thumbnail

Friday, January 24, 2014

Jumaat!!


Jumaat..yeayy...yeayy!!

Hahahaa...giler teruk aku minggu ni!Sampai nak buat entry pun malas giler..

Aku malas sangat sebab aku takde keje..hah!Sungguh poyo ni tapi betul tak tipu..aku kebosanan ya hamat sebab takde keje..Ni la susah nyer kalau kerja bergantung dengan bos, bos pulak out station so aku rasa kan hari-hari adalah hari yang sangatttt panjang!Letih nak habiskan minggu ni...serius!

Walaupun aku dapat luangkan masa dengan anak-anak (taska,tadika,sekolah anak dekat je dengan office) so waktu-waktu lunch time aku akan habiskan masa dengan diaorg. Dari susukan adik pukul 1 tengahari, then lari ke taska kakak tunggu abang Syahmi transit kat situ..siapkan Syahmi sikit-sikit lepas tu tunggu kat port bas sekolah datang.Bye bye skit sebelum bas jalan then aku terus balik office..gitu la setiap hari..

Kufur nikmat kalau aku tak bersyukur sebab hari-hari aku tak jauh dengan anak-anak sedangkan orang lain berjauhan setiap hari, habiskan waktu bekerja..

So..ehhh tu baru mukadimah..he..he..he..ehh kat mane tadi?
Haaa...so..esok cadang-cadang nak ke Farm In The City yang terletak kat Seri Kembangan tu, feeding zoo orang panggil.Tiket dah lama kakak aku belikan untuk kitaorg dari Matta Fair bulan Sept 2013 lagi tapi pegi nyer tak jugak, tarikh tamat dia minggu depan so minggu ni kene la pegi kalo tak rugi! :)

Ape lagi nak cerita?Banyak entry jadi draft je kat dlm dashboard tu, nak publish nyer ntah biler..haha..hahaha..giler malas!Dari entry bulan 12 pegi Seri Iskandar aritu pun tak citer lagi, ade hotel best kat situ, pool dia super best bagi anak-anak..nanti kalo aku rajin aku publish eh...malas nak edit sebenar nyer...malas lagi!Ntah la ko izwa ape nak jadi ntahhhh...

Pre hotel tu sikit..nice hotel walaupun kecik :)

Kurus nyer aku..ha..ha..ha....puji diri sendiri!

Gambar kami berlima yang terbaru kot?ntah..banyak sangat gambar nyer, kat kamera kecik la, kat kamera besar la, kat hp lagi berlambak tapi ni la gambar wallpaper pc aku skrg nie..

budak over happy!

Haaaa..nampak tak best nyer?
Nanti ehhh...nanti aku cerita waktu rajin nanti..he..he..he....


nota kaki : siap pun 1 entry sambil-sambil makan bekal ni!Phiewwww...

26 comments:

msredcheesecake said...

entah nape family picca atas tu nampak ohsem sgt.... background ke yg cantik, atau tuan punya blog yg menarik? hheee

Ayang Noorainie said...

mls mls pon berjela jugak laa..
dahku klo malas tepek gamba, buat caption skit then PUBLISH..

hahahaha...

Fiza Rahman said...

Cepatlah...nak tau kat mana ni. Farm in the city tu bley tahan juga harga tiketnya ya. Ada rezeki nnt nak gi.

Wak Gelas said...

salam jumaat ye cik kak tuuu., meriahnyerr., ehHHEe

Ayu sukatiakula said...

macam best je gambo bawah tu..kat mana tu???

Mila Ahmad said...

ala bestnye bestnye..suka tengok gambar family colourfull..

Eye_nee said...

Tak saborrr lah tewww nak cuti2 tewww....nnt citer2 ekkk....

NM03 said...

cantek... pool tu mcm kat naza talyya penang... pool ngadap laut. eh, tu ngadap laut ke noks

Farah Waheda Wahid said...

salam jumaat and happy weekend... menarik tempat tu!!! ^_^

Kakzakie said...

Kak Sufiya ni betul-betul pandai posing tau. Kakak sukalah tengok dia:)

Betul beruntung walau kerja tapi ada peluang jenguk anak selalu. Syukur-syukur-syukur....

Falsya said...

Bile la anak nak beso..leh bwk kat tmpt2 mcm nie..;))))

Zura@Iwan said...

syukurnya..
dpt tgk ank tiap2 ari..
dkt office ye?bestnya..

so nice hotel ni..
pool pon luas..

aizamia3 said...

gambar satu family tu cantik.. pandai posing dak Kakak.. ;)
biasalah.. waktu bos takde malas je nak hadap blog, tapi bila bos ada.. wah.. kemain rajin.. hehehe..

❤Kamsiah❤ said...

gambar mak budak berendam kat kolam takde ke hehe

Lynda Che Lah said...

klik iklan..
nak tidur hotel..
akak mmg supermom..tp itulah kita kan..Demi anak-anak..

Nieyl said...

wow!kurus gler...:)

Ezy Loy said...

bestnye bdk kecik mndi kolam.. ihihi

Tihara said...

salam jumaat :)

maszmadi said...

yeay jumaat!!! hihi

erm, ntah bila la dpt tgok crita penuh otel tu yerk. mcm best jerk..

- said...

yeyy jumaat... keh keh keh..

amboi bukan main bergaya si kakak comel yer...

suri solehah said...

bila baca cerita yang di tulis tu akak kategorikan sebagai masih rajin lagi tu hihi..seronok anak2 dapat main air,,sama dengan anak kak dapat main air macam itik..

Umi Qi said...

cepat lah kak review...nanti leh umi Qi join sama kalo d masa hehhehe

- dieyana - said...

cantiknya gambar family..;-))

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...sweet family...;)

Edlin Zakaria said...

Salam ukhuwah.

Jemput lawat blog saya di http://www.themagicgarden.blogspot.com

ros_reeza said...

syoknya kalau tak banyak keje kat office.. hihi.. tapi, jangan takde langsung, kang memang bosan pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang