thumbnail

Wednesday, February 12, 2014

Rezeki 3H2M

Aaaa...lambat giler bersiarannnnn!!Semua ni disebabkan internet down hampir seharian!
Tapi hati tetap gumbira sebab hadiah yang dikatakan akan tiba lagi 2 minggu dah sampai hari ni!
Oh yeahhhh....i like it ahaks..ahakss...

Terpaksa selfie sebab gambar aku & hadiah ni kene share kat page AstuteXperience untuk tujuan promosi.

Contest like, share & win je kat FB, lucky me terpilih liker mingguan gitu!
Antara banyak-banyak baucer kat situ aku cuma tertarik pada baucer 3H2M di Flamingo, Penang!Just bayar RM360 untuk 3H2M, siap breakfast 2 org..kalo ikut harga web Flamingo Penang tu bilik yang aku dpt RM550 untuk 1 malam..

Baru cadang nak sambut anniversary kat Pangkor sekali datang rezeki tang lain pulak, alhamdulillah :) 
Sekarang tinggal doa-doa dapat Grand Prize pulak iaitu percutian 3H2M di Pangkor Island Beach Resort!Fuuuhh...kalo dapat pun ngam jugak ni~


Ehemmmm...abanggggggg....balik dari Penang kiter boleh la singgah Cameron kan? *libas rambut sikit* ha..ha..ha..ha....


nota kaki : mari kiter selak kalender untuk acara makan-makan di penang!
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=402976

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

Ayu sukatiakula said...

bestnye..mudah2an menang pangkor plak lepas ni

Daddy Ziyyad said...

Untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :P

Alhamdullilah..

Jueliza Jamani said...

tahniah izwa.. bestnyerr

asyifa mustaffa said...

Alhamdulillah....kan...rezeki tak dijangka...perancangan driNya yg sngat baik...!

Fiza Rahman said...

Tahniah. Blh lah kirim jeruk pak ali ☺☺

Aziela said...

Bestnyaaaa...sambut anniversary gitu. Patutlah cik abang tu senang hati jer honeymoon ek...bini manja2 gitu..Awww...

mama tisya said...

tahniah...pernah mng gk dr fb AstuteXperienc...contest bj raya dlu...best la dpt voucher cuti2 tp nape kena byr??

Zura@Iwan said...

wahhh...
bestnya...rezeki2...

tp kena byr gk noh...tk per la...save gk tu..

Ayang Noorainie said...

tahniah tahniah..

selamat bercuti.. sonoknye..

PakcikLie PCL said...

Bestnyer...jgn x makan laksa penang,@padang kota lama..laksa kuah belut.

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. murah rezeki.. tahniah!

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah bestnya selamat becuti...;)

Lulu Caldina said...

bertuah... nak ikut :P

Amy said...

Fuyooo...banyak besttt..!!!

Amy said...
This comment has been removed by the author.
Amy said...

Fuyooo...banyak besttt..!!!

Ha Md said...

maaf, jgn marah ya Izwa.

awk sebut kena byr ni, sy terus terbayangkan kalau awk beli dari bigsale.com.my tu..tak pun dari agoda yg 50% booked hari jumaat tu.

rostina76 said...

wow…free vacation. bestnye dpt rezeki camni.

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

Alhamdulillah.. murah rezeki izwa.. akak tumpang happy.. semoga ada rezeki utk menang grand prize plk nnt.. insyaAllah..

lieyalatif said...

tahniah2....murah rezeki ....

Eye_nee said...

Part Libas rambut tu yg tak bleh blah tu..gua kalau libas rambut pun dia buat tak reti jer beb..rambut seinci pendek dari cik abang nak melibas cam ner...gua tumpang hepi jer lah baca N3 lu ni....

Nieyl said...

wah~untung nyer...

Falsya said...

Alhamdulillah rezeki..siap kibas rambut lg..ehem ehem..ahahhaah

Mia Kassim said...

Tahniah2...mudah2an lepas ni menang Pangkor lah pulak...:D

Wak Gelas said...

tahniahnyerr., ;-p

Amanda Suria said...

best la izwa...sambil2 tu terus berjalan je..best betul kalau ada peluang berjalan kan...

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah rezeki tu !

NM03 said...

akui nak jeruk pak ali sekilo... jgn lupa... aku pesan sungguh2 tanpa sebarang gelak.










._.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang