thumbnail

Monday, November 18, 2013

1..2..3..4..5..6....


Alahhh blur pulak!

Tunggu masa nak bersalin nie..

Ape pandang pandang??

Ni mak menyusu nie..

Ni anak menyusu sama dak domok..

Ape?Ape?

Ni la antara kwn bercakap yang ade kat umah mase pantang haritu..
Anak asyik tido je kann so dgn kucing la kiter bercakap..he..he..he..Ade lagi kurang 2-3 ekor lagi ni..

Tuan dia adalah ibu & adik lelaki aku tapi aku kat umah tukang jerit-jerit je kat diaorg nie..mane tak..ade yg suka bawak balik binatang mcm-mcm la..ade yang suka sepah-sepahkan kasut laaa..ade yang suka lompat-lompat tarik kain jemuran la...


nota kaki : hari ni aku jaga kursus kat hotel ye so if komen aku nanti ade typo korang pejamkan mata je la ye!Almaklum la..Ipad kan ade auto text..

32 comments:

Kakzakie said...

Banyaknya kucing!! Mahu sebulan macam sekeluarga punya makan...

Nurzakiah Hanum said...

sayang kucing

Hanis Azla said...

As-salam izwa.

wah..banyaknya kucing.. akak sejak dah tak berapa takut dengan kucing ni dah mula rindu2an pulak dgn kucing he..he..

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...seronoknya ada byk kucing peneman berbual...:)

msredcheesecake said...

lama sudah tak singgah sini...

sy suka becakap ngan kucing teringin nak bele sekor tapi hasben tamau...pincam kucing org je la...

Ayang Noorainie said...

sejak kucing meninggal trus x bela kucing dah..huuhu...

Eye_nee said...

sob..sob..sob...yg atas sekali tu mcm ANING....:(

pena rozie said...

Nanti blh same menyusu gan domok. Hahaha.....

Mimie_Zatun said...

banyaknye kucing..

♥ Wina ♥ said...

nanti ai bawak Syakil datang, confirm besok tu kucing² nie terus lari tak balik² hahahahaa :)

mama leen said...

ranea takut kucing2 ni... tak boleh nak bela kat umah..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo..comelnya kucing...kat kampung saya pun ade kucing :)

Tina Othman said...

Suka kucing ye

Aisy Nasiha said...

Ta boleh nak ad bela kucing.. sian nanti kucing tu kena gomol kena raba dgn anak2 saya yg spesis mengejar kucing tu..

Fiza Rahman said...

Comelnya. Ni yg bawak balik & main dgn ular tu yer. Tapi anak daraku takut kucing ☺☺

mamyharraz said...

best tau berborak dgn kucing ni
akk pun selalu berckp2 dgn kucing yg best tu kucing tu mcm phamm jer hihi

RamRamCute said...

seronok bela kucing..dapat menghilangkan stress melihat keletah mereka....dulu masa takde anak2akk mmg suka bela kucing tapi since dah beranak pinak ni...memang la susah ..tambah anak2 jenis yang asma..

Daddy Ziyyad said...

kucing tu bersalin caesar ke normal?kah kah kah

QasehnyaRania said...

ok tu siap ada peneman
hihi

asyifa mustaffa said...

Emak kat kg ni pun suka bg mkn kucing....ntah kucing sesape ler...mmg ada yg siap beranak bagai...pastu x tau g mna dah...

Kesuma Angsana said...

KA pulak takut sikit dgn kucing2 ni !

Qhaifa Nur said...

samalah dengan KA..takut dengan kucing ni ha..ha..

KhaiZa said...

waaaa.... banyak nya... serius terpegun :-)

faraherda.razalan said...

Comelllllll! Rs mcm nak bela kucing tp memikirkan kelecehannya....adeh! terus x jdk.

Pha Is said...

nk bersalin nnti mesti anak comel2..

Cik Itah@RRP said...

banyaknya kucing..hehe minta la satu :)

PinKy MoMMa said...

byknyer anak angkat mu kak waaa hahahaha..

Amanda Suria said...

Aku x berapa genar ngan kucing nok....petnah kena terkam...kucing mmg takut ngan aku...asal aku jerit je lintang pukang lari...

Mia Kassim said...

Banyaknya kucing izwa...semua sama rupa lagi tu..hehe

::EIDA:: said...

eh eh cantiknya bulu kucing tu.. gewaaaamm tengok!! bak sekor kakk.. hehehhee

anajingga said...

memang kucing2 ni kwn2 bercakap plg best marah ke manja ke tak menjawab je depa2 ni..yg oren tu mcm jingga je..

Kira Sakura said...

mesti sebelum akak bersalin ritu akak lawan dengan dia sape yang dulu masuk wad kan ihihhihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang