thumbnail

Tuesday, April 01, 2014

Blogger Award 2014 - Dibawakan Oleh EH!


Calling for blogger yang aktif lebih 6 bulan ye..

Ni 1st time aku nak join sebab aku dah BERTAHUN-TAHUN tak beli dan TAK GANTI jeans ni!Serius....aku kalau dah suka satu seluar jeans tu aku akan pakai sampai lusuh, koyak rabak!Aku takkan tukar sebab dah terlalu selesa dengan paha kaki aku..

Lagi pun nak beli seluar jeans mahal oiii...tak mampu la aku nak beli selalu!
Biase 5 tahun sekali pun aku tak berganti..huhuhuu...aku penjimat orang nyer..ha..ha..ha..
Yang ade ni pun haritu Eady belanje :) ai dah kurus kan lepas beranak haritu..*statementkeluarmuntahpelanginih!* har..har..har..

Okey..okey..serius sikit!

Ni EH! ade buat contest for Blogger Award 2014, denim Guess u sape tak nak..aku nak!Nak sangatttt...aku suka seluar jeans okeh!Tak bleh keluar umah kalo tak pakai seluar jeans..(ha..ha..ha...tipu ar tu..pegi keje pakai baju kurung elok jek...T____T), kecuali pegi keje ar...

Contest ni rupe nyer dah lama ade tapi almaklum la aku ni kan selalu ketinggalan zaman, kadang contest dah bertahun habis aku baru nak tau..dah mcm mane..aku kan org gua..

EH! ehh..ehh?

Aku is teruja giler okey...jenuh la cari gambar aku pakai denim yang paling aku suka.
Ade 2 pasang rase nyer dan aku memang tak pernah pakai seluar lain kalau keluar merata, seluar jeans je aku sesah sebab senang dan tahan lasak okey!

Yang ni aku paling suka..ehhh gambar ni la yang aku paling suka..hehehe..

Tapi aku pertaruhkan gambar nie sebab yang ni je gambar aku sorang yang elok sikit :)

dan gambar ni jugak..

Oh gambar gemuk pulak..adesss...

Ahh..tak peduli la..janji aku nak bagitau yang aku memang kesana kemari pakai jeans jek..
Senang melasak, lagipun aku bukan jenis feminin sangat nak bergaun berskirt bagai, tak reti...huhuhuu..tak pernah aku pegi jalan pakai gaun, pakai skirt..cuma mampu kagum dengan orang yang pakai jek..aku tetap stick pada seluar jeans..die hard fan, die hard core aku dengan seluar jeans ni!

So korang..sila la join walaupun besar harapan aku nak menang!Ha..ha..ha...
Ehh..tak baik kedekut kan..percaya pada rezeki ALLAH SWT bagi, kalau ade rezeki ade la..kalau takde rezeki aku, rezeki korang la jawap nyer :)

Nak join?Klik sini tau..
Post la gambar korang yang korang rase super hot!Macam aku perasan hot sangat...
Ohhh..tak perlu buat entry pun sebenar nyer tapi aku sekadar nak bagitau korang je, sekadar berkongsi info yang EH! ade buat contest untuk Blogger Award 2014. Lagipun aku tengah free so ape salah nyer buat entry kan..benda baik kene share.


nota kaki : sharing is loving babeh... :)

28 comments:

Ayang Noorainie said...

baru tau bile iwa post entry nih..lagi terukk kann??

hahaha..macam nak try test jek..

ok, selak gamba cecepat n submit..

baiiii...

-wish us luck-

NM03 said...

aku join kang takde size dorang nak kasi. hahahaha

Farah Waheda Wahid said...

thanks for sharing babe, nanti iolss ricky2...he he he...

Jueliza Jamani said...

aku pun sama kaki suka pakai jeans.. muahaha.. kalo rasa malas nak sarung or rasa mengah baru aku pakai skirt labuh.. hahahah.. nak senang kempis perut.. ngeh ngeh ngeh

Mia Kassim said...

Best juga....nanti nak korek2 gambarlah ni..hehe

Kakcik said...

Semoga berjaya.

Mak pun sula pakai jeans, tapi dah tetua ni segan sikit. :)

HaFizaH aYu said...

Ehhh ni mmg best ni..nak join laaaaaaa

Petak Bunga said...

good luck

aizamia3 said...

kemain semangat tetiba bila baca entry ni.. masih ada masa sebulan lagi ni untuk hantar penyertaan.. ;)
tq izwa share this info and good luck to you dear.. ;)

Eye_nee said...

i is jeans luver foreber and eber...nk riki2 jugaklah mana lah tauuuu kannnn....

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...gud luck k...:)

Fiza Rahman said...

Thanks for the info. Nak kena cari gambar yang senunuh sket...haha...

Aziela said...

Akak dah tak selesa pakai jeans dah dik... Susahhh nak ke toilet. Hehehehehe...

Oh, all the best..

Kakzakie said...

Moga berjaya Idzwa.

Kakak suka gambar bawah pokok kelapa tu:)

Kesuma Angsana said...

semoga berjaya yer,, rezeki kita mana tau kan !

ZazaMyMoon said...

Ok aku join!!! semangat tengok ko berJIN dlm gmbr tu hahaha..

Mimi Azirah said...

suke jugak pakai jeans..selesa...
all the best ye

Roslan Putra said...

good luck idzwa...

IDAZS said...

wow.. menarik ni.. good luck beb

Zura@Iwan said...

suka jeans gak..
lama tk menyopping jeans..

good luck k..

sal ya said...

Dah lama tak pakai jeans. Last pakai ms zaman blaja2 dulu.

::EIDA:: said...

haaa akak ade tag ida kat fb kan... tp ida ni jeans susah aaaaa.... xsuka pakai jeans hhihihii

Kira Sakura said...

dah lamaaaaaa tak pakai jeans. sejak kawen. sebab suami suruh jadi perempuan melayu terakhir :p

sebabnya bila si isterinya pakai seluar melasak dah serupa lelaki. sbb tue dia suruh pakai skirt, dress, dan sewaktu dengannya :D

Myra Jay said...

Underneath pokok kelapak I will wait for you...
Sweet nya gambaq pokok kelapak tu ;D

Amanda Suria said...

gud luck idzwa....

Cho Zila said...

Akak tak leh joinler..kalau dapattpun jeanstu takder saiz akakni... ha.. ha... selamat berjaya...

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best ya :)
btw, menabung ford kat sini ^^

hainom OKje said...

Semoga berjaya Idzwa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang