak.

Cho Zila said...

lebih kurangjerkan... akakpun kalau tengok gambar anak2 kecik jadi konpius sat... cam samajer...

Knor said...

nti bila remaja mesti sama..

faraherda.razalan said...

Hehehehehe...comel!

Qhaifa Nur said...

tak jauh beza...tetap comel

eMMe said...

tomey tomey anak org nih...
ooo.. mama dah nak abis cuti bersalin yea..huhuhu...
takpe..cuti lame2 pun mesti rindu nak balik bekerja kan.. hehehe...

Selamat yea Nurul...

IDAZS said...

hampir sama :)

eLLy said...

mood BW dah lari ke laut china selatan ghupenye!

Kesuma Angsana said...

dah satu mak satu bapa ginilah ngupernyer hehehe mmg cute !

*∽ IZAN ∽* said...

wahahhah lebih kurang je semer ekk.. maklum la cetak sama ikikkiki.

dah makin ramai handbag ni begitulah seadanya.... sepoi2 bahasa je gitew uhuhu

Dee said...

syoknya gi KK..enjoy tau..

aizamia3 said...

semua comel.. ;)
biasalah tu.. adakala banyak masa nak update blog.. ada masa kerja pulak memanggil2.. ada masa kering idea..

Ati Masrif said...

assalamualaikum,

adik beradik..sedarah sedaging :)

dah kembali slim tu..jelesss

Hazmin Hamudin said...

Nak berjalan ke KK ke? Bestnya.

Bitt (double IS) said...

muka baby last tu macam muka abang dia la :)

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Comelnye si kecik ni... mcm rupa mama dialah... :))

♥ ROS ♥ said...

Kecik2 comel kan... Suci je :) hehhehe

Cik Puan Rara said...

omei semuanya~

AdaM Hawa said...

comel! sama.. tapi berbeza..

wahida said...

tiga2 pun comel!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang