thumbnail

Monday, March 31, 2014

Happy Monday!


Tapi monday aku tak happy!

Cuci mata dulu :)

Fenattt ke sana ke mari!Ni hadpet ikut hp je, almaklum internet di hujung jari kannn :)
Will bw later ya!Wait for me babeh!

nota kaki : pagi pun panas..fuhhh..peluh mak!



26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi

Nad MamaZN said...

omeyyynya 3bradek ni!

Kakzakie said...

Heee... suka!! suka!! suka!! Adik dah boleh sepasang dgn kakak ye:) Cantik sangat..

Nieyl said...

red n black..:) MORNING!

Falsya said...

Comel sesggtttt 3 beradik nie..;))))

Mia Kassim said...

3 beradik yg comel.....;)

Farah Waheda Wahid said...

good morning, comel tiga2 tapi budak yang tengah tu kannn...hik hik hik...comel dengan toncit... macam pokok kelapa mini...

underneath pokok kelapa i will wait for you...he he he...

Ezy Loy said...

selamat pagi isnin!

Aziela said...

Memang panas kan...

NM03 said...

besar dah demok tu...

Kira Sakura said...

semua merah. senyum syakirah tue paling menyerlah kegodaaan nya hihihihi

luqman zakaria said...

ahaks..cumey!

Ema Johari said...

si hansem dan si jelita...

msredcheesecake said...

reason to live...hhee...

aizamia3 said...

wah.. nampaknya dak Abang dengan dak Kakak tergugatlah sebab dak Adik telah mendominasi gambar ni dengan senyum lebar dia tu..
manyak geram nengoknya.. ;)

Nana said...

comel2 belaka

Hanis Azla said...

as-salam izwa..

tomeinyalah 3 beradik tu.. manis sangat senyuman kakak..

Fiza Rahman said...

Toncet kakak & adik adalah sangat cute. Handsome, cute & cantik ☺☺

- said...

comel sungguh si kecik tu senyum....

Ezna said...

cerianya 3 orang ini :-)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...alorr cute nyer adik n kakak pakai baju sama abg pun hansem...:)

::EIDA:: said...

amboi merah makngah tiga beradik nii hehehehhe

sal ya said...

Sama la. Sekarang ni update blig ikut hp je. Tak blh nak ngadap laptop sgt.

hainom OKje said...

come come semuanya

hainom OKje said...

come come semuanya

hainom OKje said...

come come semuanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang