thumbnail

Thursday, December 12, 2013

Laju...laju..laju!!


Update laju laju..sambil berjalan laju balik dari taska utk menyusu tadi!

Domok!Demok!

Ni gambar tadi diambil kat taska utk tatapan maktok yang berada kat umh..
Huhuu...kene bagi laporan kot ye maktok nyer..

Hehehe..padahal ini cucu ke-3 duduk taksa M**A ni..iskk la...
Biase la tempat baru, muka baru, ibu baru for sure ade drama melalak sakan..
Tu yang buat lagi maktok asyik nak rebutkan suruh duduk rumah jek..Letak taska dekat skit dengan mama kan dik kan...kat rumah mama x dpt adik kecuali time susu jek..huhuuu...

nota kaki : minggu ni busy kottt sebelum nak cuti panjang lepas nie..sabar ye korang nnti ai is pegi rumah korang!Cuti anak nak masuk darjah 1 uolls...

25 comments:

Fiza Rahman said...

Manisnya senyum mu dak domok. Tangan tu...geget kang ☺☺

MizzTina said...

lahaiii..comel kemain bila senyum

Jueliza Jamani said...

aku nak baby gurl.. huhuhuhu geram la tgk budak demok ni...

Abe Mirul said...

Macam comel jer.. hehe. suka tgk telatah kanak2. :)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Alin Marlini said...

ALA...MEMANG DEMOK...

Kakzakie said...

Adik ni senyum menggoda namanya. Geram auntie tau:)Sebab itu maktok kalau boleh nak adik dgn dia selalu.

faraherda.razalan said...

Awal pulak orientasi dak darjah satu eh? Comelnya dak kenit tu. Happy je rupanya. Hehehe....muka kenyanglah tu.

Mia Kassim said...

budak demok yang comel....

Falsya said...

Manis senyuman..cute..;)

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bercuti....

Dee said...

bolatnya dia..gewamm..

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...comelnya die...:)

Amanda Suria said...

dekat ngan tempat keja..boleh la lari2..nak propose la kat company ni..satu level buat taska..hehehe..mcm aku ada anak kecik kan...

DYatie said...

Domok domok shumell!

msredcheesecake said...

sian domok kena rebut hhee... glamer domok...

aizamia3 said...

sesekali bagilah kat mak toknya jaga.. ;)

::EIDA:: said...

eh eh copypaste rupa akak nii.. hehhehehe

wahida said...

sumpah geram dgn dak demok ni nok...

Umi Qi said...

comelllllllllllll nak cium laju2 boleh akak hehehhe

Mimi Azirah said...

Makin comei domok

Kesuma Angsana said...

domok2 pun comey sungguh lah !

hainom OKje said...

Ni mesti maktok belah awak kan ME yg sebok nak menanya cucu anak pompuan....hehe ke tidak?...Dah kenyang susu le tu!happy je

Sya Mimie said...

comelnya ank sis :)

Cik Puan Rara said...

aku pon nangis anat anak g taska kak oii.anak melalak.aku pon nk melalak sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang