thumbnail

Tuesday, February 25, 2014

Ironi nyer..


Hai..

Hari ni mama saya kene pegi kursus dari pagi sampai tengahari..
Ironi nyer kursus Perbankan Islam yang mana pagi tadi duit mama saya kene telan di ATM Bank Islam...

So..mood mama saya sudah lari sikit..bukan sikit tapi bnyk jugak tu..
Doakan mama saya dapat duit tu balik ye..


nota kaki : dan..ade benda lain yang buat mama saya sedih giler pagi tadi.. :(

26 comments:

♥ Vna ♥ said...

alahai..insyallah dapat balik duit tu..xmo sedih²

HeNRieTTa JoSe said...

rietta pernah juga amek duet kt ATM, deduction ada, duet xkuar...so trus ke bank berkenaan (ikut kad ATM), buat report...dalam masa 3 hr berkerja dapat semula...tapi alhamdulillah, rietta dapat x sampai 24 jam report...dengan syarat, slip bank tadi jangan buang yea...bahan bukti tu...

PSS...budak cumil dah angkat montot yea...

Jueliza Jamani said...

duit tu nanti refund balik yang.. tp take time jugak la.. sabo beb..

ZazaMyMoon said...

mudah2an makbul doa anak kau tu Wa..
tapi aku tak menahan tgk anak kau ni.. meh sini aku nak gigit dia sket hahaha

Lynda Che Lah said...

kena terus call on the spot kak Izwa bila duit tak kuar..kalau pakai MEPS la..tp kalau pakai same bank..dorg boleh trace..Insya Allah..dapat balik nanti

Fiza Rahman said...

In shaa allah...dapat balik duit tu nanti.

Hi! dak domok. Posing bukan main lagi yerp.

Aziela said...

Walaupun mama tengah sedih, tapi dak domok tetap happy. Bagus, ceriakan hati mama yer...

Nieyl said...

Insya'Allah ade tuh nnt kak...dalam mase 24 hour..akan dpt balik..hehe~ dlu nieyl ngan asben kena kat CIMB.. byk gler..mase tuh dah la nak g shopping...tgk2..kad kuar...duit x kuar...resit ade...check balik..balance dah berkurangan.. stress gler...terus g kaunter..:)

Nurzakiah Hanum said...

salam dan selamat pagi
singgah sini jap

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Inshaa Allah..dapat balik duit tu...

Mimie_Zatun said...

tak mau sedih2..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Ya ALLAH.. semoga hari ini jadi hari yang baik-baik saja untuk izwa.. insyaAllah.. semoga segala urusan dipermudahkan..

Nuriesya Nadia said...

Alolololo comelnyaaa. InshaAllah boleh dapat balik duit tu. Jangan sedih sedih. :)

Eye_nee said...

InsyaAllah dapat balik tu..toksah sedih2 yer...

Mila Ahmad said...

Harap mama awak dapat balik duit dia.

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...alorrr buat muka comel n cute la...;)

Mia Kassim said...

ye ke izwa...hubby hari minggu tu pun duit kena telan atm bank islam. resil pulak tak kluar tapi check baki dah kurang....huhu nak buat camna halalkan je lah duit tu.
Moga duit izwa tu dapat balik...

Tihara said...

moga semuanya baik2 ea

sal ya said...

sabar ye. br dpt pesanan kat whatsapp semalam. time duit br1m masuk elakkan kuar duit ikut ATM. nnt kena telan. duit tak kuar jgk.

mama leen said...

heyy... gigit bontot boleh..

rostina76 said...

kesian mama awak comel….aunty doakan mama awak dpt blk duit dia & happy2 selalu. awak tlg la ceriakan mama awak juga ye, jgn naughty2

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Hey comey...jangan la pandang macam tu ..boleh melting tau :)

hainom OKje said...

Hehe.....bagi pihak yeh baby ....

Kira Sakura said...

comelnya si bambam tue!!!! nak geget sikit boleh? hihihi

Kira Sakura said...

comelnya si bambam tue!!!! nak geget sikit boleh? hihihi

Ct Noraishah said...

camner leh tertelan duit tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang