thumbnail

Monday, February 17, 2014

Rezeki Anak


Autopublish ni sebab ai is tengah berdating kot..hehehe..harini harijadi my jantung hati :)

Jumaat lepas org office suruh pegi kaunter collect parcel..
Huh?parcel?Aku mane ade order ape-ape sebab aku bukan kaki shopping!

Sekali tengok dari Dumex Dugro! Aku masuk contest suka-suka je dan aku tak tau pun aku terpilih jadi salah sorang pemenang saguhati!Tau tau hadiah je sampai..huhuhu...


Korang pun boleh join lagi sebab tarikh tutup dia 1 Mac 2014.
Mane tau rezeki korang pulak, Dumex Dugro ni bagi hadiah ikut mingguan ye..so ramai boleh menang nie.


Besar kotak nyer..

Ini isi dia ade semua jenis perasa.

Ape pun alhamdulillah, tak target pun yang utama sebab masuk pun sekadar suka-suka lagipun aku dah ade LCD TV (yup hadiah utama dia LED TV 46 inci ye, korang join la..) kire hadiah ni pun dah dapat jimatkan belanja susu anak untuk 3 bulan, takkan tak happy kan?

Alhamdulillah, syukur..

nota kaki : sedikit kegembiraan dalam kesempitan mampu buat kiter bertahan & tersenyum..kan?

31 comments:

Siti Asiah said...

tahniah, bestnya dapat hadiah wlpn sagu hati...;)

ZazaMyMoon said...

alololo syahdu je entry ko ni Wa.. oitt dating ke mana tu?? nanti cerita ar kat blog ko berdating kat mana eh.. hehe
rejeki lah tu save duit dpt susu.. untung anak2 mama Izwa.. =)

mama tisya said...

tahniah...kita tk join lg sbb nk pk slogan tu..bff dh menang hp S4, ada member fb dpt tv & tab

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Smoga makin bertambah murah rezeki. Selamat berdating noks.

mama leen said...

Alhamdulillah... bestnya

Nieyl said...

wah~penjimatan yg bagus..:)

Mama Mya said...

Alhamdullillah.. tahniah... :) saya pun joint juga tapi masih belum ada rezeki...

Aziela said...

Alhamdulillah. Tahniah Izwa.

Zura@Iwan said...

tahniah
alhamdulillah...

Eye_nee said...

dpt jimat 3 bulan....Alhamdulillah...

Ayang Noorainie said...

dah msuk contest..saje suke suke..jenuh pilih gamba..ahahah

Kakzakie said...

Happy birthday buat Mr Eady.

Untunglah dari suka-suka dapat susu free. Banyak tu kalau 3 bulan stok.

HeNRieTTa JoSe said...

tahnsiah...bntul tu....rezeki anak....TV dah ade...susu dah bleh buat stok kan...

Fizalinolie said...

Tahniah... Bestnya :)

Cho Zila said...

syukurlah sekurang2 membantu sikit sebanyakkan...
akakpun kalau dapat parcel atau surat berdebar2 jenis yang tak beli onlinekan...
ooo datingler tu..

Daddy Ziyyad said...

alhamdulilah..rezeki tu!

::EIDA:: said...

wahh rejekii namenyeeee.. syok ah!

Fida Husain said...

Tahniah. Alhamdulillah.

Follow blog ni :)

In Sya ALlah

Tihara said...

alhamdulillah, bertuahnya :)

Pha Is said...

waa.. tahniah.. rezeki tu..

awanungu said...

congrats! bestnya

Dee said...

Alhamdulillah. .murah rezeki sis.

Nad MamaZN said...

Tahniah

Cik Puan Rara said...

ank akk minum susu ni ok ke kak?

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tahniah

Kira Sakura said...

Alhamdulilah dapat hadiah susu je pun sebenarnya dah boleh buat mama dengan babah senyum sampai telinga kan?

tahniah tahniah!!!!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

untung la..susu bukannya murah sekarang ni :)

hainom OKje said...

Saguhati pun best jugak tu ME....macam stok Dumex setahun jer hehe...
Okje tak leh masuk....tak de anak yg minum Dumex lagi hehe

hainom OKje said...

Saguhati pun best jugak tu ME....macam stok Dumex setahun jer hehe...
Okje tak leh masuk....tak de anak yg minum Dumex lagi hehe

Wak Gelas said...

tahniahnyerr., ehHHEe

eMMe said...

Tahniah Wa, saya pun try gak baru submit..tak tau la org dumex tu dpt ke tak penyertaan saya tu.. send2 je screen kosong.. alahai..nasib la..huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang