thumbnail

Thursday, February 27, 2014

Cindailah Mana..Cindai Di Sini!!


Hah..cindai la sgt!Ha..ha..ha...

Ultra Moist...sgt!

Si Cindai melekat dihati.

Close Up - 1 RM25 kalau beli 2 jatuh RM40 aje!

Ade macam Dato'CT tak? *pitam*

TQ to incik Eady sebab belanje lipstik nie!
Jenuh ber-sms kanda adinda semata nak lisptik nie..ha..ha..ha..
Aku..ade-ade produk je yg boleh pakai, salah pakai memang bakal terkopek & berdarah la bibir aku nie. 
Setakat ni hanya Mac, Maybelline & SimplyCT je yang sesuai..

So korang yang berdekatan, berhampiran atau tersesat ke SOGO hujung minggu nie, barangan kosmetik SimplyCT sedang berada di Menara MARA (Jln TAR) ni ye, sampai 3hb ni sale tu.


nota kaki : barangan SimplyCT ni mesra poket okey kalau time sale, jimat berganda-ganda!

35 comments:

Jueliza Jamani said...

tudung terpeot pun vogue gitu.. heheheh

Hanif Idrus said...

Salah satu alat kecantikan wajib wanita...kikiki

Nurzakiah Hanum said...

comel kena ngan sis colour dia

Fiza Rahman said...

Phewitttt...cantik kaler lipstick ni. Alaaaa...jauh lah nak gi area sana. Nak kirim bley *bayangkan muka kesian daku...ahaks...

Ha Md said...

sy paling pemalas topup lipstik kalau dah hilang kat bibir. masuk teambuilding, bising trainer suh topup selalu.. nampak menarik juga warna2 di simplyct ni ya..

cheqna said...

hai siti izwa
muahahahaha

Eye_nee said...

Percayalah cindai seindah biasa....hehehe...kirim belikan 2..boleh????....

Mila Ahmad said...

menggoda sgt ni kak hehe

ZazaMyMoon said...

Dato' Izwa!!!! nak siggnnnnnnn.. sign kat dada ai tau.. phuiiiii hahahahhaa

mama leen said...

WOW WOW WOW... HEHE

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaaahhh gitu

ok tak kaler dia?
bulih try gak ni

Nad MamaZN said...

Moist, moist ni dh mcm kek cekelat moist plak hihihi

Nad MamaZN said...

Moist, moist ni dh mcm kek cekelat moist plak hihihi

HeNRieTTa JoSe said...

orang cantik manis macam akak nie...pkai apa pown cnatik akk...eeeh suka la plak nama nama lipstik dia tu...hehehe...tajuk lagu dato siti kan? sogo sales? huhuhu...bulan 5 plak bru nk trun sana...tu ;pown xtaw lgi secret missionnye kt mna plak kali nie...

Nieyl said...

amboi2..model lipstik nmpk..hehe~ nieyl pun nak rembat jugak nie...:P

wahida said...

aku lipstik semua Avon je nok...itu pun mak aku yg belanja...hahaha...

merah2 kaler simplysity tu ye...
tapi yg ko pakai ni kena dengan kulit ko...

Kakzakie said...

Ala.. Izwa berlisptik ke tidak kakak tengok sama cumil aje macam dua anak dara Izwa juga:)

IDAZS said...

kalah Dato' CT ni.. cun!!!

bibir aku pun sensitif giler..susah nak cari yg sesuai

Ayang Noorainie said...

nice sgtla iwa..nak beli tp cam jauh la plak..

nak kirimm bolee??

- dieyana - said...

tingkat berapa ya? nak cari lipstick juga-suka dgn simplysity ni...;-))

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cantik la warna dia..tak terlalu terang dan paling penting nama tu pun dah mengancam..cindai tu ...hihi

hainom OKje said...

Pakai dia punya set pencuci muka dia je ME...bedak ....yg lipstik belum pernah try lagi!

- dieyana - said...

orait, tq! tadi dah p sogo. esk keno terjah lah lobi medn mara! ;-))

aizamia3 said...

tak semua produk serasi dengan kita kan.. ;)

Cho Zila said...

amboi bergaya dengan lipstik baru gitu... nak jugak..

haidar abdullah said...

Cantek kaler nyerr

Anis Najwa said...

amboii sweet nya berkanda dindin.. motiff bodek suami eh kak .. hehehe

eMMe said...

wow Nurul.... suka tgk name2 lipstik Dato siti tu.. hahaha... yg Nurul beli tu cantik...nak try gak la beli lipstik Dato Siti.. hehehe...

Umi Qi said...

Waaaaaaaa mekasih akak ku syggg...belum pernah pakai produk ct...nak beli la lipstick tu...cantik laa akak pakaiii...sexyyyyy sgt murah plak tuh heheh

Myra Jay said...

Xpernah try lagi produk SS ni..
Nama lipstick yg tak tahan.. Sesedap lagu..hehee

Pha Is said...

ader la iras2 datok siti, kat pipi.. heheh

Nora Karim said...

wah cantik2 juga warnanya... simplyCT ni tak pernah try lagi...

ros_reeza said...

tak pernah try simplysiti punya lipstick lagi setakat ni..

Kira Sakura said...

kira ape jenis lipstik pun tatahan. mesti kering jadinya. terus fobia nak pakai.

Ct Noraishah said...

ehhh.. sweetnya colour cindai tu. Antara colour kesukaan saya tu :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang