thumbnail

Tuesday, January 07, 2014

Malas nak Cerita



Feeling malas nak buat entry..
Feeling xde mood nak bercerita lagi..

So letak je la gambar budak ni..gambar last week waktu nak pegi injek 5 & 6 bln (injek sekaligus) dan bersunat.

5 bln 12 hari : 7.7 kg

nota kaki : takde mood sebab abang Syahmi nangis sedih sgt hari nie..

25 comments:

Zana Adieyza said...

makin comel tau budak sorang ni.. dgn mama dia sekali comel.. nape abg syahmi nangis sedih? hope dia oklah yer.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...tembamnya die...

Budu Bilis said...

Mama dia super ohsem :D

Jueliza Jamani said...

geramnya tgk dia.. muka abah dia..

jeBateja said...

Awat abg dia nangis....tak maw gi sekolah kah.....lama2 ok lah tu.....

Cik Puan Rara said...

hamboih peha ko dik.kemahen kan nk chubby je.eeeiii sonok gomol ni.

Mila Ahmad said...

semangat betul badan dak kecik tu.

NM03 said...

ei.... geram aku ngan budak demok ni. mata dia tu buat aku rasa nak tangkap dan giget2 biar dia melalak meraung. hahahaha

asyifa mustaffa said...

Tembamnya dia..! Peha tu...da mcm peha ayam kepci..gigit kang !!!

Napenya ngan syahmi? Mood x baik jangkit ke emak sudah....

Nurzakiah Hanum said...

geramnya anum tgk

Fizalinolie said...

Tembamnya... Geram tengok tau :)

Fizalinolie said...

Tembamnya... Geram tengok tau :)

Kakzakie said...

Tak cerita pun tak apa janji dpt tengok anak dara comel ni kakak dah suka. Geraaammmm:)

Fiza Rahman said...

Paha tu. geget kang ☺☺

SYANI said...

Berketak2 peha dengan lengan dia.. geram tengok!

Ayang Noorainie said...

pandai pulak die sengetkan mulut tuu..eiii gerammm...

Kesuma Angsana said...

cute sgt !rindu nak BW, apakan daya kudrat masih x daya sgt. buat2 sihat & kuat ajelah kan. TQ singgah blog KA yer!

ZazaMyMoon said...

makin sihat anak dara ko tu Wa.. aku rasa nak gigit je peha ayam goreng upin ipin dia tu.. hahaha

HeNRieTTa JoSe said...

Comeinye dia....

~Beb~ said...

Hololololohh.. Menjejeh2 air liur. Omei! Drumstick tu ponnnn! Gerem!

7.7kg? Weeee. Semangat.

faraherda.razalan said...

Comel...comel sgt!!! Ketak2 kakinya. Nak geget!

Nape abg Syahmi nanes?

Aziela said...

Kenapa abang shahmi nangies?? Ciann dia.

fazitaismail said...

comeyy..menjejeh2 air liur hehe..
nape dgn si abg tu nangis tu ciannn..hihi

hainom OKje said...

Muka sama dengan mama!

fieda said...

comel la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang