thumbnail

Tuesday, November 19, 2013

Sedap..Sangat Sedap!







Sedap...sangat sedap..TERsedap..memang sedap..sedap..sedap..sedap!

Lokasi : Kluang Station Tesco Ampang


nota kaki : jaga kursus duduk sebelah bos!pfftttt...x dpt nak berblogging!




34 comments:

faraherda.razalan said...

Amboi, makan luar sokmo.....

mama leen said...

NYUM NYUM

PinKy MoMMa said...

tido hotel manaaa tuuu kak wa hahahaha...

asyifa mustaffa said...

Diet diet...kikiki....

Eye_nee said...

amboiii sedapp sgtt lah tu sampai berkali-kali mneyebutnya....

Amanda Suria said...

Wah.....bedt la ko nok....hihihi.....

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah mmg sedap nyer...:)

Zuraidah Butang said...

igtkan kopitiam..tapi rupe2 nye ade roti canai mcm tu ek..beshnye

Mimie_Zatun said...

menarik...

Kakzakie said...

Oh.. kakak ingatkan Kluang, Johor tadi. Sebab ada juga tapi femes dgn kopinya..

Dee said...

dah lama tak gi kluang station tesco ampang..huhu..

Fiza Rahman said...

Menternak lemak ni ☺☺

Qhaifa Nur said...

konpom sedaplah tu....

Cho Zila said...

amboi promosi habis2anni.. dulu di giant kinrara der kedaini .. ni dah tutuppun...

Pha Is said...

tengok entry ni pada waktu tengah hari dalam keadaan belum lunch.. mmg bertambah lapar la.. heheh

Nieyl said...

ha~nampak sedap jer tuh...

Amy said...

aiseyman!!! kalau akak, ini sudah
menambahkan lemak di badan, bila akak nak kurus kalau cam gini Izwa..asyik nampak yang sedap aje..hik...hik....

Aziela said...

Akak selalu pergi yang kat Tesco Melaka. Memang lain rasa foodnya daripada kopitiam yang lain kan.

Nazayiena Ayiena said...

Lama dah x mkn sini,klu mkn sini biasanya order roti bakar...

Myra Jay said...

TERLIUR SANGAT OKEYH..HEHEEE

Sidratul Muntaha said...

bila masa ko gi jah?
ahad lps aku pun kat area situ

Kesuma Angsana said...

aduhai mmg sedap sgt lah !

Ratu Hatiku said...

dah lama x pegi yg kat sini, bisanya saya blk Kluang mst pegi

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

ada rezeki nnt boleh akak try jugak..

Ibu Lala said...

Psst....jaga boss tu baik baik tau.

Boleh tahan mknn kt kluang station ni. Prnh mkn kt tesco rawang

che mid said...

Itu tulur setengah masak memang nampak sedap oooo!

nieda said...

Cedapnyeee

Farah Waheda Wahid said...

kluang station i remember one outlet at one utama... ^_*

fazitaismail said...

wahhh cam sedap je cam sedap je...
bleh try gak nie..hihi

Mia Kassim said...

Tengok gambar pun tahu konpem memang sedap ni.....hehehe

missShila Nget said...

telur separuh masak..sedapnya..

sebab selalu buat sendiri tak jadi..huhu

::EIDA:: said...

kat cafe4 umah ida ade. sedap eh? xpernah lak ida masuk makan sbb benda2 gini salunya tak sedap... nnti ida nk try laa. heeeee~

mrs kayrul said...

x pernah try lagi...klu dah ada kat sini wajib try...dulukan jauh kat johor

Kira Sakura said...

kalau makanan kat blog akak nie ape je yang tak sedap. semua pun nampak sedap. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang