thumbnail

Friday, December 27, 2013

Mungkin Sebab Ini?



Mungkin sebab inikah aku demam?
Ha..ha..ha...

BTW...teruja esok abang Syahmi orentasi!Tak sabar nak touching touching tgk 1st time dia pakai baju sekolah..dasar mak mak kannnn...dasar bapak bapak tak macan nie kot!


nota kaki : rezeki anak jangan disekat :)

33 comments:

Ayu sukatiakula said...

murahnya yuran baby.. hantar nurseri atau ke pengasuh?? anak sy nk masuk 2 tahun tp yuran nurseri makin naik plak.now da 350...fengsannnnn.. so,abang n kakak kena masuk playschool since it's more cheaper utk setahun punya kiraan

ros_reeza said...

mesti seronok nak ke sekolah budak budak tu ye..

mrs Fiza said...

RM240 di KL mcm murah lg lah...kt putrajaya ni kebykan rm300 je utk baby..ramai ckp murah pengasuh kita amik rm250..

Ayang Noorainie said...

tu 3 orang..kite 2 orang pon lebey kurang jugak..acaner la nnti klo bertiga..phewwww..lap peluh..

in sya allah rezeki dorang akan ade ye dak...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....seronoknya dah nak bersekolah yer...:)

asyifa mustaffa said...

Syahmi sebaya la cmtu ngan anak sy yg 2nd tu...thun dpn darjah 1...:-)

Mila Ahmad said...

cumel tgk budak pakai baju sekolah.

Bitt (double IS) said...

abg shami dah sekolah besar yer...hehehe mesti hensem tuh

- dieyana - said...

uhuk, memang demam la..kihkihk.... tapi kira murah lagi tu.. peace yo..smile...;-))

Lynda Che Lah said...

adoi..patutlah demam..
Kak Izwa jgn nangis tau..hihi..
biasalah Ibu mesti touching lebey punye..

Fiza Rahman said...

Lebih kurang perbelanjaan kita nok. Shopping buku skolah jer dah Rm100++. Tu belum shopping utk brg2 skolah agama lagi. Fitam haku.

Daddy Ziyyad said...

Yuran Syahmi tu cantik nombornya..penuh 3...hahahaha..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

he..he.. mmg boleh buat demam kan izwa.. akak pun tgh pening2 lalat ni bila tambang bas naik, kelas muzik naik plus byk lagi benda yg naik ha..ha.. boleh mengadu ajelah tanpa boleh terlalu bersunggut kan..

anak-anak masuk darjah satu mmg best moment utk kita.. so enjoy it dear!

ZazaMyMoon said...

InshaAllah rejeki anak2 tu ada..
kau teruskan lah demam kau tu yer Izwa.. janji anak2 ko happy dpt masuk skolah hehehe

msredcheesecake said...

mmg dasar mak...tak sabar tunggu anak masuk sekolah...hheee...

Eye_nee said...

nombor oh nombor...angka2 yg berjulat besar dari thn ke thn...angka kenaikan gaji masih membantut tak naik2...tetap bersyukur..masih ada yg lebih susah dari kita..(ayat hipokrit nak sedapkan hati jer)...

IDAZS said...

biasanya mak-mak mmg terlebih touching..

huhuhuhu..

anak nak masuk tadika, mak siap cuti utk anta. (aku la tu) hahahahaha

aizamia3 said...

Kalau tak bayar, anak2 tak dapat nak sekolah, takde sape nak jaga dorang kan..
eh.. kita samalah.. dak Adik orientasi hari Isnin ni.. maknya pulak berdebar-debar.. hehehe..

wantie said...

pergh..mahal nye yuran. Masuk Nursery ke?

faraherda.razalan said...

Adoi! Scary oh!

Yeyeh! Abang Syahmi dah jdk big boy. Mst encem pki skool uniform tu!

Mia Kassim said...

Rasa nak pitam tengok jumlah tu kan...huhu
Dah tanggungjawab, moga anak2 kita tak lupa jasa ibu bapanya bila besar nanti... :D

::EIDA:: said...

mak aiii.. itu baru yuran ye kak? hukhukhuk

InaAchik said...

baru yuran tu kan...
semputttt. hhehehee...

fazitaismail said...

mak aihhh bnyaknya..mana tak demam emaknya..hehe

Dee said...

wah..sure tak sabar tgk syahmi orientasi kan..anak dee fifi tu 31/12 nanti..

Pha Is said...

amboi, sampai demam.. pergh... smoga cepat sembuh..

jom join simple segmen anjuran pha is..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

adianiez AIDA said...

aida pun mcm nak demam!!!
semua da settle byr.
bank da sikit jumlah ha ha ha :-(

Mak Wardah said...

Salam kenal. Itulah hati & naluri murni seorang ibu

mamyharraz said...

sy yg sorang ni pun pitam tgk yuran.
skrg ni semua pun RM..

hainom OKje said...

Memang boleh demam ME kalau sesekali tengok bil yg boleh tahan banyaknya hoho

Aida Salleh said...

adat anak-anak bersekolah kan? hujung tahun mula rasa nak demam :-)
tapi takpelah..kalau duit mak bapak tak abis kat nak nak abis ke mana lagi kan? :-)

Mimi Azirah said...

hohoho...skrg punye yuran skola..adehhh...

Myra Jay said...

Perghhh yuran saja dah ribu..
phewwwww :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang