thumbnail

Monday, March 17, 2014

Isnin...ZzzZzz..



Blues kah?

Aku tak blues sebab aku ade keje banyak...super busy hari ni okeh!
So korang tunggu je la kedatangan aku yang lambat kejap lagi ye..tunggu tau!


nota kaki : syahmi dah tanye cuti nak pegi mane?huwaa....duk umah je la nak!kiter main sepah-sepah kan umah..nak?

37 comments:

Ha Md said...

cari jigsaw puzzle. bg dia leka susun..

ZazaMyMoon said...

pasal sampai berkerut sgt adik mok tu hehhee
abg syahmi, ajak mama gi legoland ;P

Nieyl said...

Oh yela...cuti sekolah 1 week kan..hmm...dok umah la yea..main sepah2..:)

Kakzakie said...

Alahai Syahmi... macam ini duduk rumah lagi best. Sukalah auntie tengok gambar macam ini. Sejuk sesangat mata memandang:)

Nurzakiah Hanum said...

LENANYA TIDO :)

Cho Zila said...

dah nak cuti sekolah kan akak baru perasan semalam..punyalah sibuk dengan urusan x sudah2...
blues ler sangatkan...

Lynda Che Lah said...

Qoid cuti sekolah pun dok umah je kak Izwa..jaga adik :p

Kesuma Angsana said...

alahai mmg suka tgk pic2 anak tidur ni !

lieyalatif said...

aduh...tgk budak2 ni tdo...terus menguap hah heheheeheh

skuterlady said...
This comment has been removed by the author.
skuterlady said...

salam, minggu depan dah cuti sekolah kan..patut la dia tanye... ^_^

Mila Ahmad said...

nampak mcm adik lagi besar dari abang ni hehehe...

diana said...

cuaca tak menentu..tak elok nak bercuti keluar..cakap gitu kat dia..hehe

Fiza Rahman said...

Nam beso jer dak domok ni...haishhh...geram nengok. Rasa ngantuk plak mata ni..hahaha..

Kimi sibuk ajak gi Farm in the city.

Norma NML said...

Slm kenal...

bahagia bila tgok anak2 makin membesar kan..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

ewanthology said...

elok plak tu tido bertiga

Nad MamaZN said...

tenang je tgk dorg ni tido
kemain lena lagi tu ;)

Aziela said...

Seronoknyaaaaa tido....waaaaa. Jeles!!!

Hanis Azla said...

As-salam izwa..

tgk gambar comel2 yg super gojes tu mmg boleh hilang monday blues.. Alhamdulillah..

izwa, main sepah2 rumah pun best tapi kdg tu darah boleh naik juga he..he..

Falsya said...

Suci betul muke masing2 tido..comel sgt..;)

❤Kamsiah❤ said...

ala2 puteri beradu hehe...sayu ja bila tgk wajah anak2 yg nyenyak tido...suci bersih tanpa noda,tanpa dosa...

Mia Kassim said...

comelnya 3 beradik ni tidur.....hehe

Zura@Iwan said...

syok tgk 3beradik ni tido..

busy ye? buat keja dl ye..

ros_reeza said...

nak gi holiday.. tak nak duk umah sepahkan barang. hihihi

Nana said...

sedapnye tido...

ecan fadhlina said...

alaaa...comel ja tido

rohalili hassan said...

lena sungguh depo semua tidoq..teghase mengantuk pulak nengoknyer..nak2 time hujan2 ni hehe..

apa lagi syahmi..ajak lah mama pi legoland ler cuti sekolah ni...

aizamia3 said...

tenang je tengok dorang tidur.. macam2 gaya.. ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum izwa...seronok jer tengok muka anak2 tido...;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tiga-tiga super cute :)

msredcheesecake said...

best la mama bagi sepah2 kan umah...hheee

jeBateja said...

alaa...tomei...tomei berlaka

Dee said...

alahai..cute je semua..cuti sekolah mac ni pendek..jalan2 kl dahlah sis..sok cuti bulan 5 jalan jauh sket..hihihi..

Bitt (double IS) said...

betul main cuti sepah2...best gak...tambah2 ada baby kecik tu...tunggu beso bawa jenjalan jauh skit syook

Kira Sakura said...

sejukkkkk hati tengok abang syahmie pegang tangan adik syakirah tue :)

Roslan Putra said...

cuti sekolah tak lama lagi... seronok la budak2 ni...

misz sheyla said...

comeynya lahai yg depan sekali tu..bambam..geram nk geget pipi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang