thumbnail

Monday, February 10, 2014

Oh ho..


Kenape..?
Kenape weekend tu pendek giler..?
Penyakit M dah melanda...tskk..tskk..nak karang pun takde idea..
Gambar bersepah giler tetap takde idea juga..

Ohh...dimana lokasi Cameron Highland yang sejuk giler?
Ohh...dimana angin pantai yang mampu menyamankan muka?

Ha..ha..ha..ha...


Nah cuci mata je ler!


26 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy monday dear...he he he...tak ada idea yer...ok tak apa.. .jap dah jawab request hari tu dah... ni dia...

http://www.bubblynotes.com/2014/02/cara2-memakai-eyeliner.html

Nieyl said...

Morning..penyakit M tuh peh!susah nak hilang tuh lelagi ari isnin yea..hehehe~

♥ Vna ♥ said...

tomei tomei anak mama nie...eyh? hahahaa :)

Nurzakiah Hanum said...

comel sangat2

Mia Kassim said...

penyakit M sukar dipisahkan dgn kita.....siap berjangkit2 lagi...hehe

Nad MamaZN said...

Cute!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...sweetnya n comelnya die...;)

aizamia3 said...

alololo.. tomei2.. geram kite tengok awakler.. ;)

ZazaMyMoon said...

M M M M
M is Monday
Malas is Monday.. hahahaha

Apa2 pun aku tetap suka tengok budak demoks tu. meh sini nak gigit pokok klapak dia tu.. hehe

~Beb~ said...

Omei nye pokok klapakkk

Amanda Suria said...

dak tecik ni buat aku rasa nak geget2 la...

Kakzakie said...

Tak puaslah tengok adik ni tau. Tepeklah banyak-banyak sikit. Kedekutlah Izwa ni. Tak payah explain tepek aje gambar dia. Kakak suka:)

tenku butang said...

perghh.. cantiknya blog nii.. err tersalah komen lak.. cumeynya baby nii.. tapi kan.. blog ni memang cantik punn

❤Kamsiah❤ said...

keadaan yg normal pada hari isnin hehe

NM03 said...

pokok kelapa rendang comey

Fiza Rahman said...

Haipppp...tak nak malas². Ni nak bagi hint nak cuti2 kat tempat sejuk khenn ☺☺

Tihara said...

selamat bekerja :)

Eellee Nana said...

comei^^

Mila Ahmad said...

dak tembammmmm gerammm
isnin melemau kan hihihihi

Kesuma Angsana said...

comey sgttttttttttttt !

Cho Zila said...

akak kalau ada gambar tu selamat gak ... tapi sekarang nak amek gambarpun tak sempat.. tu yang merapujer kejenyer...
comeltu .. ngan pokok kelapanyer..

Daddy Ziyyad said...

saya pulak gambar terkini dah takde...dah dekat sebulan lebih tak ambik gambar guna dslr...sibukkkkk aja..hahaha

Dee said...

biasalah hari isnin..nti amiklah cuti..hehehe..

HeNRieTTa JoSe said...

Ala laa si tomei tu....

adyna said...

Wah dah bertocang dah dia ;)

QasehnyaRania said...

dh besar.

akak musim mentarang skrg nj. kalau lalu ke sg besar kiri kanan ada org jual mentarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang