thumbnail

Monday, December 02, 2013

Oh My Isnin!


muka nampak je senyum tapi dalam hati.....

1st day Syakirah Irneena dihantar ke taska dekat office aku..
Happy sebab dekat dengan aku dan senang aku nak ulang alik pegi menyusu.

Tapi risau plak dia meragam minggu ni, hari ni sebab ye la kan tempat baru dgn ibu baru walaupun aku kenal ibu tu..alhamdulillah dapat ibu yang jaga Sufiya dulu :)
Almaklum la kan budak ni kenal maktok dia je dari lahir..harap-harap (harap sgtttt dia tak meragam..) Syakirah okey la kat sana...

Hati mak kannnnn......macam mane pun mesti nak risau..aduyaiiii!
Oh my Isnin!


nota kaki : cepat la lunch time..nak pegi menyusu!he..he..he..tak sabar nak jumpe domok..

34 comments:

Fiza Rahman said...

Muka photostat. Morning dak domok. Tak nak nangis yer.

Bestnya ada pekeliling kebenaran utk BF.

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...alorrr cian nyer dah kena tinggal ngan pengasuh yer...:)

cheqna said...

macam mama dia je muka dak domot ni =)

msredcheesecake said...

silap2 mk dia yg nangis ni...hheee... syakirah be a good girl k...

aizamia3 said...

biasanya anak rileks.. mak yang over lebih.. hehehe.. teringat masa memula masuk keje dulu..

Kakzakie said...

Oh... macam ini best juga Izwa. Dekat aje boleh selalu jenguk:)

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...bdk comel duduk dekat ngn ibu....gram tgk dia...mkin hr mkin comel..mcm mak dia jugak...

Pss....akak, rietta dh emel akk, nnti reply yea...nk trus pos...

JunAina said...

Dilema mak bekerja tapi alhamdulillah dekat dengan anak kalau apa jadi pun laju je boleh sampai.

~aYu~ said...

ada yer pekeliling apa yek.. keje gomen taktau la pulak pekeliling apa yg tau cuma yg cuti jaga anak tanpa gaji tu je.. bestla sbb leh bf anak. cam sy anak antar umah mertua jauh lak dari opis nak balik.

- dieyana - said...

wah, bagus tu, taska dkt tmpt kerja...moga terus menyusu si mok mok ni..;-))

4feet8 said...

kejap je rasa..dah bambam si comel ni..

4feet8 said...

kejap je rasa..dah bambam si comel ni..

Aziela said...

Si kenit pun senyum jer gembira...aduhaiii. Kalau melalak, macam mana lah tu?

Kesuma Angsana said...

hehehe rambut si comel tu buat KA tersengih hehehe cute !

Nazayiena Ayiena said...

Semoga Syakirah serasi di taska baru.

Cho Zila said...

alahai demi masa depan diaorang jugakkan... kalau tak terpaksa kerja mesti kita jaga diaorangkan...
comeljer dia..

ZazaMyMoon said...

anak omak sangatt wehhh.. comel di domoks ni rasa nak picit2 je pipi dia hehehe..

mrs Fiza said...

seronok lah dpt ltk anak kt taska bwh..blh jmpa anak selalu

NM03 said...

dekat dihati, tapi mesti ada kerisauan kan... itulah hati ibu

ros_reeza said...

Ros pulak semangat kerja semlam :) hihi

Siti Norhafizah Muhamad said...

enjoy breastfeeding!!!

bestnye dapat jaga anak dekat ngan tpt keje. bertuah badan

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca tengahari ni !

Nurul Busyra said...

comel dua-dua =)

http://madamhealthy.blogspot.com/

Daddy Ziyyad said...

Harap Irneena cepat2 serasi di situ...dan semuanya baik2 belaka...Insya Allah

Kira Sakura said...

sebijik muka mama dia hihhihi

alhamdulilah tumpang sonok tuk akak bila baby dekat, blh kuar menyusu lagi tue. tak semua tempat bagi kebenaran tue tau

el said...

biasalah ibu mn x risau akan anaknya..hope syakirah ok ok je ngan new bs..hehehe

Mummydearie said...

Kalau anak tak di depan mata tu memanglah susah aje hati dan perasaan. Memang tak senang duduk,kan.

Dee said...

bestnya dpt nursery dekat..Alhamdulillah kan..kalau ibu2 yg jauh tu..lagilah tak tahan menanggung rindu..

QasehnyaRania said...

so, mcm mana.ok tak baby dgn ibu baru

RamRamCute said...

alolo..comelnya dia...dh nak kena tinggal ye...berat hati nak ninggalkan si comel kalau gini ghupenya....owwhhhhh! gerammmmm

PinKy MoMMa said...

muka mak domok tu kemain senyummmm tp dlm hati tuhan jer tau huhuhu

wantie said...

ok je tu. ibunya je yg risau lebih. kompom dia akan ok.

PakcikLie PCL said...

ceria-ceria dan comel2 belaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang