thumbnail

Monday, December 16, 2013

Testt..Testingg..!


Selfie di pagi hari! *tanpaedit* >_<

Orang dah habis zaman pakai inner magic & shawl ni tapi aku BARU NAK START pakai...ehh silap..baru nak start BELAJAR PAKAI ok..Rasa muka mcm bulat je dek kerana lemak bawah dagu!Grrrr...
Incik Eady ckp yang ni lagi okey dari pakai tudung bawal..pfftt..mak suka bawal okeh!Dia kater nampak mcm good good je pakai bawal..uhukss..Okey fine....belajar lagi lepas nie..yang penting shawl tutup dada!

Menselfiekan anak-anak..hahaha..

Selingan ni gambar semalam..pecah-pecah plak walaupun tangkap pakai Ipad..
Anak-anak sibuk tanye biler nak cuti ni mama..tunggu ye nak!Tabung Nuffnang tak penuh lagik..huhuhuu...


nota kaki : cuti sambil kerja je anak-anak!

32 comments:

pena rozie said...

betul... yg penting tutup dada...

che mid said...

memang sweet pakai shawl..apa salahnya sekali-sekali pakai kan..apa lagi che abang dah puji tu..suruh dia beli lagi manyak-manyak!

Fiza Rahman said...

Baru berjinak2 juga pakai shawl.

Memang gambar pecah2 kalau amik dari ipad.

Chekgu Azrine said...

Comei je mrs eady...

cheqna said...

hamboi......
syoknya bercuti..mintak2 perancanganku menjadi

aizamia3 said...

samalah dengan kita.. baru nak terkial-kial belajar balik pakai shawl.. ;)

Kesuma Angsana said...

satu family yang comel2 gitu !

Nieyl said...

Same la kite kak..baru nak start pakai..hehehe~

anajingga said...

tak pernah pakai shawl lagi mungkin tak sesuai dgn muka ana agaknya sb mmg mebulat..salam ukhwah..

ayu Ismail said...

Teringin gak pakai shawl tapi akak belum berani nak cuba nanti muka bam bam

Mia Kassim said...
This comment has been removed by the author.
Mia Kassim said...

Tak pernah lagi pakai shawl....hehe

hainom OKje said...

hehe...okje lagilah ME....tak berani nak cuba...kadang tu tengok org mcm cantik je...tp bila tgk muka sendiri mcm tak cantik...emmm tudung awning je le sampai bila bila

HeNRieTTa JoSe said...

mmg sweet pkai shawl....tpi rietta sndiri kdg kdg lebih suka pkai bawal...

pss....bercuti mmg best, tpi thun nie xsempat bercuti...huhuhu...tunggu sem breakk februari nnti...

Kakzakie said...

pakai shawl kalau pandai memang cantik.

Adik almost sama besar dah mukanya dgn kakak:)

Yunus Badawi said...

Org comey pakai bawal ke pakai shawl ke tetap comey ….. hehehe

Bawalah anak2 bercuti ke HCM ….. ngeeeee

LYAfrina said...

hehe..comey...

Cho Zila said...

tetap comel ok... memang kalau pakai bawal cam budak2 baikjer...

- said...

comel mama nie.... :)

Aisy Nasiha said...

Nampak comel je pakai shawl tu. Bolehla kumpul banyak2 shawl baru leoas ni. Saya pakai shawl ms kerja.. kalau berjalan dgn anak2 selesa pakai syria sebab kalau kena tarik dengan anak pun senang nak baikkan semula. Kalau shawl payah sikit

bujal X said...

tak mekap pun comey~~

NinaAz said...

tabung honeymoon kite pun xpenuh lagik. huhu *sigh* :)

Nurzakiah Hanum said...

comel

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Super jealous tgh org cantik n kemas pkai shawl tau!!! Ade ank tecik ni sysah cikit nk bergaya tudung...pakai express he lah..huhuhu

angahMia said...

wah dah 3org ye anak akak! dah lama x online pape pon tahniah..

msredcheesecake said...

chomel la... mak sape la ni? hheee

- dieyana - said...

comey! ;-))

Cik Puan Rara said...

hahaha akk lalukan shawl tu bawah daku kak.xde lah nmpk dabel chin.hehehe

Sobri Yaacob said...

saya jenis2 tudung dan gaya memng x tahu..tapi akak pakai memng nampak cute dan cantik :)

Ezna said...

sangat setuju, yang penting cover bahagian dada :-)

ibuhebat said...

saya pun baru jatuh hati pada inner magic! ;)

Amanda Suria said...

mereka semua sungguh comel dimataku...mak eh pun comel..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang