thumbnail

Wednesday, November 20, 2013

WW : Mok..Mok!


20/11 - 4 bln


Suka dia kalau kiter panggil bam..bam!
Malam tadi dia buat mama risau!Sangat-sangat risau!

nota kaki : dia tido x bgn x bergerak dari 8.30 mlm-4.40 pagi..aku cuak!Doktor...explain please..

32 comments:

msredcheesecake said...

penah panik camtu gak bila anak tido lama sgt tak gerak2.... :)

missShila Nget said...

bam..bam..!

kak, nnt kalo da dpt explainationnya, share2 eh.. utk pnglaman ms depan..hihi..

Nurzakiah Hanum said...

ya allah comelnya
teringin nak anak .. :(

Ayang Noorainie said...

xde bunyi ek ek ke??

huhu..rsnye normal la kot..die selesa camtuh..nnti cek up time try tanye doktor ok..

no worries.. budak ni mcm2 perangai..

Siti Asiah said...

rase nak geget je lengan tu...;)

Cik Puan Rara said...

akk bg drug nenen best sgt kot.tu sbb lena beno tido.hehehe

Aisy Nasiha said...

Oooo sedap tdo lena ek syakirah.. patutla bam bam dia.. kalau saya cuak juga, anak2 setakat ni jenis takleh bunyi kuat sikit atau terangkat sikit, terus bangun...

Jueliza Jamani said...

pernah jugak sampai aku cuit2 tau dak qebal ni.. risau wooo.. hahaha lena sungguh.. tambah2 kalo dalam buaian.. lagi lama tidoq!!!

mama leen said...

kenyang sangat la tu.. try geget tengok.. hehe

ZazaMyMoon said...

baby kalau sihat & kenyang tak bnyk ragam.. bagus lah mc tu Izwa

DYatie said...

Pernah jugak! Smpai test kt hidung ad nafas dak. Grrr.

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah pagi!

Kakzakie said...

Oh... pada kakak ini anak yg baik. Itu tanda dia sihat, tak ada masalah. Sebab itulah bam-bam... Eheh kakak pulak jadi doktor:)

RamRamCute said...

comelnya dia....cerdik...mabbe dia kenyang dan badan dia sedap kot..tu yg dia tak bangun2 tu..(hehehe..teori sendiri je - suka suka hati buat assumptions)- nnt share ye Izwa apa kata doctor :-)

Fiza Rahman said...

Mok...mok...domok. Perghhhh...lamanya tido. Kekenyangan betul tu.

pena rozie said...

Same mcm cik puan aisyah dulu. Kalau bab tido. Huhuhu.... Last2 letak jari kat lubang idung. Kan3.... Takut jugak tau.... Nak tau bernafas ke tidak ajer

Qhaifa Nur said...

memang cemas kalau gitu..semangat betul...geramnya

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

mmg bam-bam betul.. geram dibuatnya..

Cho Zila said...

tuler pasalkan kalau dah baik ngat tidur tak gerak2pun kita risau.. mmg usia anak cam gini risautu sentiasa bermain di fikiran..
bam.. bam okjer.... ibu yang gelabah...

Tihara said...

comel sangat :)

Aida Salleh said...

mmg merisaukan tapi tak de plak xperience macam tu...penat sangat kot?

Ratu Hatiku said...

Tembamnya!! :D

cheqna said...

eh mek kak..
apesal ko punya blog tak terapdet dekat bloglist cheqna erk??kompem cheqna akan terlepas baca n3 baru ko kak weh...

Dee said...

mmg bam2..rasa nak picit2..

lieyalatif said...

arghhh!! pipi tu gerammmm!!

the malay male said...

ngantuk sgt la tu kot

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah pagi ya !

PinKy MoMMa said...

hujan kot..makanya sejuk je..mcm sedap je kot nak tido hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

salam,

bam bam ni buat anty moon geram..nak gigit2 pipi dia je...hehehe

waahhh lama sungguh dia tdo yerk... sket pon x bangun...

HeNRieTTa JoSe said...

Klu rietta pown panic bila sicomei tdo cm gtu...

mrs kayrul said...

kita pun panic tau bila anak tido x bangun2...cepat2 tengok dia bernafas ke tak...hehehe

Kira Sakura said...

lamanya dia tido. sape yang tak panic kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang