thumbnail

Monday, February 03, 2014

Kluang Station Tesco Ampang


Update semasa cuti! :) sambil meneman budak demok tido kat tepi ni..hehehe..

Buku menu baru

Gambar dlm pun menarik giler

Soda gembira, milo dinasour, bandung & lemon tea.

Nasi lemak

Hah!Ni yang sedap giler tu..

Roti Bom dgn rendang daging..sedap jugak!

Mee Kari ni biase bagi aku tapi tak la org lain..

Ohh..Kluang Station ni memang salah 1 tempat feveret ibu kalo ke Tesco Ampang, roti jala dgn kuah kari dia mmg ada umppphhh...sedap giler!

nota kaki : yg ni ibu belanje ntah bape minggu lepas punyer cerita..heheehe..

27 comments:

Kakcik said...

Mak selalu lalu kat situ, tapi tak petnah singgah. :)

Fiza Rahman said...

Lapar lah pulok. Tak pernah mkn kat sini lagi.

Kakzakie said...

Kakak ingatkan kat railway station di Kluang, Johor yg femes dgn kopi dan nasi lemak bungkus.

Ini di sana ye. Nampak memang roti jala dia mengancam..

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah pagi2 dah tengok makanan mmg sedap ni...:)

Ha Md said...

wohoho..milo dinasor.. ada tabur2 tak atas dia..?

Mia Kassim said...

roti jala tu mmg menggoda jiwa..hehe

Tihara said...

memang nampak sedap :)

NinaAz said...

alahai. kiutnya roti bom tu. kalo nina maw 5ketul baru burp! hehe

RedRose said...

I org Kluang sis but dah lama tak pergi the original Kluang Rail Coffee back at my hometown. their toast is da best! looking at your pics makes me wanna go there right dis moment okeyh. huhuhu

Dkna Abza said...

milo tabur!! :)

BUNDA a.k.a KN said...

dah lama bunda tak pergi makan2 n jalan2 kat sana...

ZazaMyMoon said...

Wa, dah dekat sgt dgn rumah aku. lain kali kalau ko dtg tesco ampang ko roger lah aku.. boleh belanja aku makan kat kluang station hahaha

Myra Jay said...

Kalau banyak menu yang sedap kira okla :)

❤Kamsiah❤ said...

semua makanan nampak mebeles....hancus diet kalau jumpa menu mcm ni

babYpose said...

Lama tak makan roti jala, nampak sedap tu..

Dee said...

Suka makan kat santai kalau ke tesco ampang..hehe..

Cho Zila said...

dulu masa mula Giant kinrara bukak der kluangni lepastu tutup... suka gak singgah sini dulu2...

Ema Johari said...

baru tahu serbuk milo kat atas tu panggil milo dinasour....hehehe

jeBateja said...

Uikk...nak kena singgah ni.....best ooooo

jeBateja said...

Uikk...nak kena singgah ni.....best ooooo

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris
Assalammualaikum...
This is not a spam
Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
With little site offers free website promotion
I invite you to join
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************
We follow your blog! Please follow mine
You can forward this invitation to your friends

PLEASE IMPERATIVE !
Registration for the "Directory" blog, are free.
We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
**********************************************

Last news of "Directory Blogspot" "
Soon we will award the best Fashion blog and psp, Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry

Kesuma Angsana said...

en hubby dok suka lepak2 kat sini dgn secwan kopi kaw biasanyer !

mama ila said...

alaaaaa....jeles!!! ganu xde =(

hainom OKje said...

Mmg nampak sedap ME....adik beradik Pak Hailam Kopitiam, Old Town lah ni yek...

Zura@Iwan said...

roti jala sedapnya..
nk cari la gini..hehe

Zamani Abe said...

sedapnya tgk air kaler biru tuuu

Cik Puan Rara said...

huaaaaaaaaaa sodap! tp x penah makna sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang