thumbnail

Tuesday, February 18, 2014

Meraikan Dia


Kami cuti smlm!Konon spend time berdua..konon nyer..tapi biler sembang atau biler tgk satu benda mesti ingat salah sorg dari 3 org tu..kejap sebut syahmi, kejap sebut sufiya, selalu sebut syakirah demok.

Dengan birthday boy :)

*selamat harijadi sayang, semoga terus diberikan kesihatan yang baik selalu, semoga dibawah lindungan rahmatNYA sentiasa,luv u abang..*

Ohhh..smlm kami breakfast di Kg. Baru lepas hantar diaorg ke sekolah,tadika & taska..then kami berjalan sakan dalam Ikea dgn aman nyer (kalo ade 3 askar paham paham je la..ha..ha..ha..), lunch di Ikea terus tengok wayang di The Curve.

Robocop?Biase biase je..takde la best sgt..

Nothing much..kami just lepak-lepak santai je :) but fun!


nota kaki : last dating berdua mcm ni tahun 2012 (kalo ade urusan tu tak kire la, ini dating okey dating!) 
giler lama..tak caya tengok ni & ni..

38 comments:

Eye_nee said...

Berduaan yer...Selamat Hari Lahir buat Suami kamu...semoga dianugerahkan kehidupan yg baik buatnya...

Fiza Rahman said...

Sweet couple. Birthday boy nampak muda dgn rambut mcm tu. KO pon nampak sweet dan muda wa.

Sekali sekala berdating berdua. Tapi mesti dok asyik teringat kan anak² khenn ☺☺

Ha Md said...

aktiviti mcmni bagus juga diadakan bg mengingati kenangan manis zaman bercinta dulu, kan.. ewah2.. byk cekadak pula sy komen cmni, padahal tak kahwin lagi..hihi..

ain.ya.nun. said...

Happy birthday!

Bestnya kalau dapat dating deduaan kan.

Nieyl said...

Happy Birthday...

nieyl pun dah lame gler x dating tgk wayang..sbb nyer xde cter yg nieyl nak tgk pun... :)

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca di hari selasa..

Dee said...

Sesekali perlu berdua je..bukan lupakan anak2 tp cinta perlu disemai selalu kan..seronok tgk couple bahagia camni..

Nad MamaZN said...

Takpernah lg merasa nak berdating cmni sejak 2009.. Ksian, ksian...
Robocop best! =p
Biasala kan pendapat memasing =)

Farah Waheda Wahid said...

dating berdua macam ni, dapat refresh yang mana2 longgar babehh... *_^... nanti dating lagi tau... *_^... happy birthday kepada cik abang yer...

Aziela said...

Akak selaluuu dating berdua...hehehehehe. Happy birthday, boy. Hehehehe

lieyalatif said...

lieya dah lame tak dating gini...sebab lieya ni kedekut cuti hahaahahaha...kene buat la gini...mengimbau zaman cintan cintun...

Kakzakie said...

Setahun sekali dpt dating berdua jadilah Izwa:) Itulah ingat juga buahhati yg 3 kan..

Bila dah tua macam kakak ni banyak berdua balik Izwa. Nak tidur pun ingat anak. Makan apa lagi...

Bin Muhammad said...

Bila dah berkeluarga...kasih sayang tidak hanya pd pasangan malah ingatan lebih pada anak2. Bagus sesekali dating...mengeratkan hubungan dan mengembalikan kenangan manis. Selamat ulang tahun...

Nurzakiah Hanum said...

happy b'day
sweet date

NM03 said...

hepi beday abang...







eh..... larik!!!!!!

Cik Puan Rara said...

kak! lomantik nya! hehehe.

akk jom join GA saya.hehehe
http://lipslikesugar87.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html

Zura@Iwan said...

mmg betui
kena gk sekali sekala berdating kn
mcm bercintan cintun dl..hehe

tp ya la..
kalau ada anak ni
keluar berdua pun
sure teringat anak kan
sian plak ingt blk..
tiggl anak2 haha..

Amanda Suria said...

Next march birthday my cik abe...ntah x tau apa agenda dah..hahahaha...kalau dah nikah ok jugak kan....apapun Selamat hari lahir buat ur hubby...

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....wah seronoknya berjalan berdua moga kekal selamanya...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa....wah seronoknya berjalan berdua moga kekal selamanya...:)

aizamia3 said...

sesekali dapat dating berdua rasa lain kan.. jauh dari ragam anak2.. hehehe..
apa-apapun selamat hari lahir buat en. suami dan moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

Azura Aziz said...

wah bestnya tgk wayang. kt dah lama xtgk wayang..

Daddy Ziyyad said...

happy birthday buat suami..
moga kekal bahagia hingga ke jannah..

robocop pun bagi saya, biasa biasa sahaja

Mia Kassim said...

Kan....kononnya nak dating berdua tapi last2 cite pasal anak juga kan...hehe

Semoga bahagia selamanya ....

Kesuma Angsana said...

epy birthday tuk en hubby yer.. seronok dating2 ni sesekali kan, mengimbau zaman cintan cintun dulu hehehe

Fifi Nadhrah said...

wah.. syoknye berdating.. tringin la pulak.. terase lame tak dating..

QasehnyaRania said...

amiin
skali skala kan.kena pandai pandai curi masa kan..

Aisy Nasiha said...

Sekali sekala dating tanpa bawa anak best kan. Tapi mmg rindu diorang...

msredcheesecake said...

Bila da kawen asik dating dgn anak seklai....hhee... Sesekali kena cari peluang camni....

Kira Sakura said...

kadang memang PERLU ada masa untuk diri sendiri dengan suami tanpa anak kan sis.

tapi boleh tinggal anak time waktu kerja jela. kalau nak holiday berdua je dengan suami tanpa anak mesti tak sampai hati kan. silap2 nanti tengah malam pegi angkat anak tgh tido huuu

selamat hari lahir suami akak, moga terus berbahagia dengan keluarga tercinta sampai syurga amin

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sekali-sekala best kan dapat dating berdua..ni hari-hari dating berdua pun bosan juga..huhu :P

hainom OKje said...

Hepy Bezday tuk Cik Abe.... sama bulan dengan hubby OKje rupanya...Kira mengenang zaman bujang le memasing yek! hehe

Umi Nazrah said...

salam singgah. tak nampak macam suami isteri. nampak macam kapel muda-muda je ^_^

munna said...

DAH LAMA X DATING BERDUA MACAM NI.....

::EIDA:: said...

lame dah id atak dating cmni. . huh ! hubby makin malass aaa nak g mall. cisss

sal ya said...

happy belated utk husben.

Ibu Lala said...

Hepi besday. Kite pun dah lama x dating.

Ibu Lala said...

Hepi besday. Kite pun dah lama x dating.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang