thumbnail

Thursday, December 26, 2013

Demam


Ade ke orang keje lagi time-time ni? aku la yang keje tu..

Aaaaaaa....achummm!

Keje dalam demam ala-ala tak demam.Bersin tak berenti, kepala sakit berdengung, batuk plak dah..hurmmm..nak makan ubat pun bukan boleh pun.Mak menyusu ni semua nak kene amik kire ape yang masuk dalam mulut & perut.

Ohh..keje dalam keadaan office yang sejuk beku sebab ramai yang takde nie..
Tapi takpe..untuk 2 hari ni je keje..lepas tu cuti balik seminggu!


nota kaki : waktu berjimba telah habis..skrg fokus anak sekolah pulak :)


18 comments:

Fizalinolie said...

Musim hujan sekarang ni ramai yg tak sihat. Fiza pun baru sembuh dari selsema.

Kakzakie said...

Kesiannya dia... terlanjur tak ada org bila agak kurang kerja rehatlah Izwa..

Macikz Konah said...

satu hari cuti lepas tu masuk kerja balik. memang jadi blues mood. Take care dan makan ubat!

asyifa mustaffa said...

Rehat bebanyak...:-)

ZazaMyMoon said...

Alasan nak MC lettew.. hahaha
balik je lah Bedah.. orang lain semua dah cuti sampai tahun depan. ;P

Ayang Noorainie said...

mmg btol pon..ubatnye adalah tido jek iwa..panadol bole telan tp sebijik cukup.

mama bf ni segala macam bende kene check/semak b4 msuk mulut n pertu ye dak..??

Amanda Suria said...

Aku keja nok...huwaaaa..cuti aku dh abih...boss plak masuk...x reti cuti lg dia tu agaknya...stresss.....

- said...

hmmm dah cukup lengkap dah pakej demam tu sis....

semoga cepat sihat ye

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...moga cepat sembuh yer...:)

Umi Qi said...

Alaaaa akak demam ke...baru nak baca blog akak entry besh2....cpt sembuh tau...cyg akakkk :*

Amy said...

Semoga cepat sembuh...!!!

msredcheesecake said...

bismillahi syafi... semuga cepat sembuh...

aizamia3 said...

Minggu ni minggu akhir untuk berjimba-jimba sebelum anak2 kembali ke sekolah..
Moga cepat sembuh hendakNYA.

Nieyl said...

nieyl keje arini n esok jugak.. walaupun ramai yg x boleh bercuti sebab nyer dah hujung2 tahun nie banyak benda yg kena settel kan... Mcm nieyl free je...jaga bos.. hihihi

Eye_nee said...

rehat lebih sikit..tu je ubatnya kan...

4feet8 said...

semoga cepat sembuh izwa..

Pha Is said...

smoga cepat sembuh.. singgah menabung sini..

hainom OKje said...

Moga cepat baik..... makan ubat cepat cepat...dah nak sekolah ni...nanti sapa nak buat bekfes? kalau mama demam hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang