thumbnail

Friday, November 29, 2013

Pakej ke USS dengan Efa Nur Enterprise


Waaaahhh..kemain wahh aku!Aku buat entry ni sambil kejap kejap alaaa..alaaa..alahaii..
Abangggg...mengidam nak pegi USS ni..ha..ha..ha..

Dari nak tunggu kelulusan dari incik Eady aku duk alaa..alaa..nak pegii!Incik Eady cakap tunggu tahun depan sebab Syahmi dah besar skit..alaaaa....takpe bang, b setelkan semua abg cuma bawakkan je kete bleh? *libas rambut* ha..ha..ha...sakit mental..

Best nyer USS!

alaaahaiii....abanggggggggg~

Okey la okey korang ignore kan je la mental prob aku tuh!

Okeh serius nie..untuk pengetahuan korang skrg kan musim cuti sekolah so mesti ade yang merancang-rancang nak berjalan sana sini kan?Kalo tak sekarang nanti-nanti pun korang boleh rancang pegi sambil-sambil simpan duit kan?

So..ni nak bagitau korang, adik manis saya sorang nie bernama Efa Nur ade buat pakej ke USS yang sangat awesome!Sometime siap ade promo lagi dgn baucer makan (promo yg ni korang kene alert okeh!) best tau..aku ni dah berbulan duk kelebet blog & page FB Efa Nur Enterprise ni..tengok review dari orang-orang yang dah pegi lagi la buatkan aku ni alahaii...best nyerrr...


PROMOSI SAH SEHINGGA HUJUNG TAHUN 2013
BOLEH PERGI PADA BILA-BILA MASA :)
     
Pakej Sehari di USS

Dewasa RM199 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM160 (4-12 tahun)

Pakej Termasuk:
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
Larkin Sentral / Danga Bay-USS 
 (Seat in Coach return transfer) 


*Departure time:

From JB      : 8.00 am
From USS  : 7.00 pm

**************************************** 

Pakej 2D1N JB-USS

Dewasa RM299 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM199 (4-12 tahun)

*min 2 orang per trip

Pakej Termasuk:

Penginapan 1 malam di Hotel Grand Sentosa,JB
Sarapan Pagi di hotel
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
hotel-USS-hotel


**************************************** 

Pakej 3D2N JB-USS

Dewasa RM360 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM280 (4-12 tahun)

*min 2 orang per trip

Pakej Termasuk:


Penginapan 2 malam di Hotel Grand Sentosa,JB
Sarapan Pagi di hotel
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
hotel-USS-hotel

****************************************





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk maklumat lanjut boleh hubungi:
EFA NUR ENTERPRISE 

019-9767971 (miss efa)
efanurjannah@gmail.com


**************************************************

Selain dari pakej ke USS, Efa Nur Enterprise ade jugak sediakan pakej lain yang best tau sebab alang-alang dah ke sana baik korang ke S.E.A Aquarium Singapore, Adventure Cove Waterpark Singapore sekali!Ramai cakap waterpark dia best..!Aku pun macam teruja jek tengok waterpark dia..(ehh..aku mane penah tak teruja bab bab berjalan sakan ni!hehehe..)

Promotion :: Sea Aquarium + Adventure Cove Waterpark


MARINE LIFE PARK PROMOTION!!


S.E.A AQUARIUM 
+
ADVENTURE COVE WATERPARK
+
TRANSPORTATION
(return transfer from JB)


For More Information & Booking,
Kindly Contact Us at:
EFA NUR ENTERPRISE
019-9767971  (Efa Nur)
efanurjannah@gmail.com

Best kannn...?Best gilerrrrr....takpe korang...tahun depan ade lagi pakej USS ni..(PADAHAL cakap kat diri sendiri ni..ha..ha..ha..ha..sabar izwa sabar lagi setengah tahun jek >_<). Aku start tahun depan tak bleh dah la nak bercuti sakan hari biase sebab Abg Syahmi dah sekolah so harapkan cuti sekolah je la aku bleh cuti..by that time banyak skit la kot duit aku kumpul utk bercuti.

So..korang sila pegi terjah page atau blog adik manis ni kalau berminat okey!Entry ini adalah ikhlas untuk adik Efa Nur sebab dia dah mcm adik aku..tengok hidung skit dik..he..he..he..


nota kaki : entry smlm tu, Eady tutupkan telinga Syakirah sebab time tu orang main kompang betul-betul depan meja kitaorg..lama pulak tu!

30 comments:

Fizalinolie said...

Bestnya kalau dpt pegi USS :)

ZazaMyMoon said...

best Izwa.. aku ni dah beberapa kali planning nak pegi USS.. tapi laki aku tu balik2 ke bandung jg yg dia booking (coz ada kerja kat sana.. at the same time boleh cuci mata skali)
haritu kat bandung pn aku tak sempat masuk transtudio.. bergambar kat luar je =(

aLyNnZ said...

thanks coz sharing this info..mmg teringin nak ke USS..Kalo anak alynn asyik2 nak ke legoland..agak2 ada tak pakej ke legoland..??

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pernah dapat pakej 3H2M RM420 jer.. semua complete kecuali makan.. tido kat hotel Singapore..mmg best.. mmg tgh plan nk pergi lagi.. tgh dok simpan duit nie..hehehe

Wak Gelas said...

wak pon Xpenah gi USS jugakk.,ahHKs

HeNRieTTa JoSe said...

menarik nie....rietta pown plan nk ke sana...thun nie blom dpt kelepasan...hehehe....thn depan kot...tpi water park rietta xmnat...sebab tu rietta nak let go voucher gambang tu...

Kakzakie said...

Efa Nur ni kan blogger kan. oh.. pandai dia business ye.

mama tisya said...

uss mmg best..kalo pegi jgn lupa show2 & ride yg best2...kalo nk info bole tgk blog kita cr label vacationUSS

haidar abdullah said...

Harga berpatutan.. ouhh boleh survey. Pergi je tak tahu bila

Aida Salleh said...

bestnya pakej dia.....menarik sangat...thank for d info ya...

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer klu dpt join.. Skrg ni mmg kakut2 skit dgn prepare masuk umah.. Harap ade peluang g jalan2 release stress ..hehhehe

Qhaifa Nur said...

seronoknya....ada rezeki nak pergi juga

- dieyana - said...

hahhaha... libaslibas rambut yg tak tahan tu!

layan...kihkihkihk...#tengahbayangawklibaslibasrambut# #feeling USS# ;-))

nieda said...

Bestnya kalau dpt pergi..kena kumpul duit ni..hihi

*∽ IZAN ∽* said...

waaa thanks for sharing! mmg tercari2 pakej utk tahun depannn... inyaAllah boleh review pakej ni ;)

aizamia3 said...

bila lagi nak gedik santai ye dak.. ;)
yelah.. bila tengok balik entry semalam, beria ayahnya tutup telinga si kecik tu..

faraherda.razalan said...

Ish...mcm best je...tapi...tapi....uwaaaaaaa!

el said...

hope tercapailah impian uols tu ea..k.el n family dah merasa pi USS..mmg best gilerrrrrrrrrrrrr..jgn lupa naik ride2 tu taw...sekali dlm hidup rugi x naikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahaha

Dee said...

insyaallah..i pun nak pergilah satu hari nanti..bestnya..

Dhia Dirham said...

bestnya dalam plan nak pergi ni :)

Fiza Rahman said...

Memang best gi USS, especially ngan anak2. Klo ada rejeki nak bawa anak2 pulok.

Mas Zull said...

Assalamualaikum izwa....wah bestnya ...:)

Pha Is said...

waa.. kalau ada pakej straight dari penang kan best.. hehehe

ibuayu said...

Terus like fb efa ni..memang ada plan nak gi..tapi kena kumpul duit dulu..berangan je duli

Si Matatajam said...

Bestnya... M pun dah lama teringin nk ke uss

Azian Elias said...

taun depan ni kalau jadi ke Spore sebab wedding. tapi tak sure nak ke sini ke tak.. duit depa mahal sangat lah.. macam sayng betul duit..

Aziela said...

Tunggu result UPSR anak akak keluar tahun depan. Kalau cemerlang baru dia layak request ke USS. Hehehehehe.

Efa Nur said...

terimaaaaaa kasihhhh kakak kuuu....
mehh nk kiss sikit.. mmmuuahh :*
hihihikk

**terharuuu**

semoga selalu bahagia & bertambahh murah rezeki akk...
semoga cpt2 dpt pegi uss.. nti efa kasi diskaun baikkk punya k hihi :D

Kira Sakura said...

setengah tahun je kak, xlama tue hihihihi

QasehnyaRania said...

wahhhhhh.bestnya. hahaa.panjang jugak wahhhh sy ye.hihi

menarik ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang