thumbnail

Monday, December 09, 2013

Isnin..Macam-Macam Cerita..


Huh..isnin?Ingatkan jumaat..ha..ha..ha..

Dak ni tinggal kat rumah hari ni..

Maktok kater "macam panas je..macam demam je.."
Padahal alasan semata..hihihii..paham la mak tok..

Macam cantik je..macam comel je..

Tu hadiah dari kakak office yang balik bercuti dari Vietnam!Saya suka..saya suka.. :)

*Aku tengah gigih kumpul tabung Nuffnang*


nota kaki : korg jangan lupa klik iklan kat blog aku ye..hahahaa..tak hagak-hagak!

28 comments:

Fiza Rahman said...

Rock star bebeh. Comel dak domok ni tido. Demam ker? GWS baby.

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Dee said...

alolo..mcm tu punya comel mmglah maktok tak bg hantar..hihihi..

intanfirdaus247 said...

alolo comelnya..maktok rindu bila p hnataq

- said...

comeiiinyer dia tido... geram... rasa nak tdo jugak ni..hahahaha

ehhh cantik laa hadiah dari vietnam tu...

faraherda.razalan said...

Comelnya dak kenit tu...

❤Kamsiah❤ said...

amboi mcm puteri beradu pulak..

dah sedekah kat tabung nuff..:)

Nieyl said...

hihi~jumaat yea...
sabor...minggu nie nieyl keje 4 ari jer..hihi~ari rabu cuti umum negeri selangor.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...sekejap jer dah isnin balik...pejam celik dah nak akhir tahu 2013 rupa2nya...:)

Eye_nee said...

hisap jari dak kenit tu sis yer...kemain comel sgt upanya...mcm manalah maktok tak cari alasan suh duk umah...

Aida Salleh said...

comelnya tido hisap jari....

Aziela said...

comelnyeeerrrrrrrr!!!!!!

wahida said...

pandai maktok cari alasan ye...hehe...

comel sgt anak dara ko noks...

Qhaifa Nur said...

maktok ada rupanya...
cantiklah hadiah dari vietnam tuh..

HeNRieTTa JoSe said...

Ooo anak dara tggal ngn mak tok yea....suka la dia...diulit....makin comeii la....

Daddy Ziyyad said...

sedapnya la dia tido isap jari.....hahaha

maszmadi said...

syiokkknyer tido.....

mama leen said...

huyoo bestnyaa

Amanda Suria said...

budak kalau demam memang meragam..tp aku tgok anak ko x meragam pun nok?

Mimie_Zatun said...

monday blues..
haha

PakcikLie PCL said...

singgah ptg isnin lepas kena audit.., dan klik2.

Aisy Nasiha said...

Haa... moktok ada datang ye.. mesti sayang nak lepaskan cucu yang comel ni .... esok moktok jaga lagi k..

eMMe said...

Salam Nurul, dah start keje ke.. rasanya u n adik ipar i same abis pantang n start keje ari ini... pandai tol ur baby senyum.. n rambut pacak, same my twin, hahaha.. ade gelaran kat taska, budak2 panggil 'baby pacak' heee~

msredcheesecake said...

Saya pon paham mak tok tu... Hhee... Sama macam mak sy...

Mia Kassim said...

Macam comel jak...hehehe
dah tambahkan tabung Nuffnang :D

Nora Karim said...

alahai... comeinya baby tidur... lena dibuai mimpi tu... hehe

Dhia Dirham said...

hahahhaok da klik tabung nuffnang :D

ayu Ismail said...

Lepas ahad jumaat ..bestkan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang