thumbnail

Monday, November 11, 2013

Hidup Ini


This is what we call life :)

versi edit

Kami yang comel..ahakssss :)

Macam shomel jek..macam chantik jek..macam shomel jek..muahahaha..


See..kamera boleh menipu weyy!Kejap gambar aku bermuka gemuk dan sekelip mata muka aku boleh kurus..thats what we call camera trick!

BTW : Mommy Fara bulu mata aku ni ori bersama dgn kening bersepah tu tapi ini bulu mata versi pakai pelentik plus maskara..giler fake weh..kalau tgk aku tak bermake-up seram ko nanti..hahaha...


Nota kaki : versi tak edit agak ngeri tgk pipi sendiri..



24 comments:

♥ Wina ♥ said...

bukan macam..mmg cantek pun..mmg comel pun :)

Tina Othman said...

Comel je tak rasa mcm camera trick pun

ros_reeza said...

bukan macam dan ni kak.. ni memang.. hihi..
Selamat pagi :)

Fiza Rahman said...

Ko memang comel nok. Dagu tajam. Tak yah nak salahkan camera trick...ahaks...

P/s: sbelum ni pernah kena. Tapi lupa sama ada campak atau chicken pox.

Kakzakie said...

Ala.. memang semuanya syomel-syomel pun. Lagi-lagi yg didukung tu. Geram aje kakak tengok:)

Nieyl said...

Hepi family...

Dee said...

balik nti kena tgk..kt opis takleh view pic..huhu..

ashra said...

hehe.memang shomel2 belaka :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

tang taik lalat tue yg mahal.. =D

RedRose said...

tak edit pun I'm sure you are comel already sis. coz your face looks natural. ok lah tu...tak make up pun syantek.

zila norazila said...

Mommy n bby cute..

Kesuma Angsana said...

hehehe satu family cute !

HeNRieTTa JoSe said...

Bukan mcm shomel...tpi mmg comei....sgt sweet taw...mcm anak dra...

jeBateja said...

kamera trick erk....tak perasan plak....ahakz

DYatie said...

Tetap comel! Camera editing menambah seri aje. ;)

Syaz Blackrose said...

comelnye family.. so sweet

asyifa mustaffa said...

X macam lah....mmg comel pun...:-)

~Beb~ said...

Muke lembut. Sbb tu ank2 sume pon omei2..

rostina76 said...

kalau tak edit pun mmg comel lote. btw itule kdg2 jgn tertipu dgn gambar model2 especially yg dok jual prod kecantikan tu. p tgk real dlu orgnya betul ke lawo, hahaha baru percaya

Nana said...

comel!

Myra Jay said...

Sebab tu skrg MJ jarang ambil gambar, sebab rasa dah gemuk..wahahaha
bukan rasa je tapi memang betul :D

Mia Kassim said...

Family yang sangat cute dan comel...hehe

aizamia3 said...

cantik dan cute bersama anak2.. ;)

Bitt (double IS) said...

comel2...heheh tang bulu mata tu kan that y le bila saya mau pakai haruslah yg tebal supaya tak dikata super impose gituw...kan kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang