thumbnail

Thursday, February 20, 2014

Pakej Ke USS


Pakej Tahun 2014


Ini link blog : Efa Nur Jannah ye


Laii..laii..pakej ke USS bersama Efa Nur Enterprise :)
Bumiputra, dijamin selesa, diyakini ramai & yang lebih penting Efa senang dibawa runding.

Kalau tak boleh runding biar akak dia ni rotan dia!Ha..ha..ha...
Korang...Efa ni kire adik saya tau (sokahati aku je rasa aku ni kakak dia..muahahaha...)

Kalau sape-sape tengah cari pakej ke USS sila-sila la war-warkan pada orang office utk office trip ke, pada kawan-kawan yg takat nak berjimba-jimba je ke atau pada sanak saudara pun boleh juge..no hal punyer~ Tak caya boleh tengok FB Efa Nur Enterprise ni, ramai bagi feedback yg best tau :)

Aku ntah biler nak pegi nyer nie?Dari mengidam tahun lepas tak lepas-lepas lagi dah tu kene tunggu pulak budak-budak tu besar..grrr..cepat la besar korangggg...mama nak pegi USS!Dak demok je jangan besar tau..biar je demok mcm tuh!He..he..he...

Ohhh...lupa..pakej Legoland pun ade ye dgn Efa Nur Enterprise ni!


nota kaki : aaabanngggg....jom kiter pegi!Alaaaa..jom laaaa...~

24 comments:

Efa Nur said...

mekaaasihhh kakak ku... ^^
terharuuu sgt2 nie...

jommmm joomm uss!! :)

Aziela said...

Akak takder FB... :(

Amanda Suria said...

wah...berjalan lagi la Izwa lepas ni...

Fiza Rahman said...

Dah berjimba² kat sini. Tapi teringin nak bawak anak² gak nih. Tgk lah klo bonus lebat...hehehe...

wantie said...

Hahaha..akhirnya hasrat kamu tercapai jugak yer..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boleh cuba juga ni. macam menarik aje.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boleh cuba juga ni. macam menarik aje.

Kesuma Angsana said...

wah menarik ni izwa

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah bestnya cuti2 malaysia...:)

Azura Aziz said...

oh tq sharing info ni. yup, mmg ada plan nak ke uss tu..

mizz miaizzati said...

menarikk

mama tisya said...

kalo nk p uss better ank beso2 best skit main mcm2

PearlVelvet SueQys said...

singgah ptg ari ni! Ummi jom pergi.

Kisah Si Dairy said...

menarik..tapi berapa harga utk ke uss tu..

lieyalatif said...

wow menarik nie...leh usya2 tuk projek cuti sekolah kang...

Nieyl said...

ok..menarik nie nant blh usha2 lagi

mummycda said...

insyaallah ada rezki bole pegi :)

*∽ IZAN ∽* said...

Mrs Eady!! K.Izan baruuuuuuuu je buat payment semalam pakej ke USS ngan Effa Enterprise nih! hihihihi. Rupa2nya hari ni setahun dah yekkk. Kebetulannn ehh. kalo tau Effa ni adik Eady leh mintak disc lagi hihihihihihi

awanungu said...

bila nak pegi? apa tunggu lagi hihihi

ZazaMyMoon said...

laki aku dah lama ngidam nak bawak anak bini dia pergi USS.. tapi asek lah ke bandung je kiblat dia membawak aku.. lps tu senyap sedu.. baru tigapat hari lepas dia bukak mulut balik kata bila nak pergi USS.. kembang kuncup tetek aku bila dia dah pasang niat nak pergi tahun ni jugak..

Ehh nanti aku try tgk package kawan ko ni eh.. kot2 lah laki aku setuju je..

che mid said...

Eh, anak tak sibuk gi USS..emak pulak lebih-lebih ya ha ha...

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

wah.. best ni.. boleh tgk2 pakej ke legoland nanti.. tq izwa..

LYAfrina said...

wah..menarik ni..nanti blh survey2 hpakej kat sini...

Nad MamaZN said...

Nk habaq kt hubby la! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang