thumbnail

Wednesday, January 22, 2014

Baru RABU?Pffftttt....


Alaaaa...baru rabu ke?pffttt...kenapa tak jumaat...T__T

Ha..ha..ha..punyer la teruk aku minggu nie sebab penyakit M++ banyak sangat..
BW blog korang tapi silent reader je dan klik-klik Nuffnang korang sebab aku tak komen..Budi baik kawan singgah sini kene jaga juga..TQ korang..

Ko mampu..sampai nak komen pun takde idea?Haaa..itu lah aku kalau M tahap dewa..
Ape yang aku buat..gigih menggoogle pasal Feeding Zoo kat Seri Kembangan & Pangkor Island Resort....nampak tak keterujaan aku disitu?Padahal dah berazam tahun nie tak nak jalan mana-mana..(sangatttttttttt...kan?ha..ha..ha..boleh caya ke aku nie??)

Gigih gak penuhkan tabung untuk MATTA FAIR 2014 bulan 3 nie..ko nampak?nampak tak betapa tak nak nyer aku bercuti?Ha..ha..ha...

Takde la...merancang nak bercuti untuk anniversary tengah tahun nanti je, kire bajet, kire poket..selain tu takde perancangan lain..sungguh nie..percaya laaaa....Bagi aku anniversary tu sangat penting, walapun bukan berdua tapi ade-ade masa kami dapat jugak spend time together waktu bercuti tu.. :)


nota kaki : ingat nak rembat Pangkor Laut tapi situ tak sesuai sangat kalau ade anak, nak bercuti biarlah semua happy kan? :)

29 comments:

Ibu Lala said...

X sabar nak cuti sabtu ahd kan. Syoknya dok umah.

Kakzakie said...

Surf sampai dpt Izwa lokasi yg nak dituju. Betul biar semua happy baru bermakna..

ZazaMyMoon said...

ehemmmm nak berdua kat atas katil pon boleh nyah!! muahahahhaha..
wehh pangkor ok jg Wa.. ko survey2 lah nnt boleh aku berzanji kat telinga laki aku pulak ajak ke pangkor jg.. hahahaha

asyifa mustaffa said...

Nak pgi becuti ya..
Sila2 cari tmpt2 best...nnti share eh...hehe...

Eye_nee said...

Amboii dlm taknak2 tu..mengigih jugak memenuhkan tabung percutian...

Ayang Noorainie said...

rajin rajin la kelik tabung nuffnang kite jugak kite yee..hihihi...

lambt jugak rasa menunggu jumaat..member gadoh ostesen lamee sangat ni..huhu..

jumaat plis come fastesss...

Fiza Rahman said...

Goodle...jgn tak google. Selamat memenuhkan duit tabung yer noks.

mrs Fiza said...

mggu ni rsa lambat je.. hari2 duk kira hari..haha

oh matta fair bulan 3 eh? nk try lah pegi kalo free time tu nti..tk pnh pi lg ni

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah bestnya nak pergi bercuti lagi yer...:)

Nieyl said...

nieyl plak rase minggu nie cepat lak..dah ari rabu..esok khamis n jumaat.. :)

Kesuma Angsana said...

moga apa yg dirancang kesampaian yer !

adyna said...

Rasa jap je dah Rabu ;)

Azura Aziz said...

ohhh mesti xsabar nk cuti ni kan hehe..

el said...

uols x sabar tgu hari jumaat ni ea..iols lak x sabar nak tgu cuti CNY..bolehlah iols berehat2 di rumah..bgn tghari buta hahaha
nak pi bercuti..xtau kt mn..bajet lak x seberapa..tgk pikir2 jugak lah nak bw anak2 pergi bercuti kan..tp ntahlahhh..we decide/plan later...huhu

rostina76 said...

saboooooor. lagi 2 hari je Jumaat tiba ;)

Aziela said...

Kalaulah boleh, rasa macam nak lari laju2 terus pergi ke hari Jumaat kan. Akak serius takder mood nak kerja hari nie.

Mia Kassim said...

surf jangan tak surf....biar semua puas hati dgn tpt yg dipilih...barulah enjoy nak bercuti

Zura@Iwan said...

wahh..mls gk ye..hehe
sm lah..
iols tggu nk cuti je..
ada gk plan nk cuti2
tp kena ikut budget kn
hope uols jumpa tmpt yg sesuai
for anniversary vacation ye..

aizamia3 said...

kalau hadap rutin yang sama setiap hari pun rasa bosan jugak.. sesekali pergi bercuti oklah kan.. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat merancang percutian..^^

JunAina said...

Simpan duit...simpan duit..nak gi koliya...ahahhaa...

Bestnya kalau dpat rehat2 landing kat bilik hotel..:)

~Beb~ said...

mmg stuju, anniversary tuh penting! tapi ni dah ade sejarah 1x xcelebrate nih.. huhuhuhuh beranak kecik x dan nak kuo masa tuh.

kemana uols thn ni?

Mimi Azirah said...

Xle sok dah khamis pastu lusa dah jumaat...kjap je kan

msredcheesecake said...

Lama tak join Matta Fair... Hheee.... Murah lagi ke rege package cuti nya...

jeBateja said...

Lego land....teringin gi sana

Amen Naqib said...

nice entry, singgah jap.. jemput singgah blog saya, in sya Allah ada manfaat.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

wah bestnya nak p bercuti.. =D

❤Kamsiah❤ said...

sapa pun mmg teruja kalau sebut pasal bercuti...(bershopping)

Amanda Suria said...

aku baca entry ni kahmis....pftttt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang