thumbnail

Friday, March 07, 2014

Aku is busy today!



Aktiviti setiap hari selepas mkn & sementara menunggu azan manghrib..
Sila tengok syakirah demok nak buat ape?He..he..he..


Ini gambar semalam, sebelum masing-masing tido :)

Ok bye!
Aku is busy sebab bos xde..eh?


nota kaki : seboleh-boleh kiter nak anak sentiasa gembira & tidak terluka..kan?


22 comments:

Farah Waheda Wahid said...

salam jumaat... ai is free sebab clear annual leave last year... he he he... ala bam bam nyer si comel tu....

Ct Noraishah said...

ya, betul :> happy sgt dpt tengok senyuman anak-anak kan :)

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat

Ayang Noorainie said...

bila anak gembira secara tak langsung kita mmg akan rasa sesuatu yang hepi jugak.. ilang sekejap duka dan lara..ewahhh..

tapiiii..

bile anak buat hal, tantrum sana sini, kita mulalah nak bertukar kaler hijau n nak jd zombie..

kann??

Falsya said...

Ya Allah..tenang sgt hati bile tgk anak2 senyum..

Fiza Rahman said...

Dak domok nak makan bukuuuu...hahaha...geram btul tgk.

Eye_nee said...

alalalala..budak demok senyum lebarrrr sgttt....

Amanda Suria said...

comelnya mereka bertiga...yg tengah2 tu buat aku gewammmmm.....

Ha Md said...

Izwa. smlm jumpa awk dpn MJ dalam kul 2. Pakai baju birukan..? nak tegur, tp g amik nombor dulu dlm tabunghaji. bila kuar, tgk awk dah ke bas syahmi..

Aziela said...

Eh, husband awak pakai spek ke, Izwa?

NM03 said...

ko mesti tak sabar nak terjah sogo jap lagi kan... hahahaha

ayu said...

alaaaa...comeynya budak2 ni..geram

ZazaMyMoon said...

kemain senyum bersimpul2 anak3 ko..

ABG SYAHMI..AJAK LAH MAMA PEGI LEGOLAND.. pffttt

Larikkkkkkkkkkk ;p

Zura@Iwan said...

asslm..
slm jumaat

tgk anak2 mmg rasa syahdu je
kita sbgi parent mmg nk yg terbaik tuk anak2 kn..

neway..semoga ko dan klrga stiasa gmbira...ameen,,

aizamia3 said...

ceria je dorang.. ;)

bila anak nangis, tak sampai hati dibuatnya..

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

betullah izwa.. dapat buat anak2 gembira beri kita rasa satu kepuasan.. Alhamdulilah.. anak2 akak pun suka golek2 gitu 3 beradik depan tv.. wp dah besar2 tp di mata akak masih nmpk cute he..he..

Mila Ahmad said...

Suka tengok keluarga bahagia ni.

Cho Zila said...

bos takder bukan tak busyker...
bestnyer senangjer nak ambik gambar 3 orang sekali...
boleh framekan

Kakzakie said...

Kakak memang suka bila tiga kepala comel bersatu masuk dlm satu gambar..seronok tengok..

Adik tu makin pandai posing tu yg geram:)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...wah cukup merian sekali sama2 ambil gambar cutenya yg kat tengah tu pandai berposing yer..;)

sal ya said...

syakirah tu nak makan apa yang papa dia pegang la tu kan?!

deno said...

happy family <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang