thumbnail

Thursday, February 06, 2014

Pokok Kelapak




Nama saya : Syakirah Irneena Bt Suhaidi
Umur saya skrg : 6 bulan 17 hari
Berat saya : 8 kilo je..
Hobi saya : makan (baru start makan semingu..mama saya lambat bagi makan sebab mama saya malas..hahahaha...) dan hobi paling-paling saya suka ialah tido dan menyusu aje...

Meniarap saya dah boleh tapi part menyusur saya malas, saya lebih suka baring & dukung je..

Okbai!

nota kaki : mood mama saya tak berapa nak ok sebab batuk dah 4 hari..mlm tak boleh tido!

31 comments:

Fiza Rahman said...

Dak domok...nak geget paha yg gebus tu bley tak. Tolong gomolkan utk aku noks. Geram tgk pokok kelapak yg rendang tu...hehehe...

Smoga cpt sembuh batuknya. Mkn madu lebah.

Kesuma Angsana said...

comey sgt2, teringat waktu anak2 dara kecil2 tu, pesen inilah juga hehehe

Mila Ahmad said...

kemain tegak pokok kelapa kan ? hihihihi

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah!!! comelnya budak demok ni cutenya rambut die...;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Alolo..comelnya. semangat betoi badan dia :)

cheqna said...

same goes to me..i pun batuk you

SSulieana said...

alololo...gerammnya tg dia

Tihara said...

comelnya dia :)

Amanda Suria said...

Izwa...minum air limau nipis hari2..insyaallah baik batuk tu..x pun cari ubat batuk Prospan kat farmasi...si kecik tu buat aku geram la nok....

Kakzakie said...

Walau pun awak baru belajar makan tapi macam awak dah makan lama. Tengoklah pipi dan badan awak yg montel tu:)

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

Ayang Noorainie said...

sedappnye die dok posing..kelapak pon kelapaklahh..jnji comell..

HeNRieTTa JoSe said...

alaa tomeinye....teringat plak lagu marsha masa dalam AF pokok kelapak...

Mia Kassim said...

tegaknya pokok kelapak tu...hehe

My Little Polkadot said...
This comment has been removed by the author.
mama tisya said...

pokok kelapak...hehe..iras mamanye

Fifi Nadhrah said...

pokok kelapak mahal tu!~

Zura@Iwan said...

amboi..
cute je buat pokok kelapak..haha

hai syakirah comey..

Cik Puan Rara said...

Ya Allah,sebijik muka akk! hehehehe

Eye_nee said...

awakkk yg domok..meh lah dtg umah kita..suruh mak awak hantakan...umah kita banyak makanan tau...tukang dukung pun ramai kat rumah kita...

lieyalatif said...

lololo comeynyeee!! haa lepas ni mama leh la beli stok reben2 cute tuk boh kat pokok kelapak tuh...

Zamani Abe said...

ni namanya jambul samurai.. hehe

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

hainom OKje said...

hehe bukan main lagi kondem mama dia ....nanti mama mogok baru tau!

❤Kamsiah❤ said...

gebunya...comel sgt dgn pokok kelapa terpacak tu hehe

Hanis Azla said...

As-salam..

awak tahu tak Syakirah Irneena yang awak tu sangat comel mcm mama awak he..he..

Hanif Idrus said...

alahai lawanya tocang adik kecik ini

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ekekekke....comel sgt pokok kelapa tu ..:)

aizamia3 said...

tang pokok kelapa tu cute je nengok.. ;)

moga cepat sembuh mamanya.. ;)

tenku butang said...

hee.. teman pun suka ikat tocang ank sedara mcm pokok kelapak

QasehnyaRania said...

hehe..tingginya pokok kelapak
wakil mama ye.. sian mama. smga mama cpt sembuh ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang