thumbnail

Friday, February 21, 2014

Ingat Senang Ke??


Dari pagi mood dah ke laut..berkesudahan dgn sehingga kini ke laut..
Huhuhuu..

Nyampah dengan 5S satu hal la..buat penat-penat macam nak giler macam orang giler sekali pun tak guna jugak kalau orang lain tak amal kan..okey fine..malas nak bising sebab benda ni tak berfungsi pun kalau aku bising bagai nak gila..so baik diam..

Nak dijadikan cerita..

Lunch time keluar sekejap pegi ke Medan Tuanku untuk susukan Syakirah mok sekali terlupa bawak sekali bekal abang Syahmi..patah balik ke office amik bekal dia, terus turun jalan laju ke Maju Junction tempat bas sekolah dia tunggu..biase bas tu datang pukul 2.15 mcm tu, sekali baru je jejak ke Maju Junction ternampak bas tu dah berjalan..!

Huwaa....sedih nyer hati tak dapat nak kata..
Rasa nak jerit-jerit je kat tepi jalan tu suruh bas tu stop..
Rasa nak nangis je..sedih giler kot tak dapat salam peluk dia sebelum pegi sekolah tadi..
Sebab itu rutin setiap hari aku..kalau tak abg Syahmi akan tertunggu nanti..
Rasa nak pegi je sekolah agama dia kat Kg.Baru tu, call Eady tak dapat lagi la sedih hati ni...


nota kaki : ingat senang ke nak hilangkan feel ni selagi tak 5.30?Tak sabar nak tggu dia balik.. :(

19 comments:

Fiza Rahman said...

Dapat kurasakan perasaanmu itu. Sabar erk, kejap jer nak 5.30 ni ☺☺

Ni mesti sbb 5s sampai terlupa bekal abam syahmi khenn.

Jueliza Jamani said...

sabo2.. aku pun mood ke laut ni.. terus booking percutian plak.. heheheh.. nasib mr hubby approved.. siap bil nak claim balik.. wakakkaka

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Berzaman dh saya dengar pasal 5s nie.sejujurnya..x kuasa nak buat 5s.apa yang saya praktikkan..just kemas meja sendiri je.bahagian lain..lantak la situ.

kalau kita je yg dok sibuk nak follow 5s,yg lain buat derk je.lebih baik x payah.

Farah Waheda Wahid said...

tak lama jer lagi tak lama jer lagi, sabar ek babe... hu hu hu... ok next time I go to Maju Junction I halo halo you babe...

Mia Kassim said...

tak lama lg tu izwa.....sabar sabar....huhu

Fizalinolie said...

Fiza faham perasaan Izwa. Mesti rasa tak best kan tak dpt peluk anak. Sabar yer... Tak lama lagi 5:30.

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Amanda Suria said...

sabar..untung leh tgok hari2 dia pi sekolah...mcm aku ni? x merasa langsung..hantr x dapat..jemput balik sekolah lagi x dapat...

mama leen said...

sabar supermama... huhu..

aizamia3 said...

bukan tiap hari kita berjaya harungi perkara yang rutin dengan jayanya..
sabarlah.. dah tak lama nak tunggu 5.30 tu.. ;)

Knor said...

perasaan seorang mmg begitu..mcm2 kita fikirkan..kalu yg besar2 tu apa lagi..yg kecik..sedihnya..

dh nak dkt masanya..

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....sabar yer x lama pun lagi hehehee...:)

Daddy Ziyyad said...

area awak kerja tu, mmg saya fobia..
fobia nak masuk area situ sebab jemmmmmmm :P

Dee said...

alahai..dah biasa kan..bila tak buat tu mmg rasa ralat sgt..

miz ruha said...

alahai...

Ibu Lala said...

sedih jugak kalau berlaku camtu.

Pha Is said...

sabor je la..

Kesuma Angsana said...

faham sgt perasaan mak2 ni.. ! sabar jelah yer !

Kira Sakura said...

aloooo sian akak. tapi abg syahmi mesti tertunggu2 jugak akak tue kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang