thumbnail

Thursday, November 28, 2013

WW : Gigih


Syakirah pasrah..he..he..he..


Kasih nya abahhh...*melting* ahaks..


nota kaki : cuba teka kenapa tu?

26 comments:

PinKy MoMMa said...

hahaha melting ke mu mek wa..habislah abah kena terkam pasni..aummmmmmm ekekekeke

pena rozie said...

Nagis ke???

missShila Nget said...

kite nak melting jugak bole..?

hahaha..

baby meragam nak tido ke..?

Nurzakiah Hanum said...

nangis ke

aizamia3 said...

sangat ohsem kan bila en. suami yang uruskan anak2.. hehehe..

mama leen said...

mesti tutup telinga sebab kuat sangat kan.. hehe

Mimie_Zatun said...

sweetnye ayah jaga anak.. hehe

lieyalatif said...

suasana bising sgt yeak....gitulaaa jadi parents ni kan..bab protect anak2 mmg no 1....

Eye_nee said...

Muka Syakirah ok jer..abah yg sgt prihatin tutup telinga sidara kecik dia tu dari kebisingan...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Music kot sangat ker.. cian syakirah.. nasib baik dapat abah yg prihatin.. ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak tidokan anak ke tu? hehe

Kakzakie said...

Majils tu bising agaknya tu yg abah mithali ni nak console the baby:)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....bising agaknya yer...:)

asyifa mustaffa said...

Anak abah ni....x bole tdo kut...bising la kut gaknya....

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

sebab mama nak concentrate makan ke? he..he..

~Beb~ said...

Melting sokmo nihh..

Kira Sakura said...

nak kata nangis tak nampak macam meragam pun. betul ke sebab bunyi bising?

alahhhhhhh sweetnya abah syakirah. abi fateh uwais nie pun bab protect anak dia dulu hihi

LydSunshine said...

dah ngantuk kot tu.

Aziela said...

akak memang sukaaaa sangat tengok lelaki yang jaga baby kecik. Lovely!

Qhaifa Nur said...

sebelum ni lena...dah bangun tu yang kena berkawan yup...

faraherda.razalan said...

Sy syak ade yg karok tu. Hahahahha~

Kesuma Angsana said...

baguslah sesekali kena suruh orng lelaki buat keje layan anak2 ni hehehe

Kathy Tuah said...

tak selesa lah tu kut..suasana meriah sangat. hehe.

Amanda Suria said...

Bertuah anak2 dpt daddy yang prihatin mcm ni...Dania x merasa pun....kesian....

Fizalinolie said...

Papa yang baik. Confirm prihatin dgn ketidakselesaan anak2.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang