thumbnail

Monday, January 27, 2014

Farm In The City - 1


Haaa..isnin!Tapi isnin hari ni aku banyak mood nak taip entry sebab hari ni sampai rabu aku bakal super busy! :) *sangatttttttttt..ha..ha..ha...*

Sabtu lepas kami ke Farm In The City kat Seri Kembangan, orang panggil feeding zoo.
Tiket kami kakak aku belikan masa Matta Fair tahun lepas, dah nak luput tarikh baru terhegeh-hegeh nak pegi..he..he..he..sebenar nyer tunggu Syakirah besar sikit.

Nak bagitau awal-awal..entry ni dan entry bakal-bakal datang nanti ade super banyak gambar okeh!Bertabah lah korang sekira nyer pc lambat loading ye..

Orang kata tempat wajib amik gambar so kami pun nak jugak la..

Gambar ni si Jah kemain kutuk aku..hahaha..ye la jah aku kan pendek! :D


Masuk di sambut oleh kura-kura yang seusia dengan aku..teka la umur aku berapa..

Abang Syahmi Irsyad baru nak warm up 

Baru pukul 9.30 ni

Dah okey sikit :)




Bantal peluk...sanggup?

Dibawah pohon markisa uolls :)

Geli!!1st time aku buat mcm ni!Hahahaa...

Nampak tak Sufiya takut?Hahaha..sama mcm mak dia!!

My hero with budak demok yang nampak semua benda mcm makanan je skrg nie..

Geram..geram..geram!

Kembar ye korang ni?

Test kamera..


Happy sangat dia :)


Rezeki kami haritu si merak ni kembang kan bulu dia!

Teruja!

sambung kejap lagi la eh...


nota kaki : ralit duduk dalam feeding zoo ni!

34 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah seronoknya berjimba bersama2 family...;)

Ayang Noorainie said...

nak gamba lagi..nak gamba lagi..

Nad MamaZN said...

Seronok kan p sini.. Tp tiket agak pricey gak la.. Kami beli tiket kt groupon aritu.. Kat matta fair pun ada jual gak ek..

lieyalatif said...

wahh dah sampai sane yeak...baru berura2 nak bawak budak2 ni pergi...nanti laa one fine day....

asyifa mustaffa said...

X tau la ada tmpt gini...ketinggaln zaman plak la hai....bape ringgit msuk ni?
Mcm x ramai org jek....
Ce cite skit Izwa apa part yg best kat sini...hehe...mcm rasa nak terjah je ni...bwak bdak2 best ni...

Farah Waheda Wahid said...

menarik tempat ni untuk bawa anak berjimba, tunggu Ash dapat kaki lepas tu Farah bawak...he he he... salam Isnin dear...

Ayu sukatiakula said...

last year pegi langkawi pun ade tmpt camni gak.. budak2 memang seronok la. mahal jugak ye entrance fee

msredcheesecake said...

best pulak nampaknya feeding zoo ni... feed the pak rimau bole ka? hheee

ZazaMyMoon said...

hahaha kemain kata aku kutuk ko eh.. bukan kutuk tu kenyataan lah Izwa.. hehehehe..

ehh best jg eh kat sini.. ala2 mcm zoo negara.. ada binatang2 jinak.. nanti aku akan usulkan cadangan ke sini pada laki aku :D

Nurzakiah Hanum said...

best kan nanti anum nak terjah

Falsya said...

Lately nie ramai jugak yg update psl tmpt nie..nk gie tp anak kecik lg..kang mak paknye pulak yg excited lebih..hehehe

Zura@Iwan said...

penah pegi tmpt feeding zoo cm ni, kat langkawi..Bird Paradise Lgkawi

mmg geli uols feeding burung nuri tu..iols geli gk mula2..haha..

Syaz Blackrose said...

hmm.. best gak nih.. boleh try g situ nih..

haidar abdullah said...

Memang best. Aku tak pernah pergi haha cuma last yr school irish buat ke sini.. kemain irish bersuap2 si deer and si kura2 tu.

Kakzakie said...

Semuanya membuat kakak gembira sama. Tambah gembira dari mula nampak Eddy awak tu caring teramat. Adik sentiada di dukung papa dia. Sweet sangat kan:)

Ha Md said...

cantik si python tu bergulung..

Mila Ahmad said...

semangat betul badan si kecik tu.

maszmadi said...

seronok tengok syahmi... gembira je dia..

Mimi Azirah said...

mcm best je tpt nih...hrga tiket utk budak rm25 tuh utk budak umo brape thun smp brape thun???

Eye_nee said...

muka budak demok masa tgk burung tu ...kemain geram lagi...best ek sis kat sini..abg syahmi kemain hepi nampak muka dia...

Fiza Rahman said...

Bestnya. Nak gi gak lah nnt.

Dee said...

Eeee..bestnya feeding zoo ni..btw..pakai camera apa? Gambar cantik..

wantie said...

wah bestnya. kalau la anak anak kita yg pergi kat sini. habis semua di jelajahnya. ahakssss

~Beb~ said...

hah zoo ni penah tgk si ND n bossnet duk p bwk anak2 dorang. pemes zoo nih. sarah cpat bsr pls.

Mia Kassim said...

Best best best.....

Mia Kassim said...

Best best best.....

fAtrinA said...

Isnin last week adik ipar pun p sini. Mcm best je hehe

HaFizaH aYu said...

Kena terjah jgk nih sbb nk tgk peacock..seumur hdp nih xpenah nengok dpn mata hehehe

deno said...

wah seronoknyaaaaa!!!

Umi Qi said...

Sonok tengok semua gambar...nak piiiiiiii jupe kura2 gergasi hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Seri Kembangan...best best...next plan...hehehe....

Kesuma Angsana said...

x pernah ke sini lg, tp nampak cm menarik !

Nora Karim said...

macam best la tempat ni... kena round gak skali ke sana ni...

careno said...

Baru tahu ade bende ni kat Sri Kembangan... tak jauh pun... nak pegi laa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang