thumbnail

Thursday, November 14, 2013

Konvo Syahmi Irsyad


Update laju-laju..pagi ni ade meeting 5S, ptg ni ade audit 5S.
Yang tak tahu ape itu 5S sila google ye..ai is malas nak cerita pasal 5S niii...

Ok..stop kat situ..

test menembak..hehehe..


Puisi Dalam Bahasa Inggeris




Hensem

Selingan persembahan dari kelas Sufiya Irdina






Selingan montaj








Berbaris untuk sesi shoot bersama cikgu




Kami

Sebenar nyer ade lagi bnyk gambar & jugak video tapi apakan daya aku malas nak letak semua..kang ade yang hangin sebab loading jadi lambat kang..hahahahaa...

BTW..abg Syahmi dapat hadiah utk periksa no.3 dalam kelas, bacaan iqra & bacaan Cahayaku Bahasa Inggeris.Bagi kami..kami tiada paksaan dalam pembelajaran peringkat ini sebab bagi kami ketika umur 4-5-6 tahun adalah belajar sambil bermain.Just have fun with kawan-kawan dalam pada yang sama kami monitor je perkembangan diaorang.

So..nak lari ni..ta ta..nnti aku ke rumah korang okey!!


nota kaki : minggu ni busy skit..minggu depan busy plus tak busy..heh!

25 comments:

Mia Kassim said...

Tahniah Syahmi! :D

Mas Zull said...

Assalamualaikum izwa....seronoknya dpt tengok anak2 semakin membesar ni....

pena rozie said...

Rozie pun tak paksa twin belajar peringkat ni. Tension die org la....

mama leen said...

wah dah konvo.. lepas ni boleh minta keja dah.. hehe

PinKy MoMMa said...

ensemnyerrr dak abang..thn depan sekolah mana ni? ke batu road boy skul tu jer hehehe..dekat skit ngan mamanyer..

wahida said...

tahniah syahmi...


comel2 budak2 ni...

ZazaMyMoon said...

Congrats anak2..
kemain comel masing2 geram tengok rasa nak gigit je hehe

yang si abg sebijik muka papa dia.
yang si adik sebijik muka Izwa.. ;)

Gieyana said...

Tahniah syahmi...kite nyer turnnext week..:-)

eda_ej said...

tahniah syahmi.. sonoknye tengok budak2 pkai jubah comel cam tu.. nak balik zaman tadika plak rasenye..

Azian Elias said...

congrats. nanti dah nak naik drjh satu.. kejap je kannn...


teringat masa anak2 kecik2 dulu. now semua dah besar panjang..

Umi Qi said...

Tahniah syahmi...seronok tgk dia berbaju konvo :)

aizamia3 said...

Tahniah Syahmi.. ;)

psstt: tali leher ayahnye ek dak Syahmi pakai tu..;)

Cik Puan Rara said...

akkk x habis ag 5S? hehehe sy dh lepas dh.hehehe.congrats abg!

Kesuma Angsana said...

wah tahniah Abg syahmi.. terbaik !

Aziela said...

Wah, siap paca poem lagi. Tahniah Abg Syahmi. Sufiya ke tu..comell jer dia atas pentas...hehehehe

Fiza Rahman said...

Tahniah lagi skali abg syahmi yg handsome. Untung anak2 skang kan. Siap ada konvokesyen lagi.

PearlVelvet SueQys said...

Salam singgah petang sambil membaca!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hensemnya abg syahmi pakai jubah ..tahniah .. Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan abang yang baik pada adik-adik ya

LYAfrina said...

alhamdulillah.syahmi..
tahniah ye.. dpt no3 dlm kelas tu..ok per..
btl la tu.. lya pon camtu..x memaksa.. lg pon mrk dlm proses pmbelajaran kan..

Eye_nee said...

Betul cara tu sis...waktu umur2 begini jgn dipasa cuma buat pemantauan...takut mereka tekanan pula kan...Tahniah Abang Hensem dapat no 3..

QasehnyaRania said...

tahniah syahmi.mmg encem boy

Cik Itah@RRP said...

seronoknya tengok mereka ni..comel :)

Aida78 said...

tahniah abang ....

mrs kayrul said...

handsome nya syahmi...tahniah ye abang

Kira Sakura said...

wahhhhh tahniah abang syahmi, lepas nie ke darjah satu pulak. besar dah abang nie.

moga jadi anak soleh, mentor dekat adik2 tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang