thumbnail

Thursday, December 19, 2013

Santapan!


Santapan masa bekerja..

Sedap niii..!

cc : Wahida ha..ha..ha..macam facebook plak nak cc kan kat dia!
Kenapa cc ke Wahida?Hanya dia yang tahu kenapa.. :)


nota kaki : done book hotel..kerja sambil cuti sekali laa tapi bkn aku yang kerja, eady yang kerja!

28 comments:

ZazaMyMoon said...

omputih sangat kau Izwa bfast cuppies hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah sedap juga ni...:)

NM03 said...

wahida si ibu roti. ahaksss.... tau dek dia ni mau aku kena kejar

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Nieyl said...

hamboi....meh bg nieyl..

NinaAz said...

Donut kea cupcakes tuu.hehe

Ema Johari said...

kenyang ke sebiji jer

Aziela said...

Chocolate ekkk tu...? Yummmmm

intanfirdaus247 said...

wah sedapnya izwa....cekelat

wahida said...

eh tanjat gegirl ada roti gegirl kat dlm blog ko nok...ekekek...

selamat menjamu selera dan teruskan membeli...hanya Allah yang mampu membalas segala kebaikan ko noks...

Kakzakie said...

Wahida bagi ke ni? Kalau dari rumah mesti masuk bekas ye tak?

faraherda.razalan said...

Cupcake ke tu? Heheheh....

Ni mst product-nya si MY ALL tu kan? Heheheh!

Ezna said...

alamak...cupcake. Suka cupcake.... :-)

msredcheesecake said...

sy makan cekodok pisang pagi ni...hheee... satu je ke makan?

cheqna said...

hamboi..
eh kak..apesal la ko punya n3 x di up kat list blog cheqna yer??
heran mak

azieazah said...

Suami outstation, si isteri tumpang jalan-jalan yaaa... seronok!

Fiza Rahman said...

Wahida buat CC plak ker? Mcm sedap jer tgk .

Pha Is said...

santapan dengan kek..??? wow..

Fifi Nadhrah said...

selamat tengah kenyang.. kalau tak fifi makan PC ni.. sedapnye..

Amanda Suria said...

laaa...ini jer..ko diet ke nok....alahai..kalau aku mmg x cukup ni...

lieyalatif said...

nyum!!!

Tina Othman said...

nyumm sedapnya

adakah wahida yg buat tu sb tu cc ke dia

adrianna syaz said...

Cupcake sedap..salam kenal..sya folo blog mrs eedy..jika sdi,snggh ke blog sya ya ^_^

Eye_nee said...

Minah baru balik Krabi tu jual cupcake ke sis...mcm mana akk boleh tak tau pulak ni...sedap tak..cer promote sikit...

ayu Ismail said...

Wah sedap.tu

wantie said...

satu mana cukup...

sal ya said...

coklat topping. sedap!!!

Bitt (double IS) said...

Delicious...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang